Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Craciunul si pesta porcina

Blacksmith

Postări Recomandate

2 hours ago, gauss said:

Hrana sintetica se produce de mult . Nu dau link - uri , ca iar se incinge topicul . Pot doar sa spun ca promotorul este China ... usor de inteles de ce . Ideea nu este a unei proteine sintetice , ci a bucatii " fizice " care sa semene cu cea naturala . Se produc si oua sintetice ... aici pun link generalist :

https://www.google.ro/search?client=opera&q=sintetic+eggs&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

De asemenea peste , branzeturi ( nu alea dietetice de pe la noi , cu soia etc . , si gustul ala oribil ) , si alte alimente . Pana la urma , o sa se spuna ca proteina e tot proteina . Hai ca as admite ... problema e cu stabilizatorii , emulgatorii , aromele , colorantii si alte cele , care fac produsele sa " semene " cu alea de la Dumnezeu ... Cine are dubii , sa citeasca despre produsele " de post " de prin hipermarket - uri , chiftele , salamuri vegetale si alte delicatesuri ... mai bine mananc ceapa cu lipie nedospita  , ca in Pakistan , decat asa ceva . Ma rog , pareri personale .

Se va face si mancarea sintetica de calitate, cand vor vrea aia cu capital sa investeasca in cercetare si utilaje. Deocamda te convine sa omoare animalute.

Link spre comentariu

Ce sa zic ... probabil . Sau improbabil . As fi curios cum merge " darul " la o nunta cu sarmale si friptura sintetice , la un botez ... sau cum arata un majorat sau o petrecere d' aia de socializare la o multinationala ...- Sa nu zic de celebrii mititei electorali ! Probabil ca omenirea va trebui sa sufere crunt de foame ca sa accepte asa ceva . Personal , am scris mai sus parerea mea . O consolare ar fi ca nu cred sa apuc asa ceva ... din cauze legate de fiintele vii . Adica biologia ... nu exista viata vesnica la mamifere . Poate doar in ceruri ... sau in iad . Dupa " dosarul " de cadre divin ...

Link spre comentariu

Cand a vazut UE ca toti emigrantii fug de Romania si vin buluc peste ei au cerut ajutor.

Consultantul respectiv a analizat situatia si a ajuns la concluzia ca nu le place aici deoarece se mananca,se gaseste peste tot in toate restaurantele etc,ceafa de porc,cotlet de porc etc.

Cum sa mearga ala acolo sa manance ceva si langa el savureaza unul o ceafa de porc la gratar?

Concluzia a fost simpla,gata cu porcul in Romania.

Metoda de aplicare?

Vreo fiola doua sparte pe undeva si se rezolva treaba.

Dand vina pe ceva curenti de aer,dar nu prea iese ca trebuia sa inceapa din vest nu din est.

Parca acum cativa ani era vorba de praf saharian adus de aer,pai ce nu poate aduce si roiuri de insecte?

Link spre comentariu
46 minutes ago, gauss said:

Ce sa zic ... probabil . Sau improbabil . As fi curios cum merge " darul " la o nunta cu sarmale si friptura sintetice , la un botez ... sau cum arata un majorat sau o petrecere d' aia de socializare la o multinationala ...- Sa nu zic de celebrii mititei electorali ! Probabil ca omenirea va trebui sa sufere crunt de foame ca sa accepte asa ceva . Personal , am scris mai sus parerea mea . O consolare ar fi ca nu cred sa apuc asa ceva ... din cauze legate de fiintele vii . Adica biologia ... nu exista viata vesnica la mamifere . Poate doar in ceruri ... sau in iad . Dupa " dosarul " de cadre divin ...

Va fi ceva ca pateul sau branza topita, cel mai probabil. Se pune pe paine si n-are de ce sa nu fie buna. Conteaza gustul, nu trebuie sa arate ca mancarea clasica, dar se poate face si solida (carne sintetica, branza, etc). Nu vad nimic rau in asta, va fi evolutie in mai bine. Fara animale ucise. Iar chestia cu ritualul de nunta este deja arhaism, ca va fi moda reproducerii asistata tehnologic, cu fecundare in eprubeta, cu combinarea genelor dupa o selectie atenta. Nasul va fi un computer.

Link spre comentariu

cum scade, in prospect nu scrie asta! chiar am ascultat cu uimire cum intr-o farmacie, vinzatoarea spuneau unei cliente ca omperazolul este un pansament gastric si creeaza ''o pelicula protectoare in stomac''!

Link spre comentariu

Eu am luat ambele ideea e ca luam ciprofloxacina cu movalis ,paracetamol si clorxoxazona plus ca mai trebuia sa iau si tradol da am spus pas (pentru post operatie de hernie) ,si am uitat sa iau o zi doua omez si ma ustura stomacu ,am puat iar si (parca ) nu stura chiar asa .

Ranitidina Accord comprimate filmate este un medicament gastro-intestinal care conţine ranitidină. (un medicament utilizat pentru tratamentul tulburărilor gastro-intestinale). El aparţine grupului cunoscut ca antagonişti ai receptorilor H2 de histamină care reduce secreţia acidă a stomacului

Ranitidina Accord comprimate filmate sunt utilizate pentru tratamentul bolilor de stomac şi duoden în care este necesară o reducere a acidului gastric,      Ulcer duodenal   Ulcer gastric benign.

In alta ordine de idei pastilele alea dau acid care face rau la stomac (cu care poti avea si probleme nestiute)  si poate da ulcer deci e un  antiacid normal ca nu protejeaza la nesfarsit pot da chiar ele anumite probleme stomacale,da ce sa faci! Partea proasta e ca nu ajuta ficatul si nici rinichii deci acolo nu ai ce face!

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări