Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Craciunul si pesta porcina

Postări Recomandate

37 minutes ago, Faust2018 said:

Urmărește cu răbdare și poate înțelegi ceva 

Zice bine unele chestii, tovarasul Plesu, nu e prost. Insa nu trebuie sa uitam ca el + altii din gasca cu el i-au redenumit pe tigani romi, ca parte a unui plan de denigrare a romanilor si de confiscare ulterioara a pamantului stramosesc, de catre unii care si-au tras tara mai la sud, unde sunt calduri mari si e seceta.

Editat de VAX
Link spre comentariu
45 minutes ago, gauss said:

Ciorile sant peste tot in tara . S - au dus si prin alte tari ... de unde circuitul ciorilor in Europa . Mai nou , a fost inclusa si Canada . Cu efecte benefice ... in curand se vor reintroduce vizele , din cauza abundentei beneficiilor exportate o data cu purtatoriil lor . Asta - i ecologia globalizata ...

Alea despre care faci matale vorbire sunt plecate la cersit si la ciordeala. Si nu pot sa zboare.

Link spre comentariu

Vedeti-va de treburi si nu fiti ca fiarele cu bietele animalute, ca nu sunteti prea destepti si in curand o sa va vina randul la exterminare. Circula de ceva vreme o poveste in care se spune ca "elita" pregateste ceva nasol pentru masele infometate, inculte si rele. Adica s-ar zice ca se vor folosi "prafuri" de uschiala (pe lumea cealalta), cum este acest virus care ii secera pe porci, de vor ramane vii doar aia vaccinati, alesi pe spranceana, cateva sute de milioane (cel mult).

Link spre comentariu
45 minutes ago, VAX said:

Alea despre care faci matale vorbire sunt plecate la cersit si la ciordeala. Si nu pot sa zboare.

Ei nu ... ! Eu am alte informatii . In Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord au inceput deja antrenamentele .... vor fi incununate de succes ( maxim ) dupa  Brexit .

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 23 minute, VAX a spus:

Zice bine unele chestii, tovarasul Plesu, nu e prost. Insa nu trebuie sa uitam ca el + altii din gasca cu el i-au redenumit pe tigani romi, ca parte a unui plan de denigrare a romanilor si de confiscare ulterioara a pamantului stramosesc, de catre unii care si-au tras tara mai la sud, unde sunt calduri mari si e seceta.

Plesu (si Liiceanu) securisti care au sapat multengropi si au facut o gramada de rau compatriotilor, printre care si N. Steinhardt! Ca o fi destept treaba lui ca si a altora gen M. Sora doar ca au alteee scopuri! 

Apropo https://m.adevarul.ro/news/eveniment/tortionarul-ioan-ficior-murit-puscarie-90-ani-1_5bab6b7ddf52022f75dbbeb3/index.html

Urmeaza probabil tot din cauza varstei si Visinescu si..... nea Iliescu:16  

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
18 minutes ago, gauss said:

Ei nu ... ! Eu am alte informatii . In Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord au inceput deja antrenamentele ....

Am si eu niste porumbei pe care ii tratez "la rezerva" (in baie) de paramixoviroza. I-am "recoltat" de pe balcon (et. 6) unde le pun mancare. Cand sunt bolnavi si ii parasesc puterile vin (sa moara) la locul cu mancare si apa. Paramixoviroza actioneaza asupra nervilor (ca poliomielita) ii demielinizeaza si ii "scurtcircuiteaza" (mielina fiind ca o teaca izolatoare care imbraca axonii). Nu mai pot sa zboare, nu pot sa inghita mancarea si nici sa bea apa. In rest nu cred ca ii doare ceva, exceptand faptul ca mor de sete si de foame. Daca le dai mancare pe cioc si apa cu seringa (subtire, de injectii cu insulina) timp de doua luni isi revin.

Stand atat de mult timp in preajma lor, sa-i hranesc, nu se mai sperie cand ma vad si ma considera tot un porumbel, mare si urat si care e tot bolnav, cred ei, pentru ca nu zboara.

Editat de VAX
Link spre comentariu

Hranesc si eu multe pasari . Ma rog ... ca la bloc ( conditiile )  . Pe chestia asta am avut si conflicte cu vecinii . S - a rezolvat ... unii nu vor mai avea conflicte cu nimeni ... motivele difera .Vrabii , turturici , iarna pitigoi , din cand in cand cate o cotzofana , si ceva stancutze ( niste ciori mai aspectuoase si mai mici ca gabarit ) . Mai de mult , venea si o bufnitza ... n - am crezut ca mananca de la om . Acum , ca mi - a murit si motanul ... , sant mai increzatoare .

Editat de gauss
Link spre comentariu
18 minutes ago, gauss said:

Hranesc si eu multe pasari . Ma rog ... ca la bloc ( conditiile )  . Pe chestia asta am avut si conflicte cu vecinii . S - a rezolvat ... unii nu vor mai avea conflicte cu nimeni . Vrabii , turturici , iarna pitigoi , din cand in cand cate o cotofana , si ceva stancute ( niste ciori mai aspectuoase ) . Mai de mult , venea si o bufnitza ... n - am crezut ca mananca de la om . 

Eu am avut initial o gugustiucica pe care o tineam in casa (!!!). Nu facea mizerie, statea intr-un singur loc unde se gainata pe o hartie. Era pui si cand am luat-o era bolnava de salmoneloza. Cu multa greutate am reusit sa o salvez, pentru ca informatia de pe net este de proasta calitate si nu exista carti serioase in care sa se spuna despre cum se trateaza pasarile bolnave. Din pacate a murit anul trecut, chiar inainte de revelion cu cateva ore, de micoplasmoza luata de la un porumbel bolnav. Eram orb (hemoragie in ochi de la hipertensiune - mi-a revenit vederea dupa operatie de vitrectomie la Retina - Bucuresti) si nevasta-mea nu se descurca, nu stia ce sa-i faca. I-am dat tratament gresit si s-a dus, saracuta. Implinise 5 ani si putea sa traiasca pana aproape de 40 de ani.  (la fel ca ciorile sau porumbeii).

Porumbeii au aparut pe balcoane anul trecut. Ii crestea un amarat de la scara vecina, in uscatoria de la ultimul etaj. Ca sa umple frigiderul cu carne de porumbel, nu din alt motiv. L-au reclamat vecinii si i-au evacuat de porumbei, peste o suta de sufletele. Atunci au venit sa cerseasca mancare, pentru ca in zona in care stau n-au de unde sa manance ceva (nu sunt covrigarii sau gogoserii unde mai pica ceva pe jos, doar asfalt si masini).

Editat de VAX
Link spre comentariu

Anul acesta am avut un pescarus ( pui ) . L - am gasit pe jos ... cred ca fusese lovit , sau prea mic sa zboare ... ma rog , era mare ca dimensiuni . L - am indopat cu peste si bucati de carne  o saptamana , dupa care a zburat cu succes . In fine , santem off - topic . Oricum , maladia suinelor se extinde ... si asta nu e bine .

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Vizitator viobio
Acum 13 ore, gauss a spus:

Frumos Mauser - ul M12 ...

Da.....imi plac ambele , prima cumpărată a fost M18.

Acum 10 ore, Ion_Bumbu a spus:

Un glont mai greu si mai lent decit viteziste.

http://huntershop.shopmania.biz/cumpara/cz-550-medium-lux-9-3x62-300-winmag-7-mm-remmag-7739313

9.3x62 e numai bun!

La fel 30 06 un calibru bun si munitie mai ieftina decit specialitatile.

Vă rog să nu mă mai ispitiți :tryre

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări