Vizitator Deni Grati Postat Septembrie 9, 2018 Partajează Postat Septembrie 9, 2018 Buna seara am si eu o intrebare: pot inlocui display-ul de la un lcd samsung model LE26r72bx/xec la un lcd samsung model LE26s81bx/xeh. Mentionez ca amandoua au aceeasi diagonala 66cm. Mulțumesc Link spre comentariu
vasile eugen Postat Septembrie 9, 2018 Partajează Postat Septembrie 9, 2018 Depinde daca sunt compatibile displeyurile. Link spre comentariu
Vizitator Deni Grati Postat Septembrie 9, 2018 Partajează Postat Septembrie 9, 2018 Si cum pot verifica daca sunt compatibile? Astea sunt seriile de pe spatele lor. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 9, 2018 Partajează Postat Septembrie 9, 2018 Ce MB.au ambele? Link spre comentariu
Vizitator Deni Grati Postat Septembrie 9, 2018 Partajează Postat Septembrie 9, 2018 Asta este unul. Link spre comentariu
Vizitator Deni Grati Postat Septembrie 9, 2018 Partajează Postat Septembrie 9, 2018 Asta este al doilea Link spre comentariu
Vizitator Deni Grati Postat Septembrie 9, 2018 Partajează Postat Septembrie 9, 2018 Acum se vede mai bine Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 9, 2018 Partajează Postat Septembrie 9, 2018 teoretic da,au aceasi rezolutie si ordine cupla tcon,dar unul foloseste cupla conectare tcon samsung,si unul una mai universala gen lg philips,trebuie sa fii atent la tensiunea alimentare tcon,dupa cate am gasit eu pare la amandoua de 5v ,dar trebuie sa te asiguri,si pentru viitor da mai multe detalii ce display sau tcon foloseste fiecare in parte,asta daca vrei sa fii ajutat ,daca nu Link spre comentariu
Vizitator Deni Grati Postat Septembrie 9, 2018 Partajează Postat Septembrie 9, 2018 Imi cer scuze dar nu stiu ce detalii sa dau pentru ca nu cunosc meseria asta. Am pus o intrebare pentru ca am un tv lcd si vreau sa iau altul de pe net sa-i schimb display-ul si nu vreau sa iau ceva ce nu se potriveste. Mulțumesc frumos iuliantv pentru raspuns. Link spre comentariu
BENI33 Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 salut, am si eu la reparat un tv samsung led si are in partea de sus niste lini orizontale albe forma de gretar , va rog a ma ajuta pentru al repara tv este Tv led samsung ue32d5000 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum