gauss Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 (editat) Nu de discursuri ( nu sant pana la urma un lucru rau ... ) ducem lipsa . De rezultate , ... se pare ca discursurile nu ajung . Mai ales cand sant un scop in sine ( ne - am propus , stim ce avem de facut etc . , le auzim mereu ) , si tin loc de actiunea care duce la ele ( rezultatele ) , majoritar dezamagitoare , o parte demoralizante . Am ajuns sa ne mandrim cu " egaluri " , rare in suvoiul de infrangeri , fie si per total , la finalul campaniilor . La fotbal , n - am reusit ( finalizat macar ) nimic , de ani buni . Decat explicatii , ... zici ca jucam cu 7 oameni . Si aia in zi " proasta " . Valabil si la alte domenii ( nu neaparat sport ) . Apropo de fotbal ( nu sant microbist ) , sant si tari care lupta . Ca pe front ... Croatia , Islanda ... " pitici " pe langa ce credem noi ca reprezentam in fotbal . Ei pe gazon , noi ... la TV si top - show - uri . E si aceasta o calitate , am putea antrena pe multi ... Editat Septembrie 12, 2018 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Eu il auzii la radio si mi se zbarli parul pe maini. Aici e nationala u21 care doar ce mai legă 2 victorii si e aproape de calificare. Mai are 2 meciuri acasa din care e sigur calificata cu 4 puncte obtinute. E vorba de atitudine. Una e sa joci cu astia si alta e sa joci cu unii care sunt la serviciu atunci si aia e, tre' sa joace. Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 (editat) Adevarat . In spiritul a ce am scris mai sus ... rabdare . Nu santem ( noi ) pe gazon . M - as bucura sa inceapa un reviriment , de oriunde ar fi . Cu pasi mici se fac traseele mari . Editat Septembrie 12, 2018 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Adica ei... Link spre comentariu
Postări Recomandate