cipri_mury Postat Septembrie 15, 2018 Partajează Postat Septembrie 15, 2018 (editat) @dan cod 30m este altceva.Eu m-am referit la cele 1m - 1,5 m.Stiu ca nici acelea nu se termina cat bati odata din palme,dar pentru cine dezlipeste piese zilnic,mi se pare (mult) timp pierdut in plus fata de statia cu vacuum.De fapt ati precizat dvs. despre asta intr-o postare anterioara. Editat Septembrie 15, 2018 de cipri_mury Link spre comentariu
roscatu Postat Septembrie 16, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2018 (editat) Acum 18 ore, dan cod a spus: Dacă poți lua Metcal ia-l că nu vei regreta. Legat de tresa că trece repede nu e așa. Eu cumpăr din aia de 30m și nu trece repede. Ati folosit modelul DI-2D de la JBC TOOLS cu ciocan de dezlipire JBC TOOLS DR560-A ?S-au daca colegi stiu ceva. Se simte diferenta intre thermaltronics si acest jbc? ma refer daca simt ceva diferenta nu doar de bani,daca sunt si alte avantaje. Ma tot gandesc daca sa stau sa ma strang bani s-au sa achit acel thermaltronics. EDIT: Acel pistol de dezlipire,merge numai impreuna cu modulul de vacuum? S-au merge si de la compresor? Editat Septembrie 16, 2018 de roscatu Link spre comentariu
roscatu Postat Septembrie 20, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2018 Am achizitionat produsele de la Thermaltronics.Multumesc de sfaturi Link spre comentariu
roscatu Postat Septembrie 21, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2018 (editat) Am vazut ca statia are canale in specificatii,dar se pare ca are 2 conectori diferiti,unu cu 3 pini mai subtire si altul mai gros cu mai multi pini la care se conecteaza letconul si pistolul de dezlipit. Mufa cu 3 pini pentru ce este? Statia de lipit este aceasta: https://www.tme.eu/ro/details/tmt-2000s-sm/statii-de-lipit/thermaltronics/ Editat Septembrie 21, 2018 de roscatu Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 21, 2018 Partajează Postat Septembrie 21, 2018 Vad ca suporta mai multe tipuri de letcom, cred ca ambii conectori fac acelasi lucru ( nu cred ca merg simultan ). Asta-i ceva clona dupa Metcal, nu ? Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 21, 2018 Partajează Postat Septembrie 21, 2018 Da sunt clone Metcal Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum