Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Craciunul si pesta porcina

Postări Recomandate

Adica!?

Oricum astea sunt considerate slabe acum ,sa nu mai zic de rezista anumitor bacterii pe care le luam fara sa vrem din animalele crescutw si tratate in ferme,din aceste doua cauze bagam din ce in ce antib. mai puternice pana cand ramanem fara alternative!

Link spre comentariu
On 9/19/2018 at 8:51 AM, maresaldeflota said:
  • Vezi sa nu stranute vreun caine vreun puricee atunci!:85

Cauza principala a febrei tifoide este consumul alimentelor si al bauturilor infectate cu bacteria Salmonella typhi sau Salmonella paratyphi. Alte cauze pot fi contactul direct cu materiile fecale in care se regasesc bacteriile de acest tip, care pot sa supravietuiasca pana la patru saptamani in afara unei gazde.

Aproximativ 3%-5% din oameni devin purtatori ai bacteriei, dupa ce traverseaza faza acuta a febrei tifoide. Altii experimenteaza simptome usoare ale bolii, lasand-o nediagnosticata si ramanand contagiosi pe termen lung, fiind sursa imbolnavirii celor din jur ani la randul.

Am avut boala asta de mai mule ori. Prima data la varsta de 14 ani. Am luat-o de la mare (Eforie Sud), din mancarea data de gazda unde locuiam, in  ultima zi de stat acolo. A inceput cu greata si stare de rau. Am crezut ca este vorba de insolatie. Ulterior s-a agravat, cu voma,  diaree, cu ragaieli cu miros groaznic de oua clocite (faza asta a durat multe zile), nu ma tineam pe picioare, am stat la pat o saptamana 

A doua oara a fost in timpul facultatii, la o nunta, de la carnea stricata din sarmale. Aceleasi simptome. A treia data tot la tara, in timpul vacantei de vara. A patra salmoneloza am facut-o de la peste conservat la borcan (aperitiv), cu otet si ceapa tocata, de la un restaurant din Motru (cred ca se nu mea Turist). A cincea oara a adus microbul nevasta-mea, tot de la Motru. Lucra (inginer) la cariera Lupoaia si facea naveta. Dureaza cel putin 5 zile, fara tratament. 

Am citit multe articole de cercetare din domeniul medical, in legatura cu salmoneloza. Sunt mai multe specii (tulpini) si au capatat rezistenta la antibiotice, in special in tarile din Asia (de ex. India), unde boala este frecventa. Inainte se trata bine cu Augmentin (Amoxiklav), dupa asta s-a trecut la ciprofloxacin(a) si ofloxacin(a), la cefuroxima (Zinnat) si ceftriaxona injectabila (infectii grave la copii). Microbul a devenit atat de rezistent incat nu-l mai omoara alcoolul sanitar cu albastru de metilen in el.

Editat de VAX
Link spre comentariu

De aia zic mai bine ori probiotice ori uleiuri volatile,din pacate cel mai bun producator de uleiuri era Cozac plant si a dat faliment,oricum ambele dar separat sunt mai eficiente in asa ceva caci ajung direct la cauza,ca exemplu este diareea la care eu iau ulei de menta si nimic nu e mai bun ca el!

Link spre comentariu
54 minutes ago, maresaldeflota said:

De aia zic mai bine ori probiotice ori uleiuri volatile,din pacate cel mai bun producator de uleiuri era Cozac plant si a dat faliment,oricum ambele dar separat sunt mai eficiente in asa ceva caci ajung direct la cauza,ca exemplu este diareea la care eu iau ulei de menta si nimic nu e mai bun ca el!

Tot "probiotice" sunt Cimitirolul, Clopotamina si baile cu namol (pentru obisnuirea cu pamantul). Ajuta ca lumanarea la capul mortului.

Link spre comentariu
2 hours ago, maresaldeflota said:

Hai sa spun o poveste scurta, in infectiile urinare(cazul meu ) antibiotocele au dat chix total :)

!

Nu vi s-a stabilit corect ce tip de infectie aveti si cu ce antibiotic se poate trata. Unii microbi sunt anaerobi si in Romania nu exista dotare (incinte de cultura fara oxigen in interior, medii de cultura speciale - nexam) si nici personal calificat care sa faca astfel de identificari de microbi. Traim mai rau ca in unele  tari din Africa. 

Infectii la prostata si pe caile urinare da microbul Propionibacterium Acnes, care este omorat numai de antibiotice de ultima generatie, cu tratament scump (imipenem, meropenem, etc) si de durata (peste 30 zile, in perfuzie).

Incercati sa va cresteti imunitatea cu doza zilnica (toata viata!) de vitamina D3 2000UI (eu iau Detrical). Aceasta vitamina are si rolul de stimulare a producerii de limfocite, care au sarcina de eliminare a microbilor. Luati zilnic vitaminele K1 si K2 (capsule de 100ug), care si ele stimuleaza imunitatea. Vedeti daca nu aveti deviatie de sept si implicit respiratie dificila si nivel scazut de oxigen in sange, care avantajeaza inmultirea microbilor anaerobi. 

Editat de VAX
Link spre comentariu

E stabilizata prin lichide ,beau multe lichide :d,odata beam diuretice ceaiuri vreo 3 4 litri ca antibioticele...

Oricum e greu de tratat acest gen de infectie cel mai bine e sa bei lichide.Ca idee in antiibiograma nu a iesit atunci nimic un doctor mi-a dat antibiotic fara analize altu a ras de mine zicand ca e deabia 2 litri (in mod normal nu dai antibiotic fara analize) altu a urlat la mi e insinuand ca ma autosatisfac :limb:!

Rezultate bune am (atunci acum nu mai sunt asa probleme) obtinut cu d-manoza ,ulei de cimbru(separat) ulei de eucalipt,ceaiuri de papadie ghimpe (dupa jumate de an aveam prostata mica ca de copil de la ghimpe) cicoare coada calului combinate  , si uneori cu probiotice adica simteam ca se curata vezica dar o lua de la capat ,ca si la Eficef cel mai puternic antibiotic luat ,daca am vazut ca nu merge cu antib.normal ca m-am reprofilat, ca fapt divers chiar OMS recunoaste ca este foarte greu de tratat genu asta de infectie datorita multirezistentei.

Ca fapt divers ,bacteria asta a acneei stiti cu ce scap cand apare pe piele cel mai repede thymus vulgaris ulei sau tinctura (asta in cazurile cele mai dureroase cand apare un buboi) 2-3 zile dispare inflamatia!

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
1 hour ago, maresaldeflota said:

E stabilizata prin lichide ,beau multe lichide :d,odata beam diuretice ceaiuri vreo 3 4 litri ca antibioticele...

Oricum e greu de tratat acest gen de infectie cel mai bine e sa bei lichide.Ca idee in antiibiograma nu a iesit atunci nimic un doctor mi-a dat antibiotic fara analize altu a ras de mine zicand ca e deabia 2 litri (in mod normal nu dai antibiotic fara analize) altu a urlat la mi e insinuand ca ma autosatisfac :limb:!

Rezultate bune am (atunci acum nu mai sunt asa probleme) obtinut cu d-manoza ,ulei de cimbru(separat) ulei de eucalipt,ceaiuri de papadie ghimpe (dupa jumate de an aveam prostata mica ca de copil de la ghimpe) cicoare coada calului combinate  , si uneori cu probiotice adica simteam ca se curata vezica dar o lua de la capat ,ca si la Eficef cel mai puternic antibiotic luat ,daca am vazut ca nu merge cu antib.normal ca m-am reprofilat, ca fapt divers chiar OMS recunoaste ca este foarte greu de tratat genu asta de infectie datorita multirezistentei.

Ca fapt divers ,bacteria asta a acneei stiti cu ce scap cand apare pe piele cel mai repede thymus vulgaris ulei sau tinctura (asta in cazurile cele mai dureroase cand apare un buboi) 2-3 zile dispare inflamatia!

Am retinut, incerc sa iau si eu din ceaiurile respective.

Problema cu bacteria e mai complicata, pentru ca se inmulteste in intestine si de acolo se imprastie in corp. Nu poti sa o elimini doar tratand buboaiele. Ca fapt divers, am constatat ca foarte eficienta este Pepsi-Cola, pentru ca are in ea un conservant care impiedica inmultirea bacteriilor in general, inclusiv a celor patogene din intestine. Si apa plata are conservant, numai ca nu pun cat trebuie si e plina cu bacterii.

Am fost la Bucuresti, la spitalul Matei Bals (specializat pe boli infectioase), sa-mi faca analiza (cultura de microbi in mediu anaerob) si sa stabileasca ce boala am, si pauza totala. Aia sunt habarnisti, dar si nesimtiti in acelasi timp, mi-au luat sange la analiza sa vada daca n-am SIDA. M-am intors suparat la Gara de Nord si pana sa plece trenul am baut o sticla de 2,5 litri de Pepsi fara zahar. Desi aveam burta plina cu apa, nu m-am dus la toaleta timp de trei ore. Adica de Pepsi nu faci pipi din minut in minut ca atunci cand bei Coca-Cola, lichidul respectiv balteste in mate si actioneaza asupra microbilor. La doua zile dupa "excursia" la spitalul Matei Bals am vazut ca bubele de la ceafa (acolo era infectia) s-au uscat, nu mai supurau. Explicatia a fost aia cu efectul dat de Pepsi. Am repetat excursia la Matei Bals dupa o saptamana, dar deja bubele erau mititele si nu se mai putea recolta proba pentru analiza. Iar am baut o sticla de Pepsi-Cola in Gara de Nord si efectul pozitiv s-a repetat. In final am facut analiza la centrul SYNEVO din comuna Chiajna (Laboratorul Central). Nici aia nu fac analiza cum trebuie, ii dau peste ochi, dar macar se fac ca o fac. In Franta analiza respectiva costa 600 euro si rezultatul vine dupa o luna (atat de mult dureaza pana se inmultesc microbii respectivi pe mediul de cultura), iar la Synevo iti dau rezultatul dupa o saptamana (pus cam din burta, la ghiceala) si costa aproximativ 280 ron.

Chestia e ca bacteria respectiva duce in final la cancer de colon, la cancer de prostata, de vezica, etc. Adica nu le are numai cu acneea.

Link spre comentariu

Decat cola care e toxic mai bine apa minerala gen https://www.google.ro/search?q=harghita+apa+minerala&oq=harghita+apa&aqs=chrome.1.69i57j0l3.4461j0j7&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=MRCWJQZcG7G72M: sau borsec tot carbo si datorita dioxidului de carbon si a compozitiei sale.

https://comenzi.farmaciatei.ro/farmacie/afectiuni_digestive/probiotice_si_prebiotice/jarro_dophilus_fos_jarrow_formulas_100_capsule_secom-p10017774 incercati si asta https://fares.ro/produs/cimbru-a6/

Desi personal (nu combinati d manoza cu cimbru ca se bat cap in cap si nu au efect )

Desi cea mai buna si ieftina varianta este cea cu ceai de papadie ghimpe coada calului  mai merge si frunze de afin toate in combinatie de 2*lingurite la un total de 2 litri fuerti si bauti (cicoare care desi are efect diuretic l-am adaugat caci mi se facea foame de la papadie) .Ca sfat tineti vezica plina inainte de a manca adica sa fi consumat ceai apoi mancati si urinati band ceaiul altfel ,la mine asa era,datorita mancarii nu mai puteam urina ,adica se inmultea bacteria, si beam mai mult ceai sa isi faca efect plus ca si seara la culcare beam sa nu o las goala caci iar se infecta,o gramada de nervi:41(si nu stati fara sa consumati lichide altfel..)

Apropo d manoza este un fel de zahar extras din mesteacan dar un pic diferit de zaharul de mesteacan ca si compozitie).

Pentru imunitate ceai de macese si ceai de coacaz negru https://comenzi.farmaciatei.ro/dieta_si_wellness/ceaiuri/ceai_coacaz_negru_50_g_hypericum-p10037678 au astea la vitaminee...

Aia cu doctorii e ca sunt cam zero barat cam toti 

ex: intrebare pentru un medic(cica bun) hematolog daca poti lua ceaiuri gen ginko biloba impruna cu aspirina Raspunde medicul Da :rade:(poate omori pacientul!?)

Cand am fost la D Gerota la urologiea mega medicul Calomfirescu pe langa ca nu a luat biletul de trimitere ,era sictirit, si a tipat la mine aiurea de credeam ca am nimerit in alta parte ,asistenta la programare ma intrebase de cateva ori -in fundal el bombanea , mi-a sugerat sa o las mai usor cu m...rea (autosatisfacerea):wretre ca deaia ma ustura :)....

Iar cand am intrebat un medic psihiatru ,la prescrierea unui trat.specific daca pot sa combin sunatoarea tinctura cu asa ceva a zis ca da (pt o depresie cauzata tot de un medic ,ma speriase ca am prob cu tiroida eu m-am speriat etc):95

Astia te omoara cu zile ,daca am ajuns noi sa syim mai multe ca ei.....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
15 minutes ago, maresaldeflota said:

Decat cola care e toxic mai bine apa minerala gen https://www.google.ro/search?q=harghita+apa+minerala&oq=harghita+apa&aqs=chrome.1.69i57j0l3.4461j0j7&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=MRCWJQZcG7G72M: sau borsec tot carbo si datorita dioxidului de carbon si a compozitiei sale.

https://comenzi.farmaciatei.ro/farmacie/afectiuni_digestive/probiotice_si_prebiotice/jarro_dophilus_fos_jarrow_formulas_100_capsule_secom-p10017774 incercati si asta https://fares.ro/produs/cimbru-a6/

Desi personal (nu combinati d manoza cu cimbru ca se bat cap in cap si nu au efect )

Desi cea mai buna si ieftina varianta este cea cu ceai de papadie ghimpe coada calului  mai merge si frunze de afin toate in combinatie de 2*lingurite la un total de 2 litri fuerti si bauti (cicoare care desi are efect diuretic l-am adaugat caci mi se facea foame de la papadie) .Ca sfat tineti vezica plina inainte de a manca adica sa fi consumat ceai apoi mancati si urinati band ceaiul altfel ,la mine asa era,datorita mancarii nu mai puteam urina ,adica se inmultea bacteria, si beam mai mult ceai sa isi faca efect plus ca si seara la culcare beam sa nu o las goala caci iar se infecta,o gramada de nervi:41(si nu stati fara sa consumati lichide altfel..)

Apropo d manoza este un fel de zahar extras din mesteacan dar un pic diferit de zaharul de mesteacan ca si compozitie).

Din nefericire nu am timp si bani sa verific tot ce mi-ati spus dumneavoastra. De Pepsi sunt partial lamurit cum actioneaza. Tot efectul pozitiv este de la conservant. Este o metoda paleativa, aplicabila pentru timp scurt. Corect este sa elimini bacteria cu un antibiotic la care este sensibila. Evential sa intaresti imunitatea cu vItaminele de care v-am spus. Trebuie sa se faca cercetare serioasa in privinta asta, insa nu are cine si nici nu se vrea.

Link spre comentariu
Vizitator viobio
La 20.09.2018 la 13:15, maresaldeflota a spus:

Hai sa spun o poveste scurta, in infectiile urinare(cazul meu ) antibiotocele au dat chix total :)

!

Gonoreea, popularul sculament.... se tratează cu Sinerdol. :57

Ai întrat în rindul bărbaților! Cine nu a avut gonoree...... nu este bărbat! 

Editat de viobio
Link spre comentariu

Nu ca ar fi fost probleme daca asa era, da nu era gonoree daca era aparea in analize, mai degraba era e-coli (spun asta desi nu a aparut nimic la analize si e doar presupunere, m-a acuzat atunci doctoru(un cretin de la Gerota) ii zic eu domne am infectie bla bla, el intreaba analize ceva, pai...nu a iesit nimic, zice el las-o mai usor  cu l..a ca de aia te ustura :evil3: dupa ce tipase ca bou aiurea....) eu avand o inclinatie spre hernie inghinala, apasa oarecum mațu, doar, pe scrot.... Probabil a scapat ceva bacterii... :rade:

Asta era in perioada facultatii prin 2009.... 

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări