Vizitator gica pilula Postat Septembrie 9, 2018 Partajează Postat Septembrie 9, 2018 Buna ziua.am un comutator basculant pe care scrie 250 v-2 A,125 v-4 A. Intrebarea mea este daca pot sa.l folosesc la 30 v-5 A, in ideea in care la tensiuni in scadere creste curentul suportat,din cate scrie pe el. Link spre comentariu
MVS Postat Septembrie 9, 2018 Partajează Postat Septembrie 9, 2018 Cei 30V sunt cc sau ca? Link spre comentariu
Vizitator gica pilula Postat Septembrie 9, 2018 Partajează Postat Septembrie 9, 2018 Curent continuu.sursa reglabila cu lm 317 si tip 36 de aici de pe forum Link spre comentariu
PINTI Postat Septembrie 9, 2018 Partajează Postat Septembrie 9, 2018 Il poti folosi lejer, cred eu. O poza cu acel comutator rezolva totul. Asteptem. Link spre comentariu
MVS Postat Septembrie 9, 2018 Partajează Postat Septembrie 9, 2018 De ce nu-l folositi pentru a intrerupe alimentarea transformatorului? Daca doriti sa-l folositi pentru a oprii tensiunea de iesire, fara a oprii toata sursa, si aveti conectata sarcina care trage cativa amperi cu siguranta viata acestui comutator va scadea dramatic. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 9, 2018 Partajează Postat Septembrie 9, 2018 Cum a spus colegul mai sus, îl poți folosi mai bine pe partea de rețea a sursei, curentul e mic și-l poate suporta fără probleme.... Link spre comentariu
Vizitator gica pilula Postat Septembrie 9, 2018 Partajează Postat Septembrie 9, 2018 Nu.mi permite sa incarc fotografii.Si scuze,era scris 3 si 6 A. Intr.adevar,cum a spus dl Valentin Marcarian,vreau sa.l folosesc pentru iesirile sursei,care este simetrica. Daca era simpla foloseam contactele in paralel. Cred ca ar tine asa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum