Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Craciunul si pesta porcina

Postări Recomandate

Vizitator viobio
Acum 23 minute, maresaldeflota a spus:

Nu ca ar fi fost probleme daca asa era, da nu era gonoree daca era aparea in analize, mai degraba era e-coli (spun asta desi nu a aparut nimic la analize si e doar presupunere, m-a acuzat atunci doctoru(un cretin de la Gerota) ii zic eu domne am infectie bla bla, el intreaba analize ceva, pai...nu a iesit nimic, zice el las-o mai usor  cu l..a ca de aia te ustura :evil3: dupa ce tipase ca bou aiurea....) eu avand o inclinatie spre hernie inghinala, apasa oarecum mațu, doar, pe scrot.... Probabil a scapat ceva bacterii... :rade:

Asta era in perioada facultatii prin 2009.... 

Sunt mulți așa zisi doctori .....imbecili .

Acum citiva ani aveam o problemă cu ochii ,uneori se umflau pleoapele si ma usturau ochii , am fost la citiva doctori , tratamente , etc , etc , tot nu imi trecea problema , pină la urmă am dat de o doctoriță oftalmolog care a gasit " hiba" , glandele lacrimare nu produceau lacrimi suficiente , mi-am pus lacrimi artificiale in ochi ( picaturi ) o perioadă si am scapat de umflaturi .

Editat de viobio
Link spre comentariu

Si eu am dat si de multi..... Prea multi, eu rad acum da daca doamne fereste ajungi undeva gen Sf. Pantelimon si mai si esti inconstient:mort

Sa nu zic de doctoru de familie, mananc eu alune mi-se umfla muschii (rau) de la tample si idiotu zice ca am alergie la alune:85

Link spre comentariu
Acum 52 minute, Faust2018 a spus:

Sunt mulți așa zisi doctori .....imbecili .

Acum citiva ani aveam o problemă cu ochii ,uneori se umflau pleoapele si ma usturau ochii , am fost la citiva doctori , tratamente , etc , etc , tot nu imi trecea problema , pină la urmă am dat de o doctoriță oftalmolog care a gasit " hiba" , glandele lacrimare nu produceau lacrimi suficiente , mi-am pus lacrimi artificiale in ochi ( picaturi ) o perioadă si am scapat de umflaturi .

Nu aveai suficiente lacrimi,zici!??Si te-ai tratat cu lacrimi de  crocodil!?:rade:

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 50 minute, elmar a spus:

Nu aveai suficiente lacrimi,zici!??Si te-ai tratat cu lacrimi de  crocodil!?:rade:

Tov prim ministru ..... lăsați lacrimile mele si dati un sfat competent .....cum fac cu ăia care fug de muncă ????

Link spre comentariu

Păi dece să las lacrimile tale...nu-s mai împortante decât ”proștii” care s-au jmecherit!?

Au legătură între ele,nu!?Dacă n-ai fraieri care să-ți bage banul în buzunar ...nu e bine!Îți cam dau lacrimile!:rade:Da...cînd nu mai ai nevoie de ei ...îți dorești să nu fi existat pe acest pământ!( să nu cumva să le plătești ajutoarele sociale)

Vezi tu ...toate au un rost pe acest pământ ...și dacă-ți bați joc de ceva ...nu vei mai avea parte de acel ceva!

Oare era bine atunci (până în 2000) când îți băteai joc de toți care se angajau la tine...le dădeai ce îți trecea printre degete...și dacă nu le convenea ceva...le arătai ușa ! E acum s-a cam întors roata...da ...nu dispera , vor veni chinezii să(ți) ne facă lucrurile care ne put ...și dacă îi superi ...o să-ți belestemi zilele în care ai făcut banii pe spatele ”prostilor” băștinași ...bătându-ți joc de ei!

Editat de elmar
Link spre comentariu
1 hour ago, maresaldeflota said:

Baga-mi-as (banii la cec) azi in tr s-a testat ro-alert, cu telefonu in mana, ce m-am speriat (nici cafeaua nu am baut-o) daca o aveam... in mana:nerv

Bazaie de zici ca... :nebun:

Eu primesc de vineri ... zinic , desi am dat mereu " O.K. " , s - a intamplat si acum vreo ora ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări