Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Leader

Vizitator

Postări Recomandate

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Nu de discursuri ( nu sant pana la urma un lucru rau ... ) ducem lipsa . De rezultate , ... se pare ca discursurile nu ajung . Mai ales cand sant un scop in sine ( ne - am propus , stim ce avem de facut etc . , le auzim mereu ) , si tin loc de actiunea care duce la ele ( rezultatele ) , majoritar dezamagitoare , o parte demoralizante . Am ajuns sa ne mandrim cu " egaluri " , rare in suvoiul de infrangeri , fie si per total , la finalul campaniilor . La fotbal , n - am reusit ( finalizat macar ) nimic , de ani buni . Decat explicatii , ... zici ca jucam cu 7 oameni . Si aia in zi " proasta " . Valabil si la alte domenii ( nu neaparat sport ) . Apropo de fotbal (  nu sant microbist ) , sant si tari care lupta . Ca pe front ... Croatia , Islanda ... " pitici " pe langa ce credem noi ca reprezentam in fotbal . Ei pe gazon , noi ... la TV si top - show - uri . E si aceasta o calitate , am putea antrena pe multi ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Eu il auzii la radio si mi se zbarli parul pe maini. Aici e nationala u21 care doar ce mai legă 2 victorii si e aproape de calificare. Mai are 2 meciuri acasa din care e sigur calificata cu 4 puncte obtinute. E vorba de atitudine. Una e sa joci cu astia si alta e sa joci cu unii care sunt la serviciu atunci si aia e, tre' sa joace.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări