lambrinoc Postat Septembrie 19, 2018 Partajează Postat Septembrie 19, 2018 buna la acest tv ii lipseste culoarea am schimbat filtrele de la ci ,nn am intrat in service la video ,dar tot nu are culoare sa fie memoria sau alta problema unde sa mai verific Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 19, 2018 Partajează Postat Septembrie 19, 2018 Cuartul trebuie sa fie exact de valoarea care trebuie, schimba mai multe pana nimeresti ce trebuie. Sau pui un trimmer in serie cu el sa reglezi fin Link spre comentariu
catalin004 Postat Septembrie 19, 2018 Partajează Postat Septembrie 19, 2018 Sa nu cumva cand ati lipit quartul sa fi dezlipit unul din cei doi condensatori care sunt catre masa pe fiecare pin al quartului...verificati si PTC-ul(am avut neplacerea ca tubul sa fie magnetizat si imaginea perfect AN) Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 19, 2018 Partajează Postat Septembrie 19, 2018 Nu șasiul asta are în service new sau old? Trebuie văzut. Dar poate fi și NNul defect. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 19, 2018 Partajează Postat Septembrie 19, 2018 o poza daca pui sa vedem si noi despre ce este vorba Link spre comentariu
lambrinoc Postat Septembrie 19, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2018 new si old am verificat kuartul lam schimbat dar vedea si inainte alb negru dar am sa verific va multumesc Link spre comentariu
lambrinoc Postat Septembrie 22, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2018 (editat) tot alb negru Editat Septembrie 22, 2018 de lambrinoc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum