Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG40LX541H blocat mod hotel

vasile eugen

Postări Recomandate

Salutare .Am acest tv la care nu pot sa intru in meniu service ,doar in mod  hotel. Comutarea  pe surse se poate face,functioneaza pe hdmi ,sunet reglabil. Stiam  ca este  o combinatie de butoane dar nu am  gasit ce sa  merga din ce este pe net.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vasile eugen

5

• iuliantv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am si de lg si longer. In bibleoteca  pentru longer  nu este codul dar merge de la altul. Am mai avut unul de 32 inch tot asa  si imi pare rau  ca nu am notat procedura. Amcum ma chinuiesc din nou

Link spre comentariu

Cu fisierul text atasat mai jos programeaza telecomanda Longer, tastele pentru menu service sunt 1, 2 si 3 vezi dupa ce accesezi meniul de service cu tasta nr 2 si iti cere parola de intrare, sa nu tastezi codul 0413 sau 0000, tot cu aceiasi telecomanda, ca tastele 1, 2, si 3 sunt editate de mine si evident face functiile de service, tastezi parola cu telecomanda tv-ului

Tasta 1 = IN_START

Tasta 2 = EZ_ADJUST

Tasta 3 = POWERONLY

Telecomanda Service LG.txt

Link spre comentariu

Mersi mult.Nu a trebuit nici o parola.O intrebare mai aveam , tvul are ecranul fisurat si am pus alt ecran de 39 inch imagine este buna dar ca este intoarsa la 180 grade imaginea . Se poate regla  din meniu service?

Link spre comentariu

Nu stiu daca merge sucita imaginea din service, dar tin minte ca setarile pentru panel sunt in flashul spi de pe placa(fata sau spate), setarile de service sunt tot in flashul spi si atunci probabil ca merge inversata imaginea si din service......posteaza seria placi si modelul de display ca sa cautam un dump pentru displayul tau.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări