Toni Marginean Postat Septembrie 17, 2018 Partajează Postat Septembrie 17, 2018 Rog o schema pentru acest UPS. Ce am gasit este neclar si nu se poate lista. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 15, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 valabil Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 15, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Schema asemanatoare: https://elektrotanya.com/cyber_power_400e_600e_800e.pdf/download.html Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 25, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 (editat) Mai caut o vreme schema pana mai sunt aparate! Editat Ianuarie 25, 2019 de Toni Marginean Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 7, 2019 Partajează Postat Mai 7, 2019 (editat) Dimensiunile 240 x 160 x 90mm. Poti face un redresor auto daca nu reusesti sa-l repari (procesor defect). Nu am avut interesul sa pun analizorul pe firele de la LCD, am reusit sa-l repar asa ca nu l-am mai "transformat" in altceva. Daca Toni nu poate masura cat scoate in secundar atunci o sa-l desfac diseara pe al meu. desi nu e prea placut sa mai surubaresti ceva functional. Alimentare 232V pe ALB - NEGRU = in secundar 8.3V (curent de merg in gol 200mA) si pe ALB - GALBEN in secundar 9.3V (Ipr. 770mA). Tineau eu minte ca are doua infasurari doar ca nu le are in partea de secundar (forta) ci in prima asa ca nu ajuta prea mult. In secudnar mai exista o infasurare dar e de curent mic.. Editat Mai 7, 2019 de Stefan. Link spre comentariu
adydep Postat Mai 7, 2019 Partajează Postat Mai 7, 2019 Transformatorul are urmatoarele date: -primar 230V cu priza la 200V -secundar forta bobinat cu sarma de Cu-Em de 1,8 mm(masurat cu sublerul) x 3 si livreaza 7,5V;legaturile sunt la vedere,deci daca se indeparteaza izolatia exterioara de pe traf se pot pune si in serie. -contine un contact termic intern normal inchis Alimentarea cu 230V se face pe alb-negru.Alimentat pe alb-galben se incalzeste transformatorul. Nu are secundar auxiliar,ci doar secundarul de forta. Datele trafului le-am mai postat si pe topic la "Vanzari" mai demult (unde de altfel am si spus ca defectul tipic acestei surse este microcontrolerul care intra in scurt pe pinul de alimentare),dar postarea a disparut.... vedere secundar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum