Vizitator robokid Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Difurile sunt Canton. Le cunoaste cineva, sau stie cineva ce incinte aveau la origine?Pe ele scrie doar "Canton 2218" "canton 2219" respectiv "Canton 2221".T/S pt ala mare:Fs=25.5 HzVas=210.9 lQts=0.459Qes=0.539Z=4 OhmRe=3.67 OhmSd=330 cm2Oare ce boxe pot sa fac cu difurile astea? Si pe unde sa le tai (Hz)? Link spre comentariu
Vizitator mariusradulescu1990 Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 difuzoarele le-am avut in niste boxe BRAUN din pacate basii si tweeterele au cedat din cauza batranetii iar mediile merg chiar si in zilele noastre :rock: uite aici un link cu boxele originale daca te intereseaza iti pot da dimensiunile boxelor :yawinkle: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... otohosting Link spre comentariu
Vizitator robokid Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 @180490 :prayer: :prayer: :prayer: Multumesc foarte mult pentru informatii. Ma intereseaza cat mai multe detalii despre acele boxe, dimensiuni, filtru daca se poate :tonqe: , ce mai aveau pe dinauntru etc. Si in mod special: cum sunau? :partyman: Link spre comentariu
Vizitator mariusradulescu1990 Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 boxele fiind monitoare de studio sunau excelent in casa nu se simtea nevoia de subwoofer iar inaltele erau foarte placute iar per total sunetul era super :tonqe: am vrut sa reconditionez difuzoarele dar magnetul difuzoarelor de bas era pur si simplu ca un fier puneai surubernita langa el nici macar nu atragea surubelnita, in fine tinand cont ca erau niste boxe fabricate in anul 1973 nu am avut pretentii in linkul de mai jos gasesti o poza cu filtrele boxelor din pacate mai multe detalii nu stiu http://cgi.ebay.at/2x-Mitteltonlautspre ... dZViewItem ps boxele au dimensiunile exterioare 40x25x20 cm :smt006 Link spre comentariu
Vizitator robokid Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Foarte foarte Multumesc!O sa te tin la curent cu rezultatul, pentur ca in vara asta vreau sa le fac incinte. :smt006 :rock: Link spre comentariu
zal Postat Iulie 12, 2007 Partajează Postat Iulie 12, 2007 Totusi filtrul ptr difurile de mai sus e pe 3 cai, bobina de la bas e intr-o oala de ferita. Cod cablaj: 2 461 068-10 3. Link spre comentariu
q_acdc Postat Iulie 12, 2007 Partajează Postat Iulie 12, 2007 Nu au fost scoase din boxe Grundig ?(incinta inchisa) Link spre comentariu
Vizitator robokid Postat Iulie 12, 2007 Partajează Postat Iulie 12, 2007 Nu stiu din ce au fost scoase, dar seamana exagerat cu acele Braun-uri, numai ca pe medii si inalte mai aveau o bucata de cauciuc cu aschiute de lemn si urme de lipici pe ea. Deci mediile si inaltele au fost prinse din spate pe placa, lucru care ma duce cu gandul la Canton Quinto 530, tinand cont ca pe gaurile difului de bas nu se vad zgarieturi de la suruburi (sasiul e aluminiu), probabil difurile fiind prinse cu inel... In orice caz, dimensiunile boxelor sunt apropiate intre Braun si Canton asa ca e ok indiferent din ce model de boxa provin. Ca informatii suplimentare: http://www.hifi-wiki.de/index.php/Canton_Quinto_530, eventual uitati-va si la 540 pentru poze. Eu va multumesc pentru raspunsuri si sper sa iasa niste boxute faine :supz: Link spre comentariu
zal Postat Iulie 12, 2007 Partajează Postat Iulie 12, 2007 Grundig, Braun si Canton au aceleasi difuri si filtre la multe din boxe. Link spre comentariu
q_acdc Postat Iulie 12, 2007 Partajează Postat Iulie 12, 2007 Grundig, Braun si Canton au aceleasi difuri si filtre la multe din boxe.Sunet foarte placut!(de ,incinta inchisa ) :smt005 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum