bigbrother Postat Septembrie 14, 2018 Partajează Postat Septembrie 14, 2018 Buna, am cumparat o cinezarie Newkita N960 cu 4G ram si 32G rom, asa arata in setari, dar daca copiez mai mult de 4 Giba, imi da eroare, imi spune ca folderele nu mai pot fi copiate sau creeate, si greu, ce as putea sa ii fac sa scap de eroarea asta, in afara de resetare.Daca o rootez va merge mai bine?Multumesc pt. atentie. Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 14, 2018 Partajează Postat Septembrie 14, 2018 Nu cred ca suporta fisiere mai mari de 4GB. Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 15, 2018 Partajează Postat Septembrie 15, 2018 Probabil are o memorie de 32GB fake, nu are real atat. Pe telefon am filmat ceva mai mult, obtinand un fisier .mp4 de ~12GB, nu vad de ce nu v-ar merge si pe tableta aia... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 16, 2018 Partajează Postat Septembrie 16, 2018 Eu cred ca integratul care se ocupa cu spatiul defect (EMMC sau Nand Flash) cu probleme Link spre comentariu
bigbrother Postat Septembrie 17, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2018 (editat) Multumesc mult pentru raspunsuri, si eu cred ca e fake, ca piese In soft scrie Ca are Mt6850 si pe placa are Mt8257, as mai avea o intrebare, daca ii fac root cu o memorie externa ar merge mai bine?Aveti idee cum se face?O zi buna. Editat Septembrie 17, 2018 de bigbrother Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum