Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

17MB70-5P

radu72

Postări Recomandate

Buna ziua!Are cineva salvat continutul unui nand K9F1G08UOD,mainboard 17MB70-5P pentru un ecranLC420WUN(SC)(B1)   ?Am probat si cu alte softuri dar nu se potriveste la ecran,parca ar fi in alta rezolutie sau nu apare nimic.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radu72

3

• Florinel TV

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

De ce pentru nand, dupa stick nu vrea sa buteze?, pentru stick am destule softuri, cu care am rezolvat multe sasiuri 17MB70-5P,  am si placa defecta exact pentru displayul tau, dar nu stiu ce defect a avut placa, deci nu sunt bazat pe dumpul din nand...

Link spre comentariu

OK, caut placa, dau nandul jos si il salvez, sa-mi spui ca stiu ce am de facut....Ai verificat nandul daca are badurii???

Atentie!, la MB70 e alta procedura cu stickul, nu merge cu tasta ok........

Ai varianta de placa smart cu doua nanduri sau varianta simpla cu un singur nand pozitionat in CI card?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Am gasit placa, asta este din imagine, e foarte posibil sa fie cu procesor defect, asa ca o sa salvez nandul, poate mai trebuie si altora. Daca placa ta are doar mufa LVDS cu 51 pini, atunci nu se potriveste softul de la placa mea.

De acum inainte cand voi resofta un MB70 de pe stick, o sa dau si nandul jos sa-l salvez pe programator

Si totusi am studiat acum, mufa cu 51 pini are aceleasi functii.....deci e foarte posibil sa mearga, in cel mai rau caz iti intra imagine solarizata, dar se poate remedia de la pinul 7 LVDS select....

1501641127_NAND17MB70-5P-crop.jpg.3363a26ffb6029bbd36d021aac27c4e8.jpg1713395989_NAND17MB70-5PPANEL-crop.jpg.550a2706238727ebaaf458442135e290.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Costica dar nandul nui K9F1G08UOD ? vad ca la tine este alt nand 

K9F1G08UOD   130Mb

NAND04GW3B2DN6@TSOP48  528Mb

Acum 5 ore, radu72 a spus:

Buna ziua!Are cineva salvat continutul unui nand K9F1G08UOD,mainboard 17MB70-5P pentru un ecranLC420WUN(SC)(B1)   ?Am probat si cu alte softuri dar nu se potriveste la ecran,parca ar fi in alta rezolutie sau nu apare nimic.

Link spre comentariu

Inseamna ca placa lui e simpla fara retea(internet) eu de ce am intrebat mai sus ce varianta de placa are......e normal ca daca e smart, e si capacitatea nandului mai mare......in cazul acesta ai trebuie un nand NAND04GW3B2DN6 ca sa poata scrie softul de la mine, o sa aibe optiunile unui tv smart, dar va functiona 100%........, am pus odata la MB70 nand NAND04GW3B2DN6(luat de pe placa defecta MB70) in loc de K9F1G08UOD , pentru ca avea badurii multe si nu buta de pe stick, apoi a mers resoftat de pe stick usb.......oricum nandul e postat deja si este pentru placa din pozele atasate...

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
7 hours ago, radu72 said:

Softul de aici l-ai probat?, pare sa aibe aceiasi configuratie LVDS(t-con) cu ecranul tau.

https://www.spam/t7639-17mb70-5p-lc320eun-sdv1-nand-flash-hy27u1g-sharp-lc-32le340

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări