crissterrian Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 Salut, am adus in stare de functionare (apare ceva pe ecran si se aude fasait in boxa) un televizor alb negru pe tuburi Electronica E - 47C - 110. am schimbat condensatori, rezistente si tuburi unde era nevoie. intrucat nu am cele necesare pt generare semnal pt el, nu am generator sau alte scule speciale pt tv, ma intereseaza daca imi poate presta cineva acest serviciu. pretul va merita efortul (garantat), insa vreau ceva profesional, ca la fabrica. se baga cineva? sau o recomandare? Cu stima, Cristian. Link spre comentariu
crissterrian Postat Septembrie 12, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Inca valabil Link spre comentariu
Nostalgic Postat Septembrie 13, 2018 Partajează Postat Septembrie 13, 2018 Salut ! Daca nu-l rezolvati pina in iarna , vi-l rezolv eu , atunci mai vin prin capitala. Link spre comentariu
crissterrian Postat Septembrie 13, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2018 Multumesc. Sper sa il rezolv pana atunci. Daca nu, va astept. Link spre comentariu
crissterrian Postat Septembrie 13, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2018 https://youtu.be/fIIGWdnrS90 Acesta este stadiul tv-ului. Link pt youtube. Mai departe nu ma pricep. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 13, 2018 Partajează Postat Septembrie 13, 2018 Acum 16 ore, Nostalgic a spus: Salut ! Daca nu-l rezolvati pina in iarna , vi-l rezolv eu , atunci mai vin prin capitala. Acum 16 ore, Nostalgic a spus: Salut ! Daca nu-l rezolvati pina in iarna , vi-l rezolv eu , atunci mai vin prin capitala. Link spre comentariu
crissterrian Postat Septembrie 14, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2018 Salut Florinel TV, este super. insa as prefera sa rezolv mai rpd deoarece vreau (trebuie) sa il dau bunicului de ziua lui. adica jumatatea lunii octombrie. De aceea as prefera sa il fac mai rpd daca se poate, daca nu, si la iarna o sa fie ok. Link spre comentariu
crissterrian Postat Octombrie 8, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2018 inca valabil pana se intoarce Nostalgic. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 8, 2018 Partajează Postat Octombrie 8, 2018 Acum 1 oră, crissterrian a spus: inca valabil pana se intoarce Nostalgic. Foarte frumos si totodata si nostalgic,doar ca nu stiu ce programe ai sa prinzi cu el.Daca ramanem la nostalgie tot asa o sa ai si receptie (cu antena yaghi si dupa zona, tvr1 sau tvr2).In rest este superfain,bravooo!! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 8, 2018 Partajează Postat Octombrie 8, 2018 (editat) Din pacate nu cred ca se mai emite semnal analogic dar mai merge pe cablu cateva programe pe VHF !! Editat Octombrie 8, 2018 de dan-a2 Link spre comentariu
Nostalgic Postat Octombrie 8, 2018 Partajează Postat Octombrie 8, 2018 Buna seara ! Receptioneaza canalele 1-12 OIRT , nu are UIF, numai ce se transmite pe cablu analogic pe canal 1-12 fara sunet, dar nu e o problema. Link spre comentariu
crissterrian Postat Octombrie 8, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2018 Asa ceva ar ajuta? Modulator RF TERRA MT47 (canal 1-12 _ 21-69).pdf Link spre comentariu
crissterrian Postat Octombrie 18, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2018 On 10/8/2018 at 11:18 PM, crissterrian said: Asa ceva ar ajuta? Modulator RF TERRA MT47 (canal 1-12 _ 21-69).pdf Isi da cineva cu presupusul daca ar fi ok acest dispozitiv pentru televizorul nostru in banda OIRT? Link spre comentariu
Nostalgic Postat Octombrie 18, 2018 Partajează Postat Octombrie 18, 2018 Citind despre functionarea dispozitivului, ce am inteles eu: Se poate adauga un program tv printre celelalte transmise prin cablu. exista intrare RF(conectare tv cablu) si iesire RF (spre televizor) ,acest traseu nu se poate modifica.Programele de tv cablu nu li se pot modifica locatia. un program tv care se adauga: se introduce audio-video prin mufele RCA si se alege canalul pe care vrei sa-ti redea programul. In concluzie nu e de niciun folos pentru un tv cu 12 canale. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 18, 2018 Partajează Postat Octombrie 18, 2018 (editat) Dupa ceva timp ( nu foarte mult ) va dispare si transmisia analogica pe cablu . Nu mai raspunde unor necesitati consistente , iar receptoarele clasice analogice dispar pe cale naturala . Asta este , se intampla si la transmisiile radio . Ma rog , la noi se trage de timp ... dar finalul e acelasi . Emisia analogica terestra ( prin antena ) a fost " prelungita " de cateva ori ... depasindu - se cu ani de zile termenul limita . Si ? ... care a fost castigul ? Editat Octombrie 18, 2018 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum