DarkAvenger Postat Septembrie 23, 2018 Partajează Postat Septembrie 23, 2018 Colegul flomelomanul (foarte priceput) ti-a pus o intrebare importanta. Daca e vorba de izolatie, atunci acel cablu a fost incins rau. Izolatia tuturor conductoarelor e compromisa. Daca cuprul e innegrit, atunci nu e bun de refolosit caci e oxidat si risti contacte imperfecte. In ambele cazuri: evita acel cablu. Regula de baza: la prelungitoare foloseste cablul de cea mai buna calitate. De ce? Pentru ca e un cablu folosit in conditii mai grele (torsionat, incalzit, smucit, etc). 2 Link spre comentariu
flomelomanul Postat Septembrie 23, 2018 Partajează Postat Septembrie 23, 2018 Acum 2 ore, DarkAvenger a spus: Colegul flomelomanul (foarte priceput)... Mulțumesc pentru apreciere! Mă străduiesc și eu cât pot și mă bucur atunci când ceea ce scriu este folositor cuiva. 1 Link spre comentariu
danutz- Postat Septembrie 23, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2018 Este vorba doar de metal, izolatia nu a avut de suferit . Link spre comentariu
flomelomanul Postat Septembrie 23, 2018 Partajează Postat Septembrie 23, 2018 Mi s-a întâmplat și mie, o singură dată, să dau peste un colac de MYf de 2,5 mmp la care s-a înnegrit metalul. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum