Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema TV Samsung F5300 - se stinge/se aprinde

Vizitator Mihai-Eduard

Postări Recomandate

Vizitator Mihai-Eduard

Salutare,

De aproximativ o saptamana intampin o situatie ciudata cu TV-ul meu. Acesta este din seria F, mai exact model F5300 si in momentul in care il deschid, afiseaza sau nu foarte scurt imaginea programului tv (max 1 secunda), iar apoi se stinge si o ia de la capat ca si cum s-ar reseta. La inceput, isi revenea singur dupa 2-3 cicluri de acest gen, apoi s-a inasprit si l-am scos din priza, lasat 1 minut, apoi redeschis si functiona cateva ore. 

Acum, nu mai functioneaza nici acest lucru, el se stinge si se aprinde singur si ciclul continua. Nici telecomanda nu mai actioneaza.

Am pus aici un clip video ca sa vedeti manifestarea:https://www.youtube.com/watch?v=b8yt_7lyJnA

Mentionez ca am mai avut 2 situatii la acest TV, 1 data in 2016 imediat dupa ce a expirat garantia, situatia se manifesta asemanator pana cand nu a mai avut imagine (doar sunet) si am schimbat la un service T-CON-ul, iar apoi s-a manifestat la fel in decembrie 2017 si la fel service-ul unde l-am dus a schimbat T-CON-ul.

Acum inca nu mi-a crapat, dar prevad acelasi lucru.
Va rog sa imi comunicati daca exista o alta solutie, mi se pare ciudat sa schimb al 3-lea T-CON la acest TV si apoi sa ma astept ca intr-un an sa se intample iar, deja depasesc valoarea TV-ului. De asemenea recunosc ca imi pare si rau sa renunt pur si simplu la el in conditiile in care am si alte lucruri in casa care imi lipsesc sau pe care trebuie sa le inlocuiesc.

Multumesc frumos! 

Editat de Mihai-Eduard
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sorinpavel

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări