BENI33 Postat Septembrie 10, 2018 Partajează Postat Septembrie 10, 2018 va salut am un Tv led samsung ue32d5000 cu urmatoarea problema pe display a aparut niste dungi albe subtiri ca un gratar in partea se sus a tv va rog daca ma puteti ajuta sai aflu defectul Link spre comentariu
BENI33 Postat Septembrie 10, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2018 nu a avut nimeni acest defect la tv Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 (editat) Aia de sus e hal de poza?, se mai face si mica cand dai click pe ea.... Editat Septembrie 11, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
BENI33 Postat Septembrie 11, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2018 scuze ,am facut si cu un tel mai performant dar e limita de mega Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 Acum 10 minute, BENI33 a spus: scuze ,am facut si cu un tel mai performant dar e limita de mega Incarca poza aici https://postimages.org/ si pune linkul aici Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 Nu mai vreau sa-ti atrag atentia ca trebuia sa faci o poza cu tv-ul pe un program tv, ca sa se vada daca e afectat si continutul de culoare, te intreb doar atat, ai mai reparat displayuri?, daca te pricepi cat de cat, posteaza modelul displayului si seria t-conului. Link spre comentariu
BENI33 Postat Septembrie 11, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2018 culoarea nu este afectata doar liniile albe peste imagine Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 Ce Display are? Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 100% display defect. Link spre comentariu
BENI33 Postat Septembrie 12, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2018 multumesc pentru raspunsuri exista pe undeva vre-un magazin sa pot cumpara display sau are cineva Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 E foarte greu sa gasesti display si cine ar avea asa ceva sigur ar cere o suma de bani, cu care ai putea cumpara un tv nou, daca displayul ar fi reparabil, ar costa mult mai putin, undeva la 250-300 ron si ar fi un avantaj pentru tine......Din ce stiu eu, la modelul asta de display nu se poate testa jumatatea buna cu cele doua benzi conectate pe rand, pentru ca t-conul are un fel de protectie si opreste convertorul DC-DC, ai putea totusi sa incerci testul cu conectarea pe rand a celor doua benzi si sa vezi daca ai imagine ok pe jumatatea ecranului corespunzatoare benzi conectate, e un test simplu si nu ai nimic de pierdut... Esti destul de vechi pe forum, de ce nu iti treci locatia la profil, poate era vreun coleg mai aproape de tine sa-ti repare displayul.....dupa parerea mea defectul respectiv displayul, e remediabil. Link spre comentariu
BENI33 Postat Septembrie 12, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2018 da aveti dreptate am scos pe rand benzile care sunt conectate la t-con si liniile acelea albe tot persista concluzia este ca displayul este defect multumesc pt ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum