Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

aliniere si depanare TV tuburi Electronica E-47C-110

crissterrian

Postări Recomandate

Salut,

am adus in stare de functionare (apare ceva pe ecran si se aude fasait in boxa) un televizor alb negru pe tuburi Electronica E - 47C - 110.

am schimbat condensatori, rezistente si tuburi unde era nevoie.

intrucat nu am cele necesare pt generare semnal pt el, nu am generator sau alte scule speciale pt tv, ma intereseaza daca imi poate presta cineva acest serviciu.

pretul va merita efortul (garantat), insa vreau ceva profesional, ca la fabrica. :)

se baga cineva? sau o recomandare?

Cu stima,

Cristian.

Link spre comentariu
Acum 16 ore, Nostalgic a spus:

Salut ! Daca nu-l rezolvati pina in iarna , vi-l rezolv eu , atunci mai vin prin capitala.

Acum 16 ore, Nostalgic a spus:

Salut ! Daca nu-l rezolvati pina in iarna , vi-l rezolv eu , atunci mai vin prin capitala.

Link spre comentariu

Salut Florinel TVeste super. insa as prefera sa rezolv mai rpd deoarece vreau (trebuie) sa il dau bunicului de ziua lui. :) adica jumatatea lunii octombrie. De aceea as prefera sa il fac mai rpd daca se poate, daca nu, si la iarna o sa fie ok.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Acum 1 oră, crissterrian a spus:

inca valabil pana se intoarce Nostalgic.

Foarte frumos si totodata si nostalgic,doar ca nu stiu ce programe ai sa prinzi cu el.Daca ramanem la nostalgie tot asa o sa ai si receptie (cu antena yaghi si dupa zona, tvr1 sau tvr2).In rest este superfain,bravooo!!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Citind despre functionarea dispozitivului, ce am inteles eu:

Se poate adauga un program tv printre celelalte transmise prin cablu.

exista intrare RF(conectare tv cablu) si iesire RF (spre televizor) ,acest traseu nu se poate modifica.Programele de tv cablu nu li se pot modifica locatia. 

un program tv care se adauga: se introduce audio-video prin mufele RCA si se alege canalul pe care vrei sa-ti redea programul.

In concluzie nu e de niciun folos pentru un tv cu 12 canale.

Link spre comentariu

Dupa ceva timp ( nu foarte mult ) va dispare si transmisia analogica pe cablu . Nu mai raspunde unor necesitati consistente , iar receptoarele clasice analogice dispar pe cale naturala . Asta este , se intampla si la transmisiile radio . Ma rog , la noi  se trage de timp ... dar finalul e acelasi . Emisia analogica terestra ( prin antena ) a fost " prelungita " de cateva ori ... depasindu - se cu ani de zile termenul limita . Si ? ... care a fost castigul ? 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări