Nikolae Postat Septembrie 17, 2018 Partajează Postat Septembrie 17, 2018 Buna dimineata. Am un tv Watson cu o placa Vestel 17 IPS 19 - 3 la care am gasit puscata siguranta F100 si care are un scurt pe care nu il gasesc. Am verificat varistorul R106 si nu este in scurt. La fel si toate diodele mari gen D318 si toate sint bune. Va rog daca ma poate ajuta cineva sa imi spuna ce verificari mai pot face. Multumesc mult. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 17, 2018 Partajează Postat Septembrie 17, 2018 Punte,FET,CONDI mare. Link spre comentariu
Nikolae Postat Septembrie 17, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2018 Acum 4 ore, dan cod a spus: Punte,FET,CONDI mare. Va rog daca nu este deranjul prea mare , sa fiti mai explicit. Sint mai incepator , nu profesionist ca dumneavoastra si din aceasta cauza imi este mai greu. In speranta ca nu am cerut prea mult , astept raspunsul dumneavoastra . Multumesc mult. Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 17, 2018 Partajează Postat Septembrie 17, 2018 (editat) 1 hour ago, Nikolae said: Va rog daca nu este deranjul prea mare , sa fiti mai explicit. Sint mai incepator , nu profesionist ca dumneavoastra si din aceasta cauza imi este mai greu. In speranta ca nu am cerut prea mult , astept raspunsul dumneavoastra . Multumesc mult. Daca sunteti incepator,va recomand calduros sa duceti televizorul la o sectie de reparatii autorizata....nu de alta dar in aparat sunt tensiuni periculoase si nu dorim sa cante taica popa... Editat Septembrie 17, 2018 de andrei_ 1 Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 17, 2018 Partajează Postat Septembrie 17, 2018 (editat) Verifică tranzistorii sursei, invertorului și condensatorii electrolitici.Pot fi probleme și la stabilizatoarele integrate de 5V și 3,3V. Dacă nu reușești, așa cum a spus și colegul mai sus, du-l la un depanator că riști să-l defectezi mai rău.E nevoie de o minimă experiență în depanare ca să depistezi și să rezolvi astfel de televizoare, nu e pentru începători. Editat Septembrie 17, 2018 de validae Link spre comentariu
Nikolae Postat Septembrie 17, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2018 Multumesc pentru amabilitate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum