Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cyber Power CPS600E

Toni Marginean

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toni Marginean

4

• Stefan

1

• adydep

1

• 2 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Dimensiunile 240 x 160 x 90mm. Poti face un redresor auto daca nu reusesti sa-l repari (procesor defect).

Nu am avut interesul sa pun analizorul pe firele de la LCD, am reusit sa-l repar asa ca nu l-am mai "transformat" in altceva.

Daca Toni nu poate masura cat scoate in secundar atunci o sa-l desfac diseara pe al meu. desi nu e prea placut sa mai surubaresti ceva functional.

Alimentare 232V pe ALB - NEGRU = in secundar 8.3V (curent de merg in gol 200mA) si pe ALB - GALBEN in secundar 9.3V (Ipr. 770mA). 

Tineau eu minte ca are doua infasurari doar ca nu le are in partea de secundar (forta) ci in prima asa ca nu ajuta prea mult. In secudnar mai exista o infasurare dar e de curent mic..

Editat de Stefan.
Link spre comentariu

Transformatorul are urmatoarele date:

-primar 230V cu priza la 200V

-secundar forta bobinat cu sarma de Cu-Em de 1,8 mm(masurat cu sublerul) x 3 si livreaza 7,5V;legaturile sunt la vedere,deci daca se indeparteaza izolatia exterioara de pe traf se pot pune si in serie.

-contine un contact termic intern normal inchis

Alimentarea cu 230V se face pe alb-negru.Alimentat pe alb-galben se incalzeste transformatorul.

Nu are secundar auxiliar,ci doar secundarul de forta. 

Datele trafului le-am mai postat si pe topic la "Vanzari"  mai demult (unde de altfel am si spus ca defectul tipic acestei surse este microcontrolerul care intra in scurt pe pinul de alimentare),dar postarea a disparut....

IMG-20190506-130638.jpgvedere secundar Aqua-I14-20190506-134608.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări