mihaighe Postat Septembrie 25, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2018 Acum 8 ore, validae a spus: Dacă doriți căști moderne sensibile, se pot găsi în telefoanele fixe de import de la Telekom (fostul Romtelecom) și au rezistența de circa 560 Ohmi. Ascultam semnalul direct de pe capetele de redare ale casetofoanelor cu așa ceva.Căștile românești din telefoanele cu disc aveau 56 Ohmi și nu erau chiar așa sensibile ca astea din imagine. Asta vreau sa ma servesc de ele la depanarea lantului audio direct pe semnal. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 25, 2018 Partajează Postat Septembrie 25, 2018 Sunt numai bune pentru asta, puteți urmări semnalul de la intrare până la etajul final cu acest tip de căști.Trebuie doar înseriat un condensator de 0,1-1uF pe unul din fire, iar celălalt pus la masă.Așa verific și eu semnalele audio în aparatele cu probleme. Casca se poate monta în suportul altui model, ca să fie ușor de ținut pe cap... Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 26, 2018 Partajează Postat Septembrie 26, 2018 Exista signaltracer care e mult mai comod. Eu așa ceva folosesc. Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 26, 2018 Partajează Postat Septembrie 26, 2018 Sau macar un osciloscop si cel mai banal generator de semnal ( propriul mobil spre exemplu ), mult mai precis decat o astfel de casca. Link spre comentariu
SKGXG Postat Septembrie 26, 2018 Partajează Postat Septembrie 26, 2018 Am si eu o pereche, cred 2x2200 ohmi, am sa le caut si va trimit o poza, numai sa le gasesc! Link spre comentariu
SKGXG Postat Septembrie 26, 2018 Partajează Postat Septembrie 26, 2018 (editat) Cam asa arata! Sunt de 2200 ohmi Eu le-am folosit mereu pentru urmarirea semnalului audio! Editat Septembrie 26, 2018 de SKGXG Link spre comentariu
mihaighe Postat Septembrie 26, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2018 Acum 5 ore, SKGXG a spus: Cam asa arata! Sunt de 2200 ohmi Eu le-am folosit mereu pentru urmarirea semnalului audio! Sant OK dar vreau si sistemul de fixare pe cap. Acum 14 ore, dan cod a spus: Exista signaltracer care e mult mai comod. Eu așa ceva folosesc. Cred ca pana la urma o sa fac unul . Acum 14 ore, Marian a spus: Sau macar un osciloscop si cel mai banal generator de semnal ( propriul mobil spre exemplu ), mult mai precis decat o astfel de casca. Prea stufos pentru mine ,la casca simt altfel sunetul . Link spre comentariu
QQme Postat Septembrie 27, 2018 Partajează Postat Septembrie 27, 2018 Am eu o casca completa din acest model(UEM din anii60),voi pune poze. Link spre comentariu
QQme Postat Septembrie 29, 2018 Partajează Postat Septembrie 29, 2018 https://imgur.com/a/5fAtc6a Link spre comentariu
mihaighe Postat Octombrie 8, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2018 (editat) La 29.09.2018 la 10:11, QQme a spus: https://imgur.com/a/5fAtc6a Au ajuns ,intradevar sant de calitate ,exact ca cautam,mersi cu stima Mihai. Se poate inchide,mersi elforum. Editat Octombrie 8, 2018 de mihaighe Link spre comentariu
Postări Recomandate