Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Circuite PCB (milling - gravare) Iasi cu transport oriunde in tara.

Vizitator Radu Ciornei

Postări Recomandate

Vizitator Radu Ciornei

Salut,

Suntem o firma de prototipare PCB din Iasi. 
          Proiectele sunt predate personal in Iasi sau trimise prin curier oriunde in tara sau in strainatate.

Ne ocupam de proiectarea si/sau executia placilor PCB prin gravare CNC (milling)

Dimensiunea maxima a cablajelor PCB fabricate de noi este: 100 x 165 mm
Materialul din care fabricam cablajele imprimate este: FR4 cu grosimea de 1.5 mm
Protectia Cablajelor PCB prin acoperire cu: Solder mask (rosu, albastru, verde), Stanare
Marcarea Cablajelor PCB prin acoperire cu: Silk Mask (alb) (din data de 17.09)
Latimea minima a traseelor conductoare: 0.25 mm
Spatiu minim între traseele conductore: 0.3 mm
Diametrul minim al gaurilor: 0.3 mm
Diametrul minim al gaurilor metalizate: 0.4 mm (gaura de 0.6 mm)
Diametrul maxim al gaurilor metalizate: 0.8 mm (gaura de 1.2 mm)
Toleranta dimensiunilor cablajelor PCB executate de noi este: +/- 0.1 mm
La cerere putem executa frezari pe contur sau decupari pe interior

Durata de productie - 24-48 de ore in functie de cantintatea produsa.

De exemplu: Pentru o comanda unica, placa este de obicei terminata in aceeasi zi.

Pentru proiectele unice costul este de 0.75 lei pentru proiectele simplu placate, iar de 0.9 lei pentru proiectele dublu placate.

In cazul unei cantintati mai mari din acelasi proiect sau din proiecte diferite de la acelasi client pretul scade destul de mult. (revenim cu o oferta la cateva minute dupa prelucrarea proiectului/proiectelor)

Pentru realizarea cablajelor este sunt necesare fisierele Gerber si Excelon sau de proiectul dumneavoastra. Aceste proiecte pot fi fie in Kicad, Eagle, EasyEDA, Spark Design, sau orice alte platforme de proiectare ce pot exporta aceste fisiere Gerber.

Serviciile de gauri metalizate (nituri), Solder mask, Stanare si Silk mask sunt separate ca pret. Acesta se face in functie de complexitatea proiectului.
          Ne ocupam si de amplasarea componentelor fie pe placile prelucrate de noi sau placile aduse de catre client (pretul se face din nou in functie de proiect).
          Componentele pot fi fie ale clientului, achizitionata de la noi sau prin nou prin diferiti distribuitori din Romania sau Europa.

Persoana de contact: Radu Ciornei - 0751926884

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lorik199

2

• ion_vasile

1

• bobinatorul

1

• M.Adrian

1

• 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
Acum 46 minute, Dan85 a spus:

Aproape gratis.

10,0x16,0= 160 x 0,75 = 120 lei bucata simplu placat

Nu scrie nicăieri ca prețul e pe cm2, dm2 sau m2 așa că pot să cred ce vreau

Link spre comentariu
Vizitator Radu Ciornei

Intradevar am uitat sa scriu ca pretul este pe cm2. prin metoda milling se pot obtine placi mai calitative si de dimensiuni foarte mici datorita dimensiunilor padurilor, ceea ce nu am reusit nici eu si nici altii sa reproduca prin metoda foto sau press n peel. daca serviciul vi se pare prea scump va rog cu mare drag sa consultati colegii de pe alte postari sau in china. Nu incerc sa vad un serviciu scump unor oameni neinformati. suntem cu totii constienti de variantele mai ieftine.

45004839_2322036334476685_3424101640955756544_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=3ad8a929b0aad3edcaa8ec2dbe9abbaa&oe=5C3C366E

De exemplu acest shield pentru un core4418 nu poate fi reprodus cu aceasta cantiate de componente si dimensiuni smd prin metoda foto. (70mm x 40 mm)

In acelasi timp m-am exprimat gresit cu inca un lucru. Pretul de 0.75 si 0.9 sunt cu tot cu soldermask si silkmask. Din pacate nu pot modifica postarea

Editat de Radu Ciornei
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator Radu Ciornei

Placi la care personal am facut design-ul.

Pret pe cm2 0.7 simplu placat / 0.9 dublu placat. soldermask si stanare inclus in pret. Momentan nu se poate face silkmask.

111.jpg

1111.jpg

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări