codrut Postat Septembrie 20, 2018 Partajează Postat Septembrie 20, 2018 Revin cu acest led din topicul acesta: Deoarece ,,misuraelectronic'' s-a batut cu pumnul in piept ca a reparat televizorul din acel topic,se pare ca a functionat o zi dupa care defectul a revenit.Am vorbit cu clientul si a zis ca a mers inapoi cu televizorul la reparatdar nu a putut sa il mai repare,si a inceput cu diverse scuze.Nici macar nu a vrut sa spuna cum a facut de a,, reparat'' televizorul Nu am nimic cu dansul,dar nu a procedat corect cand a inceput sa se laude ca el a reparat televizorul iar eu nu, dupa ce am tinut televizorul 2 saptamani. Deci, d-le misuraelectronic ar fi bine sa va asigurati ca reparati cum trebuie un televizor,apoi sa aruncati ,vorbe'' unui coleg de forum. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 20, 2018 Partajează Postat Septembrie 20, 2018 Si acum tv-ul e la tine? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 21, 2018 Partajează Postat Septembrie 21, 2018 (editat) 20 hours ago, codrut said: Deci, d-le misuraelectronic ar fi bine sa va asigurati ca reparati cum trebuie un televizor,apoi sa aruncati ,vorbe'' unui coleg de forum. amice , se pare ca ai reale dificultati in a compila informatiile ... din doua una ...ori nu le intelegi suficient , ori nu le intelegi deloc . dupa cum am precizat in celalalt topic , am rezolvat acest ledTV dupa 6 ore de munca . imediat dupa asta i-am dat un reset , i-am bagat in memorie posturile de la upc SI L-AM LASAT 3 ORE SI JUMATATE SA MEARGA IN CONTINUU ... timp in care i-am mai dat inca de 2 ori reset + autosearch , taman pentru a vedea daca nu cumva iar se blocheaza in burning mode . dupa mintea ta , cam cit timp ai fi vrut sa-l las la proba ? vreo 2-3 saptamini , cam asa , ar fi fost pe placul tau ? in fine , vazind ca totul este ok , am sunat depanatorul sa vina sa-l ia ... lucru care s-a si intimplat marti seara , manevra pentru care am pretins x/4 ron . depanatorul a venit , l-a luat si L-A TINUT SI EL LA PROBA IN CONTINUU , DE MARTI SEARA PINA JOI LA PRINZ , totul fiind super ok . joi la prinz , proprietarul aparatului a venit la depanator si l-a platit cu x ron , plecind cu aparatul acasa . acasa la proprietar totul a fost bine si frumos , pina cind l-a mincat in fund sa cupleze laptop-ul la acest led tv ... in acel moment fatidic , aparatul a intrat iar in burning mode , aproape imediat . disperat , proprietarul l-a sunat pe depanator , care , ghici ciuperca , nestiind sa-l rezolve singur , m-a sunat pe mine ...insa eu eram plecat la bucuresti . am convenit sa mai incerc o data complet moka , manevra initiala , asta simbata se intimpla , insa aparatul s-a dovedit a nu fi cooperant , procedura nemai-reusindu-mi , dupa inca 2 ore de chinuri . am facut rost de un dump super ok , l-am pus pe stick si l-am returnat depanatorului , cu tot cu aparat , care , spre surprinderea mea , a reusit sa-l deblocheze el , dupa citeva ore ... proprietarul a fost sunat si sfatuit sa nu mai cupleze laptop-ul la acest aparat ... sfat pe care el zice ca l-ar fi urmat , cica . dupa n zile de mers CORECT , unde n e cuprins intre 7 si 14 , nu stiu exact exact , aparatul s-a blocat singur in burning mode , direct in timpul mersului . evident , proprietarul l-a sunat iar pe depanator , spunindu-i ca el vrea aparatul reparat , chiar daca EVENTUAL e nevoie de o placa main noua , ca el da diferenta . dupa niste saptamini de cautari , inclusiv pe ebay , placa de baza s-a dovedit a fi de negasit nicaieri ... iar depanatorul a hotarit ca II VA RETURNA PROPRIETARULUI TOTI CEI x ron ... LUCRU CARE S-A SI INTIMPLAT CONCRET , deci , intr-un final glorios , proprietarul nu a fost prejudiciat cu ABSOLUT NIMIK ... acesta este adevarul gol-golutz , nu altul . chiar n-am nevoie de recomandarile tale de doi bani ... eu stiu sa-mi fac treaba exact asa cum trebuie facuta la nivel profi ...consider ca 3 ore si jumatate la mine + inca aproape doua zile full de mers ABSOLUT IREPROSABIL la depanator acasa sint arhisuficiente . daca onorabilul client ar fi stat in banca lui , probabil ca acest aparat ar fi mers si in ziua de astazi . IN FINAL , stii care e diferenta intre mine si tine ? eu am trei mii si un pic de postari pe forum si o singura cerere de ajutor , referitoare la o cupla de ford , si mi-a raspuns dl dan cod ... iar tu ai doua mii si ceva de postari , din care peste o mie de intrebari ...da , aici cum fac ? ...da , acolo cum fac ? noroc cu forumul , ca altfel n-ai fi stiut sa legi 2 rezistoare in serie , zau asa ... Editat Septembrie 21, 2018 de misuraelectronic 2 Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 21, 2018 Partajează Postat Septembrie 21, 2018 Indiferent pe mana cui va mai ajunge acest tv, eu zic ca rezolvarea ar fi pe t-con pin 44..... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 21, 2018 Partajează Postat Septembrie 21, 2018 din nefericire , nu cred asa ceva . am citit si eu acea postare si i-am transmis depanatorului aceasta TEORETIC POSIBILA rezolvare . mi-a zis ca a incercat-o si rezultatele au fost zero barat ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 21, 2018 Partajează Postat Septembrie 21, 2018 Eu nu m-am luat dupa "acea postare", vorbesc din experimentele mele facute pe module t-con..... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 21, 2018 Partajează Postat Septembrie 21, 2018 atunci , va doresc mult succes pe drumul afirmarii , stimate domn . gloria va fi mereu a invingatorilor ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 21, 2018 Partajează Postat Septembrie 21, 2018 (editat) Stati linistit d-le Marius ca nu se afirma nimeni, nici macar nu am "FIRMA", repar acasa........ Editat Septembrie 21, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
codrut Postat Septembrie 21, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2018 Salut colegi,televizorul a ajuns la mine ieri cu defectul stiut,am schimbat acea dioda de care am pomenit si in acel topic si surpriza,televizorul functioneaza corect.Nu a fost umblat in acea zona. In afara de asta nu scriu un roman cum am incercat sa repar un televizor. Acest forum este pentru a ne ajuta intre noi,dv aveti f,multe postari dar cele mai multe sunt degeaba,informatii nu furnizati. Aveti multe postari pentru a va vinde marfa,va felicit. Vreau sa va intreb d-le misuraelectronic,ce aveti cu mine?cu ce am deranjat?Va vad foarte acid la adresa mea si nu stiu de ce. In concluzie,tot eu am rezolvat televizorul. Acum am sa tin si eu televizorul in probe cateva zile si daca totul este bine am sa sun clientul sa vina dupa el. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 21, 2018 Partajează Postat Septembrie 21, 2018 Si eu cred ca defectul a fost acea dioda, mergea si cum am spus eu mai sus, adica pinul 44 pus la masa sau intrerupt de tot. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 21, 2018 Partajează Postat Septembrie 21, 2018 1 minute ago, codrut said: Am incercat acea varianta dar nu a mers. Daca zici ca ai incercat, pinul 44 e conectat la acea dioda sau cum?, te intreb ca am testat destule ecrane LG si pinul 44 era pus direct la masa. Link spre comentariu
codrut Postat Septembrie 21, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2018 L-am intrerupt si nu a mers. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 21, 2018 Partajează Postat Septembrie 21, 2018 48 minutes ago, codrut said: ... In concluzie,tot eu am rezolvat televizorul. daca l-ai fi rezolvat tu personal , folosind informatii izvorite din propria-ti gindire , atunci mi-as fi scos palaria in fatza ta , dar asa ... folosind informatii pescuite de pe un forum unde au gindit altii in locul tau ... crede-ma sincer , nu valoreaza absolut nimic realizarea ta . daca ai fi fost un adevarat profesionist , atunci n-ai fi tinut , la sfirsitul lui mai , timp de 2 saptamini , televizorul la tine , asteptind sa ce , mai precis ? iti spun eu ... sa vina rezolvarea para-malaiatza in gura lui stii tu cine ... iar tu , daca ai fi fost o adevarata capacitate cilindrica in domeniu , l-ai fi facut inca de atunci , din mai adica , nu abia acum , in septembrie , dupa ce s-a plimbat prin nu stiu cite alte miini . cununa de lauri , meritele si aplauzele i se cuvin DOAR acelei persoane , de pe acel forum , care a descoperit rezolvarea acestui defect . tie ti se cuvine doar cununa de bani , pentru ca ai implementat concret rezolvarea problemei ... ATIT DOAR SI NIMIC MAI MULT ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 21, 2018 Partajează Postat Septembrie 21, 2018 2 hours ago, codrut said: L-am intrerupt si nu a mers. Daca al pune-ai si la masa fara conexiune cu main-ul sigur mergea, practic pinul 44 pus la masa inseamna dezactivare AGP(Auto Generation Pattern) Link spre comentariu
Postări Recomandate