Bandi Szasz Postat Septembrie 24, 2018 Partajează Postat Septembrie 24, 2018 Acelea sunt ledurile de care ziceam eu la inceput, sunt leduri cu numarator pe 3 biti, la fiecare impuls foarte scurt isi schimba culoarea, in total genereaza 6 culori + off. Aici e explicat pe detaliu acel LED si la minutul 8:30 se poate vedea si codul arduino. Link spre comentariu
DarkAvenger Postat Septembrie 25, 2018 Partajează Postat Septembrie 25, 2018 @Kreator Cristi, in video-ul din link-ul tau de la minutul 8 zice ca sunt pulsuri de 20us (osciloscopul e la 20us/div) - n-am numarat cate. Apoi, zice ca se repeta la fiecare 7-8ms (osciloscopul e la 10us/div). Alt video: https://youtu.be/gxdgRHmOuIo On time 1s, off time 5us zice in video ca sa schimbe culoarea folosind un Arduino. Alta incercare in video: Off time 250us. Sper sa-ti fie de folos. Mircea Link spre comentariu
Kreator Postat Septembrie 25, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2018 @Bandi Acum am inteles de ce nu merge. Eu am alt tip de led. @Dark Programelul postat de mine face exact cum spui tu, dar ledurile mele sunt de alt tip fata de cele din video, si de asta nu merg. Chiar doream un analizor logic, am sa-mi command unul de la chinezi ca-I ieftin si am sa-l pun pe jucarie sa vad ce iese. Multumesc mult! Link spre comentariu
Dxxx Postat Septembrie 25, 2018 Partajează Postat Septembrie 25, 2018 (editat) La nivel filozofic: - un component fara DS /catlog, pe care-l investighezi empiric, si evident ca nu este de cine-stie-ce calitate, este bun la ce? - merita sa te caznesti - vs aplicatie? - exista destule leduri RGB cu pini discreti / sau cu anod/catod comun, care vin cu DS si de la un producator serios, fara ca sa fie scumpe. Se pot comanda multiplexat, desigur ca linia de comanda va implica mai multe fire, dar acolo macar mergi pe certitudini, iar componentul are sansa sa aiba fiabilitate si culori corect definite. - sincer o capsula tip SMD ofera optica mult avantajoasa ca unghi de emisie si usurinta in conceperea si realizarea montajului. Editat Septembrie 25, 2018 de Dxxx Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum