Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv led samsung ue32d5000

BENI33

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BENI33

9

• Florinel TV

2

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu mai vreau sa-ti atrag atentia ca trebuia sa faci o poza cu tv-ul pe un program tv, ca sa se vada daca e afectat si continutul de culoare, te intreb doar atat, ai mai reparat displayuri?, daca te pricepi cat de cat, posteaza modelul displayului si seria t-conului.

Link spre comentariu

E foarte greu sa gasesti display si cine ar avea asa ceva sigur ar cere o suma de bani, cu care ai putea cumpara un tv nou, daca displayul ar fi reparabil, ar costa mult mai putin, undeva la 250-300 ron si ar fi un avantaj  pentru tine......Din ce stiu eu, la modelul asta de display nu se poate testa jumatatea buna cu cele doua benzi conectate pe rand, pentru ca t-conul are un fel de protectie si opreste convertorul DC-DC, ai putea totusi sa incerci testul cu conectarea pe rand a celor doua benzi si sa vezi daca ai imagine ok pe jumatatea ecranului corespunzatoare benzi conectate, e un test simplu si nu ai nimic de pierdut...

Esti destul de vechi pe forum, de ce nu iti treci locatia la profil, poate era vreun coleg mai aproape de tine sa-ti repare displayul.....dupa parerea mea defectul respectiv displayul, e remediabil.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări