legionaru Postat Septembrie 17, 2018 Partajează Postat Septembrie 17, 2018 t-con T370HW02 V0 Defectul se manifesta prin suprapunerea unei benzi mai intunecata de 11cm pe orizontala in partea superioara a ecranului; pe aceasta banda, de la centru spre dreapta este intunecata, iar din partea dreapta apar aleatoriu dungi luminoase de diferite latimi, uneori dintr-o parte in alta, alteori se intrerup aiurea pe ecran, luminand zona respectiva... t-con-ul nu se incalzeste excesiv, as15f temperatura normala... ce parere aveti? Am curatit panglicile display-ului cu spray de contact... imagine exista! Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 17, 2018 Partajează Postat Septembrie 17, 2018 Dungile orizontale nu au cum sa fie date de T-Con. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 18, 2018 Partajează Postat Septembrie 18, 2018 O poza daca se poate , si astfel primiti si un raspuns la problema Dumn. va multumesc Link spre comentariu
legionaru Postat Septembrie 18, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2018 Am renunțat, l-am returnat clientului.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum