filip01 Postat Septembrie 14, 2018 Partajează Postat Septembrie 14, 2018 are cineva vreun manual (service) pt detectorul de gaz inogas wireless Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 14, 2018 Partajează Postat Septembrie 14, 2018 (editat) Ce problemă are ? Dacă senzorul e contaminat, trebuie schimbat, dar am observat în general că la detectoarele de gaz mai dese sunt defectările de altă natură, cauzate de fluctuațiile de rețea sau supratensiuni tranzitorii..de obicei o ia razna controllerul și dă alarme false continuu. Editat Septembrie 14, 2018 de validae Link spre comentariu
filip01 Postat Septembrie 14, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2018 nu face nimic la test, nu mai fluiera dar oricum imi trebuie manual ca sa vad cum se poate comunica cu cel de pe scara. are niste comutatoare minuscule si ce alte setari mai trebuie. Link spre comentariu
gica70 Postat Septembrie 14, 2018 Partajează Postat Septembrie 14, 2018 Acum 3 ore, validae a spus: Ce problemă are ? Dacă senzorul e contaminat, trebuie schimbat, dar am observat în general că la detectoarele de gaz mai dese sunt defectările de altă natură, cauzate de fluctuațiile de rețea sau supratensiuni tranzitorii..de obicei o ia razna controllerul și dă alarme false continuu. Exact, asta am patit si eu! Link spre comentariu
filip01 Postat Septembrie 16, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2018 chiar nu are nimeni manual? sau macar sa stie care-i treaba cu comutatoare minuscule Link spre comentariu
gica70 Postat Septembrie 16, 2018 Partajează Postat Septembrie 16, 2018 Daca-i vorba de wirless cred ca acele comutatoare minuscule, (cred ca sunt 4) prin actionatea lor, formeaza un cod care trebuie sa fie identic cu cel al receptorului. Deci atat la emitator cat si la receptor trebuie sa fie aceeasi configuratie (de ex. 2 pe inchis si 2 pe deschis). Link spre comentariu
filip01 Postat Septembrie 16, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2018 da, sunt 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum