Vizitator Edu Eduard Postat Septembrie 13, 2018 Partajează Postat Septembrie 13, 2018 Caut rola presoare Technics folosita pe modele rs bx 501,rs az6,rs az7,si la modelele cu dubla caseta.este cea din poza Link spre comentariu
mac01 Postat Septembrie 13, 2018 Partajează Postat Septembrie 13, 2018 Eu le inlocuiam cu role normale in urma cu 15 -20 ani. Am si originale foarte multe...dar nu mai stiu daca sunt si noi printre ele. Lasa-ma sa ma uit in seara asta. Link spre comentariu
Vizitator Edu Eduard Postat Septembrie 13, 2018 Partajează Postat Septembrie 13, 2018 Imi trebuie ptr un rs az6 care l am luat recent si care a stat multi ani rola s a intarit si chiar plasticul s a casat Link spre comentariu
mac01 Postat Septembrie 13, 2018 Partajează Postat Septembrie 13, 2018 (editat) Ce dimensiune are rola? Grosimea axului, grosimea rolei din lateral si marimea tamburului de cauciuc? Vad ca am doua modele....una mai mica si una mai mare...sa-ti caut pe cele mai bune din cutie... Editat Septembrie 13, 2018 de mac01 Link spre comentariu
Vizitator Edu Eduard Postat Septembrie 13, 2018 Partajează Postat Septembrie 13, 2018 Ooooo ce de role,o colectie.Cea mai mare trebuie sa fie.Este 13mm diametrul,6mm latimea caii de rulare iar axul e de 2.5 mm Link spre comentariu
mac01 Postat Septembrie 13, 2018 Partajează Postat Septembrie 13, 2018 (editat) Da.... cea mare este. Cate vrei sa-ti trimit? Sa-ti spun cum modificam deck-urile pe vremuri cand nu gaseam role presoare originale. Foloseam role normale. Rolele normale sunt de doua tipuri...cu ax interior de 2,5mm grosime si cu ax interior de 3mm grosime....diametru exterior este identic la ambele. Cumparam foarte multe role de 2,5mm grosime. Axul rolelor il faceam dintr-un cabestan de la orice casetofon chinezesc care era pe piata......mecanicile erau la fel, aceleasi porcarii. Taiam cabestanul la lungimea necesara, puneam rola pe ax, iar axul intra prin click direct in suportul rolei. Dintr-un cabestan faceam cam trei axuri....dupa cate mi-aduc aminte. Si mai trebuia facut ceva...trebuia putin pilita rola pe margini...era un pic mai groasa, se pilea doar suportul pe care sta rola de cauciuc, cauciucul nu era nevoie, intra perfect. Am sa-ti trimit si un ax cu rola ca s-o ai acolo...role normale de 2,5mm gasesti usor. Trimite-mi pe privat restul detaliilor...nume, adresa etc si cate role vrei. Bafta. Editat Septembrie 13, 2018 de mac01 Link spre comentariu
mac01 Postat Septembrie 16, 2018 Partajează Postat Septembrie 16, 2018 Pachetul este pregatit...maine dimineata il pun la posta. Ti-am pus patru role presoare originale (ce-am gasit si eu mai bun prin cutie cu cauciucul cat mai ok).....am mai pus un ax cu o rola noua polizata, care inlocuieste cea originala...si o rola noua nepolizata. La ultima rola noua nepolizata ti-am lasat tie placerea s-o polizezi. Sa le folosesti cu placere! free image hosting site Link spre comentariu
Vizitator Edu Eduard Postat Septembrie 17, 2018 Partajează Postat Septembrie 17, 2018 Va multumesc mult!de curiozitate celalalte role sunt tot de la deckuri Technics,nu? Link spre comentariu
mac01 Postat Septembrie 17, 2018 Partajează Postat Septembrie 17, 2018 (editat) Toate rolele provin de la Technics 575....sunt identice cu cele de la deck-ul tau. Din pacate azi nu am reusit sa ajung la posta. Posta este mai departe de mine si n-am avut drum spre ea. Dar maine dimineata imi fac drum special si trec si depun coletul. Pana vineri-sambata ai rolele. Imi pare rau...nu-mi sta in caracter sa nu fiu punctual...dar azi au fost alte treburi urgente care trebuiau rezolvate. Merci de intelegere. Editat Septembrie 17, 2018 de mac01 Link spre comentariu
mac01 Postat Septembrie 18, 2018 Partajează Postat Septembrie 18, 2018 Am reusit sa ajung la Posta in dimineata asta si v-am expediat coletul. Sa le folositi sanatos! Link spre comentariu
Postări Recomandate