Vizitator sea Postat Septembrie 4, 2018 Partajează Postat Septembrie 4, 2018 Salutare, Vreau sa cumpar mufa din imagine, insa nu stiu cum se numeste si nici nu stiu de unde sa cumpar. Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 4, 2018 Partajează Postat Septembrie 4, 2018 E un conector cu 3 cai si 2 terminali mama. Daca spui de unde l-ai luat, poti cere si indicand locul folosirii. Daca nu gasesti, poate poti face rost de o pereche mama-tata si pui acolo. Schimbi toata conexiunea. Conectori cu 2 fire sunt pe toate drumurile. Tine cont de aplicatie, curent si tensiune, montaj, etc. (mufa e un capat de teava) Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 4, 2018 Partajează Postat Septembrie 4, 2018 Este de la o masina de spalat dupa cum se vede , poate am eu dar daca pune si o poza cu placa unde este montata mufa este de ajutor sai gasesc Link spre comentariu
Vizitator sea Postat Septembrie 4, 2018 Partajează Postat Septembrie 4, 2018 Este de la o electrovalva de masina de spalat. Mufa asta are vreun nume, sa o pot cauta? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 4, 2018 Partajează Postat Septembrie 4, 2018 Are dar nustiu cum ii spune doar cei care repara masinii de spalat frecvent stiu , eu mai repar dar foarte rar , dar ce are mufa ca vad cai buna Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 4, 2018 Partajează Postat Septembrie 4, 2018 (editat) A deteriorat partea cu latchul, cea galbena. Editat Septembrie 4, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
PINTI Postat Septembrie 4, 2018 Partajează Postat Septembrie 4, 2018 (editat) Daca facii o cositorire a conductoarelor direct la acea electrovalva, crezi ca ea ( electrovalva) va va avea ceva de obiectat? Introduci niste mansoane termocontractabile inainte, cositoresti, izolezi cu mansoanele la temperatura si...gata la spalat. Daca stai sa cauti acel conector, s-ar putea sa iti creasca barba ca lui Mos Craciun. Stima. Editat Septembrie 4, 2018 de PINTI Omiterea unui cuvant. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum