felixx Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 P.S. Imi sopteste mie un dracusor ca sculele lu' dom' Felix ar fi cumparate da pa meleaguri straineze...acu'..sa nu dati cu piatra...Dracusorul te duce de nas si daca ar fi sa-l crezi ar trebui sa crezi si faptul ca toate cele de mai jos sunt cumparate de-a gata de pe undeva.....http://forum.audiofil.ro/index.php?topic=1205.0http://forum.audiofil.ro/index.php?topic=571.0http://forum.audiofil.ro/index.php?topic=566.0http://forum.audiofil.ro/index.php?topic=569.0Am cautat cateva poze din momentul in care lucram la monoblocuri....sper sa poti dormi mai bine.... Link spre comentariu
NICA Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Felixx,ar trebui sa fie sub demnitatea ta sa raspunzi unor asemenea provocari rautacioase.Tu ai demonstrat ceva. Link spre comentariu
blue Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Quasimodo, insinuarea ta este , bland spus, deplasata ! Link spre comentariu
fcon Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Las' c-a fost doar un dracusor... nu s-a suparat, dovada - tonul bland al raspunsului. ---------------------------------- Oricum, parerea mea este ca primul "inamic" ar fi timpul... Cel putin acum si pe-aici, viata si treaba sunt la o viteza atat de mare, incat seara sunt terminat, epuizat nervos si fizic. In weekend ne vedem, in sfarsit, toti cei din familie, si nu stim ce sa facem mai intai pentru casa. Poate altii sunt mai liberi, au mai putine obligatii si au de toate, inclusiv timp liber. Eu nu reusesc decat noaptea, de la ora 23 incolo... Al doilea lucru impotriva ar fi spatiul, sau mai bine zis lipsa unui spatiu dedicat, cu niste scule si aparate minimal necesare. Sculele mele sunt mai mult pentru instalatii, iar pentru gauri, prelucrat tabla, slefuit si alte operatii de acest fel, nu am nimic dedicat, iar improvizatiile am vazut ca dau rezultate dezastruoase, sau sunt mari consumatoare de timp si munca. Febrilitatea de-a face un lucru sa mearga vs. necesitatea de-a avea tot ce-ti trebuie pentru constructia respectiva. Nu de putine ori ajungi sa pierzi timp serios pentru un surub sau buton, un burghiu sau o freza, lasand proiectul sa treneze. Nu mai vorbesc de gasirea unei carcase standard, sau a pieselor constructive pentru un sasiu. Nu de putine ori am vazut mesaje de genul: "... la magazinul XX gasesti tot ce-ti trebuie pentru cutare sau cutare lucru"; cand gasesti timp sa te duci acolo... Pentru o constructie ingrijita mai ai nevoie si de piese, subansamble din strainatate, ceea ce inseamna de cele mai multe ori, costuri mari, timp de asteptare, amanari, etc... Chestiile astea, cel putin pe mine, ma scot din sarite; atunci prefer sa las proiectele neterminate, dar functionale, sau in teste, pana se intampla sa gasesc sau sa pot face exact ce am nevoie. Sunt, totusi, atat de multe lucruri de facut (mai ales atunci cand esti un fel de Minitehnicus in casa, si vrei sa le faci pe toate), incat imi este imposibil sa duc un lucru pana la capat. Practic, toate sunt in asteptare, dintr-un motiv sau altul, incat nu as putea spune ca am macar un singur montaj/proiect complet, asa cum mi-ar place. Totul depinde si de standardul pe care ti-l impui, de ceea ce doresti sa obtii; eu m-am resemnat sa fac ceea ce imi permit prin forte proprii, in limita timpului disponibil si cu ce am la indemana, in limita unui buget intotdeauna "de criza", minimal. De aceea ii admir fara rezerve pe cei care pot face un lucru pana la capat (si nu ma zgandare dracusori ironici sau invidiosi), sau prefer sa-i ajut pe altii cu ceea ce le trebuie si am disponibil. Link spre comentariu
iulidan2 Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Vorbind strict din punctul de vedere al incepatorului, un topic in care putem afla ce probleme au avut si cum au fost rezolvate, este ideal; deocamdata, citesc tot ce gasesc despre PP cu 6p3s. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Poti sa citesti si ce gasesti cu 6L6GC sau KT66, cele cu tensiune de alimentare de maxim 300V, ca nu rezista 6P3S la mai mult. Atentie ca 6P3S-E e echivalent cu 5881. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 cam astea sint tensiunile pt 6P3C,AB1 VRETI AB2 SAU B FUNIZAM DATE ORIGINALE DE LA RUSI CA DOAR EI AU FABRICAT NU! Link spre comentariu
Laurentiu Postat Februarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2009 M-am distrat si eu un pic si am construit un pick-up un preamplif ECC 83 si E188CC, un preamplif de linie cu ECC88 cu corector si un amplif SE cu El 84. Suna super fara brum, iar vinyl-ul ce mai............Piese normale fara nu stiu ce selectii sau figuri. Zgomot de fond fff mic. Pacat de timp ca nu prea exista si pentru alte proiecte. Sper sa va placa pozele. A! si inca ceva............boxele sunt de cumparat.................... Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 faine realizari..ce chestie e aia de sub lcd-ul sony? Link spre comentariu
Laurentiu Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 egalizator parametric pe lampi marca Behringer Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 egalizator parametric pe lampi marca BehringerModel ULTRA-Q T1951, realizat cu 12AX7....pentru curiosi. Sunt tare curios cum suna... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum