_adi_ Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Buna ziua stimati domni! Se poate gasi dumpul pentru NAND sau memoria SPI pentru tv din titlu? Sasiu AZ1-N, pe mainboard am gasit scris 1-881-019-32 si 603N4030-01R W191 Televizorul sta cu ledul verde aprins tot timpul, nu reactioneaza la tlc, nu semnalizeaza nici o eroare, iar clientul spune ca a murit in timp ce schimba programele Tensiuni au fost masurate --OK, placa de baza trimite comanda ON catre sursa, am incercat sa incalzesc procesorul la 120 grade timp de 1minut + varianta cu racire NAND dar fara nici un rezultat. Orice sfat/idee e binevenita, va multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Eu am un Sony KDL-32EX402 cu displayul spart, are aceiasi placa ca a ta, dar e foarte important sa ne spui ce model de display are tv-ul tau, daca nu se pupa la display va semnaliza eroare 5, Pana una alta uite dumpuri aici pentru flashul SPI http://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/sony/main_a_1767_672_a_1_881_019_32_w191/302-1-0-3262 http://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/sony/sony_kdl_32bx400_shassi_main_board_a_1767_672_a_1_881_019_32_w191/302-1-0-51443 Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 nu cred ca e buba din spi flash ,cred ca e nand-ul sau defect in mb(procesor) Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 (editat) Flashul spi e pentru setarile tv-ului meniu utilizator + meniu service, ar putea fi si din spi daca sunt ceva setari eronate prin service.....nici eu nu cred sa fie flashul spi dar merita incercat....., astept sa testeze cele spuse, daca nu misca nimic si displayul e ca al meu, voi face un efort si am sa dau nandul jos sa salvez dumpul...... Editat Septembrie 6, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Nu cred ca are cont pe remont Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 50 minutes ago, Florinel TV said: Nu cred ca are cont pe remont Da, dar macar sa spuna ce display are tv-ul, ca scot eu flashul spi si al postez aici....eu vreau sa-l ajut, dar vad ca a deschis topic si la lasat asa..... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Poate are treaba colegu si de asta nu are timp cred Link spre comentariu
_adi_ Postat Septembrie 6, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Ecranul este LTY320AP04. Momentan am niște zile destul de grele pe la serviciu, dar sâmbăta încerc sa fac alt cont pe remont de pe alt mail, ca pe actualul am terminat punctele din oficiu și nu mai pot descarca. Voi încerca dumpurile din linkurile oferit de Dl. Costica și poate rezolv ceva. Și eu cred ca NAND-ul ar fi de vina, dar poate fi și din spi, bineînțeles sperând ca procesorul e ok. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Uite leam descarcat eu si leam urcat aici https://files.fm/u/8yncwcyj#sign_up PS;pentru puncte pe remont poti urca dumpuri si faci puncte 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 7, 2018 Partajează Postat Septembrie 7, 2018 (editat) 10 hours ago, _adi_ said: Ecranul este LTY320AP04. Ghinion, nu se potriveste cu ecranul meu, al tau e LTY320AP04 cu 30 pini LVDS, al meu e LTY320HM01 A09 cu 51 pini LVDS, tare mi-e necaz ca nu se potriveste, ca as fi vrut sa vad si eu daca la gunoaiele astea de Sony pica softul din nand, sunt sigur ca mai sunt colegi care au placa ta sau tv-ul cu display defect, dar le e greu sa de-a nandul jos...... Editat Septembrie 7, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
_adi_ Postat Septembrie 7, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2018 Oricum va multumesc pentru ajutor, ramane sa vad ce gasesc pe la rusi. In legatura cu nandurile din SONY, pana acum am avut de doua ori probleme cu nand corupt pe placa FEE (modulul digital), la niste sasiuri ceva mai vechi, nu mai stiu exact. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 7, 2018 Partajează Postat Septembrie 7, 2018 Acum 11 ore, Florinel TV a spus: Uite leam descarcat eu si leam urcat aici https://files.fm/u/8yncwcyj#sign_up PS;pentru puncte pe remont poti urca dumpuri si faci puncte Acum 56 minute, _adi_ a spus: Oricum va multumesc pentru ajutor, ramane sa vad ce gasesc pe la rusi. In legatura cu nandurile din SONY, pana acum am avut de doua ori probleme cu nand corupt pe placa FEE (modulul digital), la niste sasiuri ceva mai vechi, nu mai stiu exact. Pe aceste dumpuri pentru spi leai incercat? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 On 9/7/2018 at 10:05 AM, _adi_ said: Oricum va multumesc pentru ajutor, ramane sa vad ce gasesc pe la rusi. In legatura cu nandurile din SONY, pana acum am avut de doua ori probleme cu nand corupt pe placa FEE (modulul digital), la niste sasiuri ceva mai vechi, nu mai stiu exact. Daca mai ai tv-ul, mai pastreaza-l ca s-ar putea sa se rezolve cu softul din nandul meu, am aflat cum ca setarile panelului se afla in flashul spi M25P10A(cum e la LG) daca e asa, atunci merge fara probleme softul de la nandul meu, urmeaza sa experimentez ca sa vad daca e asa si te anunt. Mare atentie daca umbli la flashul M25P10A, prima data sa salvezi dumpul din el. Defectul tau e de soft nand. Link spre comentariu
_adi_ Postat Septembrie 12, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2018 La 06.09.2018 la 22:10, Florinel TV a spus: Uite leam descarcat eu si leam urcat aici https://files.fm/u/8yncwcyj#sign_up PS;pentru puncte pe remont poti urca dumpuri si faci puncte Multumesc, le-am verificat pe ambele, cu unu face la fel (led verde aprins) si cu celalalt, ledul este stins si sursa sta in stand-by Link spre comentariu
_adi_ Postat Septembrie 12, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2018 (editat) Acum 17 ore, Costica LCD a spus: Daca mai ai tv-ul, mai pastreaza-l ca s-ar putea sa se rezolve cu softul din nandul meu, am aflat cum ca setarile panelului se afla in flashul spi M25P10A(cum e la LG) daca e asa, atunci merge fara probleme softul de la nandul meu, urmeaza sa experimentez ca sa vad daca e asa si te anunt. Mare atentie daca umbli la flashul M25P10A, prima data sa salvezi dumpul din el. Defectul tau e de soft nand. Am gasit NAND si SPI de la KDL-32EX402, mai intai am rescris NAND-ul - facea la fel, apoi am rescris si SPI si absolut nici o schimbare. Apoi am facut rost de SPI si EEPROM exact pt modelul meu, le-am rescris (am rescris din nou si NAND-ul cu softul original), tv tot mort, ledul tot aprins... Am luat inca odata tensiunile la puricat gandindu-ma ca poate am omis ceva, am pus si osciloscopul pe ele si totul e in regula. Am omis sa spun ca procesorul se incalzeste la 52°C masurat cu pistol cu laser. Ultima oara am facut reflow cu flux si toate cele, procesorul gadilat putin.... NICI UN REZULTAT!!! Cum altceva nu mai stiu ce sa ii fac, ii pun capacul si chem clientul. Multumesc tuturor pentru sprijin si scuze de intarziere pe acest subiect, ieri am avut timp sa ma ocup de el. Editat Septembrie 12, 2018 de _adi_ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum