Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

12.250 euro pensie ???

Postări Recomandate

Bashca elektronika ... zilele trecute am vazut o automatizare de grup de 100KVA distrusa de niste nene , au " lucrat " la ea pana s - au plictisit ... arata ca un montaj complicat pe breadboard , nu se mai vedeau componentele de strapuri , suntari , adaugiri etc . Dupa un timp ... sa se mai " raceasca " , voi pune si foto . 

Link spre comentariu

Suna bine . Numai ca n - a mai ramas mare lucru din tara . La propriu , si la figurat . Ma rog , pareri personale . Pot detalia , dar se isca iar furtuni intr - un pahar cu apa . Sau cu ce - o fi ... ca e toamna , si activitatea de baza e vinificatia si altele ( spirtoase ) . Pentru lungile luni ( alcatuite din seri ) de iarna , posibil fara componentele porcului . Ca asa  - s vremurile ... porcoase ( la figurat doar , din pacate ... ) .

P.S. - am scris mai de mult ... nu se iau masurile care trebuie . Molima se extinde ... a ajuns peste drum de mine . 

https://www.mediafax.ro/social/pesta-porcina-a-ajuns-in-dambovita-virusul-descoperit-intr-o-gospodarie-in-care-au-murit-doi-porci-zona-de-supraveghere-pe-o-raza-de-10-km-in-jurul-focarului-17521294

Editat de gauss
Link spre comentariu

Sant curios cine va urma ( inamic public ) dupa Dragnea ... mai mult retoric , lista e definitivata . O fi cumva succesorul ? 

P.S,. - stie cineva ... s - a mai scumpit " iarba " ? ... fie ea si de protocol , de la UE ... ca vine iarna , trebuie d' aia de crescatorie ... lumina non - stop etc . Costuri ... dar are balta peste !

Editat de gauss
Link spre comentariu
On 9/17/2018 at 9:26 AM, doru3160 said:

Timpul inapoi mai greu, dar macar un reset si tot ar fi bun.

Buna

Poi eu la un reset m-am gandit la un reset inainte de distrugere.

Cand Constanta port era plin de cereale(la export),cand otelul de la

Galati era Romanesc nu Indian,cand 2N3055 era tranzistor adevarat,nu 

chinezarie care crapa la jumatate din putere.

Spor tuturor.

Alex

Link spre comentariu

Pe vremea cand noi fabricam acele 2N3055 pe care le consideram "bune", Telefunken fabrica tranzistori care duceau 200A, nu 12A, si aia la 80MHz, nu doar la 3 MHz...si mai aveau si clienti precum Siemens, ABB, Merlin Gerin, etc pentru tranzistorii aia, nu stateau cu ei "pe ziar" la pret de dumping.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări