ANDRASONI LUCIAN Postat Septembrie 20, 2018 Partajează Postat Septembrie 20, 2018 Putem găsi o schemă pt această chinezărie? Alimentează un element Peltier (http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/227422/ETC2/TEC1-12706.html) , care este utilizat în minifrigidere ca element de răcire.Mulțumesc! Link spre comentariu
Vizitator Salustiano Morel Postat Decembrie 23, 2018 Partajează Postat Decembrie 23, 2018 Me interesa el diagrama de HYS80-12J = PCB100311F4 o manual de reparación Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 23, 2018 Partajează Postat Decembrie 23, 2018 Ce problemă are placa ? Poate nu e nevoie de schemă.... Link spre comentariu
Vizitator Salustiano Morel Postat Decembrie 23, 2018 Partajează Postat Decembrie 23, 2018 (editat) Editat Decembrie 23, 2018 de Salustiano Morel Me gustaría tener la lista de piezas o digrama electronico de esta placa. Puedo repararla pero me falta información Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 23, 2018 Partajează Postat Decembrie 23, 2018 (editat) Din păcate, nu am găsit schema, dar se poate depana și fără ea, trebuie doar să detaliați ce probleme aveți și să puneți poze mai mari, pentru a recunoaște ușor componentele folosite. Desafortunadamente, no encontramos el esquema. Pero se puede depurar sin él, si detalla los problemas que tiene con él. Sería útil colocar imágenes más grandes para comprender los componentes utilizados. Para cargar imágenes de gran tamaño, cárguelas aquí: https://imgur.com/upload ,luego copie la dirección de la imagen en el foro. De este modo, puede poner tantas fotos como sea posible. Editat Decembrie 23, 2018 de validae Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Decembrie 24, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2018 Mulțumesc, am rezolvat-o prin măsurări comparative , am avut mai multe cu defecte diferite. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum