Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv AXEN LCD model AX032LM23-T2

Vizitator

Postări Recomandate

Acum 4 minute, clement a spus:

lasatio de gard cu ironiile va rog frumos

Forumul nu accepta fisiere mai mari de 1mb . ,asa ca nu trebuie sa te superi , eu ti-am dat o sugestie !!

Daca vrei il postezi daca nu ..nu  !!

Link spre comentariu

Oricum va iubesc si va apreciez pe toti colegii,si daca eu nu sunt avansat ca d-tra trebuie sa fiu tratat ca atare.Va multumesc mult !!!

Acum 3 minute, dan-a2 a spus:

Forumul nu accepta fisiere mai mari de 1mb . ,asa ca nu trebuie sa te superi , eu ti-am dat o sugestie !!

Daca vrei il postezi daca nu ..nu  !!

Am inteles,multumesc si nu ma supar,cu respect.

Link spre comentariu
Acum 15 ore, clement a spus:

Revin dupa un timp la acest subiect. Intretimp miam facut si cont pe (remont) sa nu mai fiu umilit de Florinel TV. Am schimbat fizic ambele memorii: 24c32a(eprom) si 25q16v(flash). Epromul sa autorescris,si flash a fost rescris cu un bin de la Rusi. Tvul functioneaza perfect.Atasez binul pentru 25q16.

Eu nu am avut itentia sa te umilesc , eu doar am glumit un pic si nu cred ca trebuie sa te superi pe mine pentru asta , ai vazut ca ti-am spus sa pui linkul unde ai gasit dumpurile si te ajutam cu descarcarea fara probleme , dar mie mi-ai dat o lista intreaga si nu am stiut ce dump iti trebuie plus ca nici nu am mai intrat pe forum din lipsa de timp , eu te respect si respect oameni in general , dar citeodata mai facem si noi colegi intre noi cite o gluma dar nu trebuie sa ne suparam pentru asta , stima si respect

Link spre comentariu
Acum 22 ore, Florinel TV a spus:

Eu nu am avut itentia sa te umilesc , eu doar am glumit un pic si nu cred ca trebuie sa te superi pe mine pentru asta , ai vazut ca ti-am spus sa pui linkul unde ai gasit dumpurile si te ajutam cu descarcarea fara probleme , dar mie mi-ai dat o lista intreaga si nu am stiut ce dump iti trebuie plus ca nici nu am mai intrat pe forum din lipsa de timp , eu te respect si respect oameni in general , dar citeodata mai facem si noi colegi intre noi cite o gluma dar nu trebuie sa ne suparam pentru asta , stima si respect

Ma bucur ca pana la urma ne putem intelege,si eu va port un respect fara beneficii.Posibil si eu sa fi fost mai iritat in momentul respectiv,dar nu port pica fata de nimeni aici pe forum, din contra va stimez!! Toate cele bune din partea me.!

Link spre comentariu
1 oră în urmă, clement a spus:

Ma bucur ca pana la urma ne putem intelege,si eu va port un respect fara beneficii.Posibil si eu sa fi fost mai iritat in momentul respectiv,dar nu port pica fata de nimeni aici pe forum, din contra va stimez!! Toate cele bune din partea me.!

Pai de ce sa nu ne putem intelege ca doar suntem oameni nu :reytre si pina la urma urmei suntem oameni cu meserii diferite dar asta nu ne face sa fim deosebiti unul cu celalalt ca nu asta vrea Domnul nostru Dumnezeu

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Florinel TV a spus:

Pai de ce sa nu ne putem intelege ca doar suntem oameni nu :reytre si pina la urma urmei suntem oameni cu meserii diferite dar asta nu ne face sa fim deosebiti unul cu celalalt ca nu asta vrea Domnul nostru Dumnezeu

Chiar daca locuiesc in Transilvania,esti Moldovean ca mine...:dsgfds

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări