Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Craciunul si pesta porcina

Blacksmith

Postări Recomandate

Normal:mort

• Poti sa mori ca prostu, ca un prost de prost, sa mori ca martir pentru diferite cauze, sa mori usor sau sa te chinui (e) pana mori sa suferi mult dealungul vietii sau nu sa mori sanatos sau(de) bolnav! Etc:inger
  • Ideea e ca toti murim, problema e ce facem dupa ce... Ne ia.... (stim noi cine) sau scapam! :hello
Link spre comentariu
14 minutes ago, gauss said:

Pai ( in cazul ipotetic discutat ) exista optiuni ? ...

Ma autocitez ... poate n - am inteles ceva . Nu m - ar mira ... desi nu inteleg ce are suferinta de - a lungul vietii . In fine ... oricum santem off - topic . 

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 20 ore, elmar a spus:

Păi dece să las lacrimile tale...nu-s mai împortante decât ”proștii” care s-au jmecherit!?

Au legătură între ele,nu!?Dacă n-ai fraieri care să-ți bage banul în buzunar ...nu e bine!Îți cam dau lacrimile!:rade:Da...cînd nu mai ai nevoie de ei ...îți dorești să nu fi existat pe acest pământ!( să nu cumva să le plătești ajutoarele sociale)

Vezi tu ...toate au un rost pe acest pământ ...și dacă-ți bați joc de ceva ...nu vei mai avea parte de acel ceva!

Oare era bine atunci (până în 2000) când îți băteai joc de toți care se angajau la tine...le dădeai ce îți trecea printre degete...și dacă nu le convenea ceva...le arătai ușa ! E acum s-a cam întors roata...da ...nu dispera , vor veni chinezii să(ți) ne facă lucrurile care ne put ...și dacă îi superi ...o să-ți belestemi zilele în care ai făcut banii pe spatele ”prostilor” băștinași ...bătându-ți joc de ei!

Tov prim ministru , trag concluzia că ai ceva probleme de intelegere , logică sau neuroni zdruncinați rău , cum dracu imi bat eu joc cind ofer cit imi cer zilierii , cind stau la masă cu mine ? Tu îți dai seama cit de aberant ești in gindire ?  La fel de aberant este si colegul cu id de jucarie , care îți da like la aberații , cum ai ajuns la concluzia că eu imi bat joc de angajați ? Ai dat în cărți ? Pină in 2000 nu am avut nici un angajat , doar un asociat , noi centram ....noi dadeam cu capul ?

Tov prim ministru , e bine la " bugetari " ? E bine .... că plătesc proștii taxe pentru multe putori care nu aduc plus valoare la buget .

Aia de care zici că s-au jmecherit nu s-au jmecherit , au ramas tot niste proști rupți in cur si muritori de foame , o duc de pe o zi pe alta , nu au macar un animal sau o pasăre in curte , sunt cumva jmecheri că sunt săracii satului ? Nu ! Sunt proști făcuți grămadă si probabil ai putea sta in fruntea lor cu brio , ai putea să te urci pe o masă în cîrciumă si să le bagi in cap ideile comuniste , să nu muncească in continuare , că le dă statul ( la ..ie ) , să nu muncească cu ziua pentru 100lei/zi , mancare și băutură , ești jalnic tov prim ministru .

Editat de viobio
Link spre comentariu
10 hours ago, alcon said:

Stiati ca pesta porcina a durat 32 de ani in Spania? Mai avem timp...

La noi va dura mai putin ... ca am debutat in forta , " arzand " multe etape . Apropo de ardere ... instructiunile OMS prevad arderea cadavrelor de porci sacrificati ca fiind infestati .La noi se ingroapa ... panza freatica de apa nu cred ca e foarte incantata . In fine ...

Link spre comentariu

Virusul e de mult in Romania . Si mai de mult pe planeta ... Se cam stia ce si cum ...nu santem  primii cu aceasta problema . La care nu exista rezolvari - minune , decat cele  care au dat rezultate la cei ( tarile ) care au eradicat boala .  Numai ca mare lucru nu s - a facut . Mai exact nimic . Acum , situatia a scapat de sub control . N - avem , fiindca nu am dorit sa avem , si din cer nu pica . N - avem motopompe la inundatii , freze de zapada la deszapeziri , vaccinuri de diferite feluri ... , dezinfectanti , laboratoare acreditate de analize , ... cam la orice (care) ne afecteaza n - avem . Oricum , nu e vorba de rachete spatiale ... se puteau achizitiona , sau construi . Ma rog , pareri personale . N - au nici o valoare , cadavrele tot ingropate vor fi ... , dar cu justificari . Qui prodest ? ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

La 08.09.2018 la 21:30, VAX a spus:

Asa le-a bagat cineva in cap ciumelor de la PSD, ca aceste animalute nevinovate ar contribui la raspandirea pestei. Nu este dovedit stiintific. PSD vrea sa faca rost de bani din orice, inclusiv din aprobarile de vanatoare. 

https://www.digi24.ro/stiri/economie/agricultura/guvernul-ia-masuri-irationale-de-combatere-a-pestei-porcine-ucide-doua-treimi-din-populatia-de-sacali-si-vulpi-a-romaniei-991751

Ar trebui sa te abtii in privinta epitetului "ciuma" iar administratorul ar trebui sa te avertizeze, macar. Subiectul este pesta!

Link spre comentariu
Acum 22 ore, alcon a spus:

Stiati ca pesta porcina a durat 32 de ani in Spania? Mai avem timp...

Așa o fi ...dar ai uitat (probabil o terminatie) care e valabilă azi ...adică, azi, avem de a face cu pesta porcină africană...care e mai a dracului decât cea pe care am avut-o și noi mulți ani ...și era pe cale de dispariție (se pare) pentru că porcii erau vaccinați ...contra acestei peste...acum nu știu din ce motive nu se mai vaccinează ...probabil sunt urmări ...pentru cei care consumă carnea ...o fi ceva ”studii” ale cercetătărilor londonezi după un pahar,două de whisky!:rade:

Citat

E bine .... că plătesc proștii taxe pentru multe putori care nu aduc plus valoare la buget .

Da cine te pune frate să plătești !??...dacă te ține fă-ți stat în stat ...și nu mai plătești nimic !Îți faci ”domeniu” ca Țiriac ...și îl înconjori cu sârmă ghimpată,paznici... și nu mai plătești o ”grămadă de putori” de-ale statului!

Citat

Aia de care zici că s-au jmecherit nu s-au jmecherit , au ramas tot niste proști rupți in cur si muritori de foame , o duc de pe o zi pe alta , nu au macar un animal sau o pasăre in curte , sunt cumva jmecheri că sunt săracii satului ? 

Dacă or fi fericiți așa ...cine suntem noi să-i judecăm!?

Oricum ...viața trebuie să ți-o faci așa cum ți-o dorești ...până la urmă toți ajungem în același loc...chiar dacă unii au mai multe flori de-asupra!:mort

Măcar ...dacă nu pot fi și ei ca ăia bogații ...să moară demni ...nu cârpe de șters pe jos, la avari!

Editat de elmar
Link spre comentariu
La 11.09.2018 la 14:25, maresaldeflota a spus:

Uite totusi o tanti care stie totusi ce vorbeste :53   Pentru unii o fi prea greu de inteles(nu limba engleza) ,asa ca puneti.mana pe cutit si hai la beregata porcului cat inca nu a ajuns in judetu' vostru,si hai pe carbuni cu fleicile!!!!:wtrqweCa mai e mult pana la Craciun !

Uitate la tanti aia daca vrei sa vezi de ce nu se fac "vaccine"! 

Link spre comentariu

elmar tu crezi ca exista pe lumea asta un rupt in cur si mort de foame FERICIT???

Cand ai sa incepi sa te abtii sa nu mai debitezi prostii???

Eu ti-am zis ca am "facut" cunostinta cu foamea si iti pot spune ca daca as fi judecator si  as avea de dat sentinta impotriva unui flamand care a dat in cap pentru o bucata de paine nu as putea sa pronunt sentinta.

Fa un experiment: bea apa DOAR 2-3 zile si vezi daca nu ajungi violent.

Cand ai matzul plin si stii ca intra salarul .... nu stii cei aia foame!!!

Link spre comentariu
Acum 12 minute, adrian_pic a spus:

elmar tu crezi ca exista pe lumea asta un rupt in cur si mort de foame FERICIT???

Cand ai sa incepi sa te abtii sa nu mai debitezi prostii???

Eu n-am spus așa ceva!!!

Când o să te abții să-mi răstălmăcești spusele ...și să le califici drept prostii!??

Totuși...eu cred că nu te-am atacat  cu afirmații  din astea ...cum că ai spune prostii!Deșii...mai sus ar fi un exemplu!:rade:

Link spre comentariu
15 hours ago, gica70 said:

Ar trebui sa te abtii in privinta epitetului "ciuma" iar administratorul ar trebui sa te avertizeze, macar. Subiectul este pesta!

Era vorba de asasinarea a zeci de mii de animalute (ciori, vulpi, etc) la comanda guvernului pus de PSD, ca sa intareasca minciuna (diversiunea) cu pesta africana si in plus sa faca rost de bani din autorizatiile de vanatoare. V-am explicat deja ca virusul pestei pare sa fie imprastiat de insecte (tantari, muste, capuse), care zboara sau sunt duse de vant pe distante mari. Nu au cum sa ia boala de la ciori, porcii care nu ies din cotetul lor (la tara), asta cred ca intelegeti.

Link spre comentariu

Eee, aici vă contrazic puțin :hdgfhgdf

Cioara care e /ie/ cioară şi face crau crau craaaau... :da sa zicem ca a păpat puțin purceluş (mistreț ca sa fie mai de soi - mort din cauza pestei, și la care cioara nu se da înapoi căci îi este /fuame/ și să nu mai spunem că /ie/ delicatess) ia virusul :rzb NU!?

Se duce la nea-Mitică in curte sau în fundul grădinii de acolo ori ia contact cățelușul ori nea-Mitică ori vine cioara,, rea,, până la porcșor tot aia E, s'o 'nfectat guițatu' , săraca cioară "nevinovată:56" scapă de vină:nebunrau:

Oricum se poate tranamite și prin ploaie dacă în apa respectivă care s-a evaporat a murit Terente-mistrețu'! 

Sau prin aer etc. E groasa oricum! :96

Link spre comentariu
Acum 15 minute, VAX a spus:

Era vorba de asasinarea a zeci de mii de animalute (ciori, vulpi, etc) la comanda guvernului pus de PSD, ca sa intareasca minciuna (diversiunea) cu pesta africana si in plus sa faca rost de bani din autorizatiile de vanatoare. V-am explicat deja ca virusul pestei pare sa fie imprastiat de insecte (tantari, muste, capuse), care zboara sau sunt duse de vant pe distante mari. Nu au cum sa ia boala de la ciori, porcii care nu ies din cotetul lor (la tara), asta cred ca intelegeti.

Animalele astea care sunt simpatice pe la tv trebuiesc tinute sub control ca numar. Ciorile sunt o problema prin marile orase, iar mistretii strica porumbul oamenilor (cel putin aici unde stau eu). Sunt mistreti care nu mai au nicio traba cu padurea.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări