Vizitator viobio Postat Septembrie 24, 2018 Partajează Postat Septembrie 24, 2018 Chiar acum, hpavictor a spus: ... și în curând în rezerva lui Sf Petru . Acolo nu este durere și întristare , pina la urmă este doar o transformare a unui corp în îngrășământ, nu? Sau în ceva reziduri care conțin carbon. Să nu ne bintui Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 24, 2018 Partajează Postat Septembrie 24, 2018 (editat) Acum 20 minute, Faust2018 a spus: Cit de curind mă voi lovi de o asemenea problemă, am de cules o vie, mare, în fiecare an m-am lovit de asistați sociali care primesc :bani, mâncare, de băut, țigări, după două zile de muncă.... nu se mai prezintă ca să încaseze bani, să manince, să bea, să fumeze. Tin sa va informez că nu sunt chitros și întotdeauna am plătit cit au cerut asistații sociali care în general au burțile lipite de șira spinării, haine din evul mediu timpuriu, cam toți au abonamente "pe caiet" la birtul din sat. Or fi proștii o resursă inepuizabilă ...dar, de data asta, ai pus-o ...s-au terminat! Ai impresia că ei nu s-au săturat să mănânce din ”porcii morți” cu care îi tot servești!?Frate ...vrei să ai oameni buni de muncă !? Omenește-i cu tot ce ți-ar place ție să mănânci,să bei și să fumezi!Nu le da toate ieftiniturile ...ca să ieși cu ceva bănuți în plus la terminarea zilei!Așa ...nu faci decăt să-i jignești...prea ți-a intrat în cap că ...ăia care sunt săraci ...sunt și proști!Mulți doar fac pe proștii...și când au ocazia ...îți trage clapa! Editat Septembrie 24, 2018 de elmar Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 24, 2018 Partajează Postat Septembrie 24, 2018 (editat) Acum 20 minute, elmar a spus: Or fi proștii o resursă inepuizabilă ...dar, de data asta, ai pus-o ...s-au terminat! Ai impresia că ei nu s-au săturat să mănânce din ”porcii morți” cu care îi tot servești!?Frate ...vrei să ai oameni buni de muncă !? Omenește-i cu tot ce ți-ar place ție să mănânci,să bei și să fumezi!Nu le da toate ieftiniturile ...ca să ieși cu ceva bănuți în plus la terminarea zilei!Așa ...nu faci decăt să-i jignești...prea ți-a intrat în cap că ...ăia care sunt săraci ...sunt și proști!Mulți doar fac pe proștii...și când au ocazia ...îți trage clapa! Tovarășul prim ministru elmar, vă raportez cu deosebit respect că zilierii maninca aceasi mâncare pe care o maninc eu, beau același vin sau țuica, fumează aceasi marcă de țigări pe care o fumez eu, mulțumit? Nu fac diferența între mine și ei. Eu doream un sfat, o sugestie, nu critici, critici puteți face în ședința anti burghezie ... la plenara de la judeteana de partid, vă rog.... aștept un sfat. In fiecare an, după culesul viei, fac o serbare cimpeneasca cu oaie la groapă, un purcel mort la proțap, ii invit pe toți cei care au muncit, rubedenii, vecini. Editat Septembrie 24, 2018 de viobio Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 24, 2018 Partajează Postat Septembrie 24, 2018 (editat) Viorele, n-am vazut in viata mea atita rautate si invidie. O piine de mincat este pentru toata lumea, doar treaba sa vrei sa faci si sa o faci cum trebuie. Degeaba tot bagi "impunse" pe ici pe colo, ciinii latra, ursul merge. Ce te roade grija de amplificatoarele facute de Dorin sau se masina mea ca sta in parcare? Vezi fratele meu de ale tale, intr-o buna zi, prietenii tai de "smechereala", "ucenicul" Zal si cei "aciuiti" la realizarea Viotube amp (carcasele, vopsitul si restul) te vor "parasi" cind nu mai prezinti interes financiar pentru ei. Toate "rautatile asta gratuite", pe care le versi pe ici pe colo, intr-o buna zi se vor rasfringe asupra ta. Niciun bine nu ramine nepedepsit d'apai raul... SUCCESE TUTUROR! Editat Septembrie 25, 2018 de Vizitator Cred că deși ai simulat retragerea, cauți banarea cu lumânarea... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 24, 2018 Partajează Postat Septembrie 24, 2018 (editat) Acum 38 minute, DjLeco a spus: Viorele, n-am vazut in viata mea atita rautate si invidie. O piine de mincat este pentru toata lumea, doar treaba sa vrei sa faci si sa o faci cum trebuie. Degeaba tot bagi "impunse" pe ici pe colo, ciinii latra, ursul merge. Ce te phoote pe tine grija de amplificatoarele facute de Dorin sau se masina mea ca sta in parcare? Vezi fratele meu de ale tale, intr-o buna zi, prietenii tai de "smechereala", "ucenicul" Zal si cei "aciuiti" la realizarea Viotube amp (carcasele, vopsitul si restul) te vor "parasi" cind nu mai prezinti interes financiar pentru ei. Toate "rautatile asta gratuite", pe care le versi pe ici pe colo, intr-o buna zi se vor rasfringe asupra ta. Niciun bine nu ramine nepedepsit d'apai raul... SUCCESE TUTUROR! Încă o dovadă că...cocalarul nu se poate schimba , cocalarul se naște cocalar și moare cocalar ! Limbaj de cocalar care " intoarce portofele " că să citez pe cindva de pe forum . Lego , Adrian nu are nici o treabă cu ce fac eu , altii da ....au ....am spus de n ori că am externalizat cit am putut de mult unele subansamble , nu imi place să muncesc prea mult . Nu este rautate , este pamflet si ironie . Editat Septembrie 24, 2018 de viobio Link spre comentariu
Postări Recomandate