Blak Postat Aprilie 29, 2004 Partajează Postat Aprilie 29, 2004 Ce parere aveti? merita un blaupunkt care poate fi montata in multe feluri?Adica:1x300W R.M.S(bridge cu cross over sbuwoofer)sau 2x75W R.M.S + 150W R.M.S(cross over subwoofer)Pretul este 4 mil ...merita sa o cumpar? Link spre comentariu
Blak Postat Aprilie 29, 2004 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2004 V-as multumi mult ....ca eu nu prea stiu daca merita...si initial trebuie repede facuta schema pt ca eu o iau printr-o cunostinta ...asa ca rebuie repede sa-i spun, ca mai exista un client la ea Link spre comentariu
Murcielad Postat Aprilie 29, 2004 Partajează Postat Aprilie 29, 2004 pai acuma daca nu o vezi in interior nu poti sa stii .... sa fii multumit daca are ~100W RMS !! pentru ca pentru 1x300W ar trebuii sa fie de juma de metru ! Link spre comentariu
Blak Postat Aprilie 29, 2004 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2004 Pai eu unul cred ca are...pt ca are asa la ochi 40x30x10cm e destul de mare (ea era montata pe o vectra si ocupa c-am latimea la scaun Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Aprilie 29, 2004 Partajează Postat Aprilie 29, 2004 Despre ce schema era vorba??? Link spre comentariu
Metallman Postat Septembrie 15, 2004 Partajează Postat Septembrie 15, 2004 Pai cred ca nu era schema... ci un amplif' de "duzina" din magazin 8)Blaupunkt-urile auto sunt in general bunicele... si eu cred ca merita. Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Septembrie 15, 2004 Partajează Postat Septembrie 15, 2004 cam vechi postul asta din aprilie Link spre comentariu
Vizitator DocX Postat Octombrie 5, 2004 Partajează Postat Octombrie 5, 2004 foarte vechi... poate ca deja a cumparat-o.spune-ne si noua cum e (daca in final ai cumparat-o) Link spre comentariu
Swat Cat Postat Octombrie 5, 2004 Partajează Postat Octombrie 5, 2004 parerea mea e ca merita si la mana a 2-a ) e ff bine.zi de unde il iei ce suna bine :lol: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum