Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina de spalat INDESIT WIE87

Vizitator Alexandru Florin

Postări Recomandate

Buna ziua

Am o problema cu masina de spalat a parintilor si vreau sa stiu daca se mai poate repara. Are urmatoarele "simpome"

-la pormire alimenteaza cu apa timp de cateva secunde apoi incepe evacuare tot asa timp de cateva secunde

-apoi apare eroarea din atasament (deno) si alimentarea cu apa nu se mai face si merge incontinu pana o opresc fortat sau :

-mai apare eroare H2O, si daca alimentez masina prin suportul de detergent de sus (torm apa efectiv cu un recipient) si la fiecare evacuare trebuie sa mai pun apa pana la terminarea programului

Masina este racordata corect la apa. Am verificat conexiuni, am stres contacte, mufe, etc. si tot la fel functioneaza.

Daca ma puteti ajuta cu o sugestie , ce ar trebui inlocuit.. Va multumesc.

eroare__2.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GabitzuGMC

2

• validae

1

• ruscanusorin

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Mașina este în "modul demo". Trebuie ieșit din acest mod prin resetarea modulului electronic., iar în legătură cu eroarea H20 trebuie verificata alimentarea cu apa.probabile presiune scăzută a apei din instalație sau filtre colmatate.

Link spre comentariu

Am scos masina din modul demo. Am verificat presiunea apei si filtrele si sunt bune. Ma puteti ajuta va rog cu un model pentru presostat. Am gasit pe internet Presostat Indesit C00110332. Este bun sau exista o varianta mai ieftina ? multumesc mult.

Link spre comentariu

Daca ati scos masina din modul ,,demo,, , ce se intampla? Incepe alimentarea cu apa si apoi apare eroarea h2o , sau apare direct eroarea ? Eu zic sa lasati presostatul in pace , daca ati curatat filtrul de la intrarea apei in electrovalve (vedeti ca unele furtune de alimentare au filtru la ambele capete) , desfaceti corpul sertarului pentru detergenti si curatati orificiile si canalele prin care intra apa. Mai puteti verifica functionarea electrovalvelor prin alimentarea pe rand a acestora la 220v.

Link spre comentariu

Buna seara.

Incepe alimentarea cu apa timp de cateva secunde, apoi apare eroarea H2O. Inca un indiciu ai fi ca alimentarea cu apa  nu incepe la serterasul de detergent ci la cel de balsam. Practic alimenteaza cu apa apoi evacueaza tot asa timp de cateva secunde.(cred ca asa este ciclul masinii de spalat).Am verificat orificiile si filtrele. Nu sunt acoperite. Credeti ca ar fi o sulutie sa schimb electrovalvulele? 

Link spre comentariu

Cum ați procedat pentru a ieși din modul"demo" ? Ieșirea din acest mod nu se face doar prin apăsarea lunga a butonului start, ci printr-o combinație de taste pana apare "doff". Verificați și contactele de pe modulul electronic sa nu fie oxidare sau în scurt. Alimentarea compartimentului de balsam se face doar în a treia etapa a limpezirii și prin comanda simultana a celor doua electrovalve de către acest modul care se afla în partea din spate, stânga jos cum te uiți din spate. Uite aici un link în care este prezentat modul în care se face ieșirea din modul "demo".

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări