Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Casti impedanta mare

mihaighe

Postări Recomandate

Acum 8 ore, validae a spus:

Dacă doriți căști moderne sensibile, se pot găsi în telefoanele fixe de import de la Telekom (fostul Romtelecom) și au rezistența de circa 560 Ohmi. Ascultam semnalul direct de pe capetele de redare ale casetofoanelor cu așa ceva.Căștile românești din telefoanele cu disc aveau 56 Ohmi și nu erau chiar așa sensibile ca astea din imagine.5rHqm1c.jpg66MnoZg.jpg

Asta vreau sa ma servesc de ele la depanarea lantului audio direct pe semnal.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mihaighe

7

• validae

4

• gauss

3

• SKGXG

2

Top autori în acest subiect

Sunt numai bune pentru asta, puteți urmări semnalul de la intrare până la etajul final cu acest tip de căști.Trebuie doar înseriat un condensator de 0,1-1uF pe unul din fire, iar celălalt pus la masă.Așa verific și eu semnalele audio în aparatele cu probleme. Casca se poate monta în suportul altui model, ca să fie ușor de ținut pe cap...

Link spre comentariu
Acum 5 ore, SKGXG a spus:

IMG_9119.jpg

IMG_9119.jpg IMG_9116.jpg

Cam asa arata! Sunt de 2200 ohmi Eu le-am folosit mereu pentru urmarirea semnalului audio!

Sant OK dar vreau si sistemul de fixare pe cap.

Acum 14 ore, dan cod a spus:

Exista signaltracer care e mult mai comod. Eu așa ceva folosesc.

Cred ca pana la urma o sa fac unul .

Acum 14 ore, Marian a spus:

Sau macar un osciloscop si cel mai banal generator de semnal ( propriul mobil spre exemplu ), mult mai precis decat o astfel de casca.

Prea stufos pentru mine ,la casca simt altfel sunetul .

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări