Vizitator Postat Septembrie 10, 2018 Partajează Postat Septembrie 10, 2018 Acest tv este de la cabinetul de asistenta medicala permanenta,asa ca este nonprofit pentru mine.Doresc sal rezolv benevol deoarece sant si ei oameni in timp cand nu au actiuni.Manifestarea se desfasoara astfel:actioneaza ON+OFF,intra in meniu,selecteaza optiunile,cauta pe manual si automat programe,dar gaseste doar un singur program pe toata grila de cautare si totodata nici nu il memoreaza.Placa de baza:T.MT8223. 3B 10285 Pentru cine doreste sa ma ajute ca ideie daca am nevoie de upgrade pe USB,si chiar si un manual service,le sunt recunoscator candva.Cu stima si respect, Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 10, 2018 Partajează Postat Septembrie 10, 2018 (editat) nu vad care problema noastra cu actele de caritate ale unora,nu cred ca sant oamenii mai pasionati de subiect daca e un act de caritate,daca se face un act de caritate,nu se face gen gigi becalii ,sa afle toata lumea incercati cea mai simpla metoda ce da rezultate la unele ,,chinezisme,, salvarea continutului spi flash,stergerea memoriei spi flash,si rescrierea cu continutul salvat,sau rescrierea pe alta memorie spi flash ori va cumparati un programator macar pentru spi flash si eprom ,https://www.olx.ro/oferte/q-spi-flash/ ori va lasati de meserie,firmare usb mai greu de gasit, poate accesarea meniului service si un reset in menu service ar ajuta,incercati menu 8222 ps.completati locatia la profil daca vreti sa fiti ajutat Editat Septembrie 10, 2018 de iuliantv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 10, 2018 Partajează Postat Septembrie 10, 2018 Aici http://remont-aud.net/search/?q=T.MT8223.+3B+10285&t=0 gasesti dumpuri insa pentru usb este mai greu pentru un astfel de tv , daca nu da rezultate cu scrierea dumpului original pe o memorie noua ca aia veche sigur este defecta fizic si din aceasta cauza se blocheaza Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 10, 2018 Partajează Postat Septembrie 10, 2018 Acum 2 ore, Florinel TV a spus: Aici http://remont-aud.net/search/?q=T.MT8223.+3B+10285&t=0 gasesti dumpuri insa pentru usb este mai greu pentru un astfel de tv , daca nu da rezultate cu scrierea dumpului original pe o memorie noua ca aia veche sigur este defecta fizic si din aceasta cauza se blocheaza Ok,multe multumiri d-le Florinel TV,ceva banuieli aveam dar nu eram convins.Placa de baza are suport USB si de aceia am insistat cu update. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Rusa ca limba este pentru mine ca Araba,am citit ce sar potrivi la mine ca bin(dump) dar nu gasesc binul pentru display LC320WXN (SC) (B1) placa de baza T.MT8223. 3B 10285 .Nu este nici o problema daca nici un coleg nu are acest bin.Va rog dragi colegi sa nu va suparati daca abandonez acest subiect.cu multa stima !! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 13, 2018 Partajează Postat Septembrie 13, 2018 La 12.09.2018 la 13:34, clement a spus: Rusa ca limba este pentru mine ca Araba,am citit ce sar potrivi la mine ca bin(dump) dar nu gasesc binul pentru display LC320WXN (SC) (B1) placa de baza T.MT8223. 3B 10285 .Nu este nici o problema daca nici un coleg nu are acest bin.Va rog dragi colegi sa nu va suparati daca abandonez acest subiect.cu multa stima !! Ce inseamna asta? eu cred ca nu ai cont pe remont si mi se pare ok doar spune sau pune linkul aici ca til descarc eu de acolo Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 14, 2018 Partajează Postat Septembrie 14, 2018 Acum 22 ore, Florinel TV a spus: Ce inseamna asta? eu cred ca nu ai cont pe remont si mi se pare ok doar spune sau pune linkul aici ca til descarc eu de acolo La acest link ma refeream pus de fapt de d-tra http://remont-aud.net/search/?q=T.MT8223.+3B+10285&t=0 ,si intradevar nu am cont pe remont.Daca aveti buna vointa, va spun mult respect pentru ajutor si obere virtuala ca fizic nu am cum. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 10, 2018 Partajează Postat Noiembrie 10, 2018 Revin dupa un timp la acest subiect. Intretimp miam facut si cont pe (remont) sa nu mai fiu umilit de Florinel TV. Am schimbat fizic ambele memorii: 24c32a(eprom) si 25q16v(flash). Epromul sa autorescris,si flash a fost rescris cu un bin de la Rusi. Tvul functioneaza perfect.Atasez binul pentru 25q16. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 10, 2018 Partajează Postat Noiembrie 10, 2018 Acum 6 minute, clement a spus: Revin dupa un timp la acest subiect. Intretimp miam facut si cont pe (remont) sa nu mai fiu umilit de Florinel TV. Am schimbat fizic ambele memorii: 24c32a(eprom) si 25q16v(flash). Epromul sa autorescris,si flash a fost rescris cu un bin de la Rusi. Tvul functioneaza perfect.Atasez binul pentru 25q16. Se pare ca nu am voie sa postez acest bin... aici este rautate si nu bunavointa...!!! Link spre comentariu
vergil Postat Noiembrie 10, 2018 Partajează Postat Noiembrie 10, 2018 Acum 4 ore, clement a spus: Se pare ca nu am voie sa postez acest bin... aici este rautate si nu bunavointa...!!! Cum adica ? Cine nu te lasa ? Link spre comentariu
yokoono Postat Noiembrie 10, 2018 Partajează Postat Noiembrie 10, 2018 Cred ca rusii nu-l lasa !. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 10, 2018 Partajează Postat Noiembrie 10, 2018 Sau americanii.Sau Trump. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 10, 2018 Partajează Postat Noiembrie 10, 2018 Pune-l aici >> https://www.fisier.ro/ Fisierul este prea mare ptr. forum !! Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 10, 2018 Partajează Postat Noiembrie 10, 2018 1 oră în urmă, dan-a2 a spus: Pune-l aici >> https://www.fisier.ro/ Fisierul este prea mare ptr. forum !! Exact,este prea mare pentru un bin(damp)??? si arhivat!!, si lasatio de gard cu ironiile va rog frumos. Fara mine viata este pustiu... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum