ndor Postat Septembrie 22, 2018 Partajează Postat Septembrie 22, 2018 (editat) Se vinde una bucata wobuloscop model X1-50 . Banda de lucru intre 0.1 - 1100 Mhz impartita in trei : Banda 1: 0...440MHz Banda 2: 380...700MHz Banda 3: 570...1100MHz Impedanta : 75 ohm Nivel de iesire pe generatorul de traking : - 4 dBm *** Nota - Transformator de retea defect . Defect clasic pentru gama asta de aparate . Se ofera manualul service si manualul de exploatare cu instructiunile de folosire, inclusiv schema si datele tehnice ale transformatorului de retea . S-a inlocuit mufa de iesire a generatorului cu un N-mama pentru compatibilitate mai buna cu ce se gaseste pe piata. Nu am cabluri , sonde ....etc. Pe cele originale nu le-am avut niciodata . Am lucrat cu el cu sonde facute de mine. Pret - 400 lei. Transportul nu este inclus in pret . Editat Septembrie 22, 2018 de ndor Link spre comentariu
Mazare Postat Mai 24, 2020 Partajează Postat Mai 24, 2020 Ceva date despre transformator? Link spre comentariu
ndor Postat Mai 24, 2020 Autor Partajează Postat Mai 24, 2020 (editat) Asta e schema originala a traf-ului . Traf vobuloscop.pdf Se poate comanda la Petra ,Iasi. Editat Mai 24, 2020 de ndor Link spre comentariu
SHONELU Postat Iunie 5, 2020 Partajează Postat Iunie 5, 2020 Daca vrei sa-i inlocuiesti traful suna-ma, eu am facut modificarea asta acum 25 de ani, pe vremea aia faceam antene colective, te pot ajuta cu rebobinarea unui traf sa incapa in spatiul ala si mai trebuie schimbati multi condensatori electrolitici. Nr. meu 0769 365 075. Daca nu raspund lasa-mi mesaj, am un program de neinteles. Link spre comentariu
ndor Postat Iunie 5, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2020 Aparatul tocmai s-a dat . Poate vede anuntul tau cel care l-a cumparat si ii este de folos . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum