FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Buna ziua, Eu sunt tatal lui florin-iordache pentru ca florin nu este disponibil momentan . Am si eu o mica intrebare la dvs,am si eu un laptop : Toshiba Satellite Pro L450D-12X cu display-ul spart.....am gasit un display, dar din pacate nu e chiar acelasi model ca cel original. Display-ul original este : LP156WH1 TL C2 LG 30 pini, iar pe care l-am gasit eu de cumparat este : LP156WH1 TL C1 LG 30 pini . Mi-a ajuns display-ul....l-am montat,dar surpriza,nu functioneaza,nici macar nu se aprinde lampa...pe acest laptop : Toshiba Satellite Pro L450D-12X . Va anunt ca pe urma l-am probat si pe un alt laptop,adica acer aspire 3630 si surpriza pe acest laptop se aprinde lampa,dar nu se vede nimic...doar cand trece laptop-ul in windows....face niste lini (dungi) pe ecran atata tot,nimic mai mult. Acum intrebarea mea este urmatoarea : este vreo diferenta intre aceste doua display-uri : LP156WH1 TL C2 LG 30 pini / LP156WH1 TL C1 LG 30 pini ? Aaaa, era ca si uit, acest display : LP156WH1 TL C1 LG 30 pini vine de la un laptop acer, dar momentan nu ii stiu modelul la acest acer . Astept un raspuns de la dvs daca chiar este vreo diferenta intre aceste doua display-uri...! Mii de multumiri ! Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 display defect Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 12, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2018 (editat) Chiar asa o fi ? Il astept si pe urmatorul cu un raspuns ! Editat Septembrie 12, 2018 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 ecranele sunt echivalente...trebuia sa mearga....la ala cu dungi poate ai flex-ul defect....laptop-urile respective sunt functionale? prea putine informatii Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 12, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2018 (editat) Da,da laptop-urile sant functionale 100% , acer-ul acesta eu l-am dasfacut acum...ca sa-i conectez acest display : LP156WH1 TL C1 LG 30 pini ca sa vad daca functioneaza pe acer, auzind ca a fost desfacut tot de pe un acer . Dar eu ma gandesc ca sa nu fie acer-ul prea vechi...si sa nu se pupe prea bine cu acest display, adica acer-ul acela de pe care a fost desfacut display-ul acesta : LP156WH1 TL C1 LG 30 pini sa fie putin mai nou ca si al meu . Iar laptop-ul Toshiba functioneaza cu display-ul lui original...doar ca are display-ul spart si cu o pata pe ecran . Uitati o imagine aici cu laptop-ul toshiba : https://www.filedropper.com/4158967718052509328868426749099887968649216n Va multumesc foarte mult pentru raspunsurile oferite ! Editat Septembrie 12, 2018 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 13, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2018 (editat) Buna seara , Tot ce am gasit eu pentru display-urile acestea este aceasta : http://www.panelook.com/modelcompare.php?ids=24153%2C5713 Mie mi se pare unele chesti ca, cam difera,dar nu stiu sigur daca ar avea vreo importanta . Asa ca astept un raspuns de la dvs ! Mii de multumiri ! Editat Septembrie 13, 2018 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 14, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2018 Buna seara , Chiar nu stie nimeni daca conteaza acele mici diferente...de la acest display : LP156WH1 TL C1 ? Astept un raspuns de la care stie sigur daca conteaza sau nu conteaza ! Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Septembrie 14, 2018 Partajează Postat Septembrie 14, 2018 nu conteaza...ecranele sunt compatibile Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 14, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2018 (editat) Acum 25 minute, zaharia valentin a spus: nu conteaza...ecranele sunt compatibile Ok,am inteles ! Atunci inseamna ca e alta problema,eu cred ca ceva cu softul biosului,adica sa nu suporte acest model de display : LP156WH1 TL C1 . Dar sa functioneze cu alte modele de display-uri,dar tot de la un laptop toshiba, nu de la un alte laptop-uri,adica cum ar fi : asus,acer etc.... Aaa,sau pur si simplu sa-i bagi display-ul lui original,adica acesta : LP156WH1 TL C2 si gata . Eu oricum l-am oprit si pe acest display ca poate vreodata imi pica vreun laptop asus,acer si sa-l probez,dar mai repede un acer a-si dori sa-mi pice..pentru ca acel display provine tot de la un laptop acer . Va multumesc foarte mult pentru ajutorul oferit ! Cu stima si respect,tatal lui Florin Iordache ! Editat Septembrie 14, 2018 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 14, 2018 Partajează Postat Septembrie 14, 2018 (editat) asa am zis si eu,dar e ciudat totusi ca pe toshiba nu aprinde nici lampa,eu zic ca displayul a fost trantit in timpul transportului de nu merge nici pe acel acer,eu l-am dat de bun,duminica dupa amiaza mai spre seara daca nu uit va zic si de pe ce laptop a fost,si sa nu credeti ca sant vre-un neserios va trimit un alt display ,dar de data asta prin urgent curier si platiti doar transportul,tot ce va rog e sa reveniti dv duminica cu un mesaj privat,sa vad eu ca am un mesaj in caz ca uit,displayuri trebuie sa mai am vre-o 3 buc ,de aflat inca nu am inca modelul ca ma apucat mutatul si nu mai stiu ce si cum sant...... Editat Septembrie 14, 2018 de iuliantv Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 14, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2018 (editat) 1 oră în urmă, iuliantv a spus: asa am zis si eu,dar e ciudat totusi ca pe toshiba nu aprinde nici lampa,eu zic ca displayul a fost trantit in timpul transportului de nu merge nici pe acel acer,eu l-am dat de bun,duminica dupa amiaza mai spre seara daca nu uit va zic si de pe ce laptop a fost,si sa nu credeti ca sant vre-un neserios va trimit un alt display ,dar de data asta prin urgent curier si platiti doar transportul,tot ce va rog e sa reveniti dv duminica cu un mesaj privat,sa vad eu ca am un mesaj in caz ca uit,displayuri trebuie sa mai am vre-o 3 buc ,de aflat inca nu am inca modelul ca ma apucat mutatul si nu mai stiu ce si cum sant...... Va salut domnule,Iuliantv ! Ok,dar noi nici macar nu ne-am gandit la asta,adica ca este vreo vina a dvs,noi am dat vina doar pe display,adica ca ori nu este compatibil 100% cu cel original...ori ca nu se pupa cu laptop-urile toshiba acest display : LP156WH1 TL C1 ,atat nimic mai mult . Dar parca v-am spus in mp....ca pe acer-ul nostru se aprinde doar lampa la display, iar cand trece in windows....face niste liniute (dungulite) pe ecran,atat nimic mai mult . Da totusi daca o sa-mi trimiteti alt display,atunci o sa vi-l trimit si eu inapoi pe acesta chiar cand o veni curierul cu cel de la dvs...il pun si eu tot la ei....ca sa vi-l aduca,dar stati linistit o sa le platesc eu transporturile pentru amandoua,adica si pe cel care o sa mi-l trimiteti dvs acum, dar si in cat si pe acesta pe care vi-l trimit eu inapoi . Si de preferinta este sa fie un display tot de la un toshiba ca sa nu mai avem nicio surpriza neplacuta ! Va multumesc foarte mult pentru intelegere ! Editat Septembrie 14, 2018 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum