Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rola presoare Technics

Vizitator Edu Eduard

Postări Recomandate

Ce dimensiune are rola? Grosimea axului, grosimea rolei din lateral si marimea tamburului de cauciuc?

Vad ca am doua modele....una mai mica si una mai mare...sa-ti caut pe cele mai bune din cutie...

IMG_8766.jpg

IMG_8769.jpg

Editat de mac01
Link spre comentariu

Da.... cea mare este. Cate vrei sa-ti trimit?

Sa-ti spun cum modificam deck-urile pe vremuri cand nu gaseam role presoare originale. 

Foloseam role normale. Rolele normale sunt de doua tipuri...cu ax interior de 2,5mm grosime si cu ax interior de 3mm grosime....diametru exterior este identic la ambele. Cumparam foarte multe role de 2,5mm grosime. Axul rolelor il faceam dintr-un cabestan de la orice casetofon chinezesc care era pe piata......mecanicile erau la fel, aceleasi porcarii. Taiam cabestanul la lungimea necesara, puneam rola pe ax, iar axul intra prin click direct in suportul rolei. Dintr-un cabestan faceam cam trei axuri....dupa cate mi-aduc aminte. Si mai trebuia facut ceva...trebuia putin pilita rola pe margini...era un pic mai groasa, se pilea doar suportul pe care sta rola de cauciuc, cauciucul nu era nevoie, intra perfect. 

Am sa-ti trimit si un ax cu rola ca s-o ai acolo...role normale de 2,5mm gasesti usor.

Trimite-mi pe privat restul detaliilor...nume,  adresa etc si cate role vrei.

Bafta.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Pachetul este pregatit...maine dimineata il pun la posta.

Ti-am pus patru role presoare originale (ce-am gasit si eu mai bun prin cutie cu cauciucul cat mai ok).....am mai pus un ax cu o rola noua polizata, care inlocuieste cea originala...si o rola noua nepolizata. La ultima rola noua nepolizata ti-am lasat tie placerea s-o polizezi.

Sa le folosesti cu placere!

IMG_5718.jpg

IMG_5720.jpgfree image hosting site

Link spre comentariu

Toate rolele provin de la Technics 575....sunt identice cu cele de la deck-ul tau.

Din pacate azi nu am reusit sa ajung la posta. Posta este mai departe de mine si n-am avut drum spre ea. Dar maine dimineata imi fac drum special si trec si depun coletul. Pana vineri-sambata ai rolele.

Imi pare rau...nu-mi sta in caracter sa nu fiu punctual...dar azi au fost alte treburi urgente care trebuiau rezolvate.

Merci de intelegere.

Editat de mac01
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări