kinderu56 Postat Iunie 9, 2023 Partajează Postat Iunie 9, 2023 salut se mai poate utiliza aceasta sursa daca nu mai am partea de comanda adica Lcd-ul (PANOU DE COMANDA ) Link spre comentariu
kinderu56 Postat Iunie 9, 2023 Partajează Postat Iunie 9, 2023 https://www.instructables.com/Power-Supply-Automation-DPS5015-DP50V5A-Controlled/ cxam asta e tot ce am gasit n, nu gasesc schema Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 9, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2023 Un regulator complet DPS5015 cu USB si BT costa cam 60$ cu livrare inclusa ( adica sub 300 de lei ). Nu vad de ce ti-ai bate capul cu improvizatii. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Iunie 9, 2023 Partajează Postat Iunie 9, 2023 stiu este comandar dar pana vine dureaza , de la cea veche am ramas dopar cu partea de forta ma gandeam ca poate as pute so pun in funtiune fara lcd Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 9, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2023 Numai daca s-ar gasi schema completa si corecta a intregului subansamblu regulator+control, s-ar putea determina daca si unde se poate interpune un control improvizat. Si e greu de crezut ca o sa gasesti schema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum