vranceanu Postat Decembrie 13, 2018 Partajează Postat Decembrie 13, 2018 (editat) Ce m-ati incurajat ! ... Nu stiu daca voi vinde ceva vre-odata insa aveti dreptate cumva , adica e interesant si de pastrat asa cum este pt ca odata lipit ... isi pierde mult din valoare . Voi vedea pana la urma cum fac desi si sa il montez e o tentatie grozava . Editat Decembrie 13, 2018 de vranceanu Link spre comentariu
mihai1953 Postat Decembrie 14, 2018 Partajează Postat Decembrie 14, 2018 Domnule Vranceanu ma bucur ca ati revenit, sper in forma maxima !. In legatura cu kit-ul Kiev 4: atentie la fiecare componenta , trebuie masurata si decapata la fel si circuitul imprimat. Eu am avut destule belele cu el si chiar m-am resemnat. N-am ales multe piese de refolosit. Succes va doresc! Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 14, 2018 Partajează Postat Decembrie 14, 2018 Acum 6 ore, vranceanu a spus: Nu stiu daca voi vinde ceva vre-odata Asta deja spune mult...daca era, ''nu voi vinde niciodata ce am'', era alta gasca in alta traista. De incurajat nu e greu, dar valoarea kit-ului, asa cum spuneai, e mai mare acum, cand nu e atins.Ce crezi ca vei obtine? Un aparat pe UM destul de modest. Daca chiar esti curios, il poti reproduce cu alte componente, separat de placa lui si il vezi ce stie sa faca dupa schema.Cam asta ar fi parerea mea, care nu e obligatoriu de luat in seama. Link spre comentariu
vranceanu Postat Decembrie 14, 2018 Partajează Postat Decembrie 14, 2018 (editat) Clar ! Domnul Doru a dat verdictul ,acest kit va rămâne așa cum este pt că ,vorba Dumnealui ; voi obține doar un radio cu performanțe modeste. Doar dacă mai fac rost de inca unul ,atunci poate,poate dar și așa bănuiesc că voi folosi doar difuzorul pentru a completa un ELEKTRON M ce așteaptă donator de ceva vreme si mai e și cam același aparat după schema.Aaaa, nu voi vinde niciodată nimic Domnu Doru. Eventual voi dona sau schimba ,mai vorbim despre asta. Editat Decembrie 14, 2018 de vranceanu Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 14, 2018 Partajează Postat Decembrie 14, 2018 Niciodata sa nu spui niciodata... Pt un pret bun, orice obiect poate fi de vanzare.Sigur in kit a venit si schema electrica. Poate ii faci o poza s-o vedem si noi, si eventual sa facem comparatii cu ce stim. Link spre comentariu
vranceanu Postat Decembrie 14, 2018 Partajează Postat Decembrie 14, 2018 Acum 47 minute, mihai1953 a spus: Domnule Vranceanu ma bucur ca ati revenit, sper in forma maxima !. In legatura cu kit-ul Kiev 4: atentie la fiecare componenta , trebuie masurata si decapata la fel si circuitul imprimat. Eu am avut destule belele cu el si chiar m-am resemnat. N-am ales multe piese de refolosit. Succes va doresc! Vă salut Domnule Mihai. Am revenit ceva mai bine și cu mult dor de tigăi electronice. Chiar am avut de suferit de lipsa lor însă sper să recuperez cat mai curând posibil. Voi incerca sa va sun astăzi . Acum 1 minut, doru3160 a spus: Niciodata sa nu spui niciodata... Pt un pret bun, orice obiect poate fi de vanzare.Sigur in kit a venit si schema electrica. Poate ii faci o poza s-o vedem si noi, si eventual sa facem comparatii cu ce stim. Sigur , are ditai broșura. Voi instala astăzi scanerul și voi pune copiile aici. Numai că trebe sa cunoști puțin limba lui Dostoievski . Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 14, 2018 Partajează Postat Decembrie 14, 2018 Pt schema nu trebuie mare lucru de stiut.Pt restul, ma descurc cu cei 10 ani de rusa obligatorie din scoala,desi nu stiu daca au mai ramas in memorie mai multi de 2...3. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Decembrie 14, 2018 Partajează Postat Decembrie 14, 2018 aici schema si alte detalii pentru chitul radio -Kiev 4. https://www.radiomuseum.org/r/kijevr_kiev_4.html Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 14, 2018 Partajează Postat Decembrie 14, 2018 (editat) Interesant e ca pe site-ul lor, de la rusi, e dat Kiev1, 2 si 3. Kiev 4 nu e dat. Am descarcat de cateva ori scheme de pe radiomuseum, insa am avut si rateuri, in sensul ca s-au facut ca au uitat de cerere, si n-am primit schema solicitata, desi nu am abuzat de asta.Asa ca nici de data asta nu le voi cere, mai cu seama daca o are colegul vranceanu. Editat Decembrie 14, 2018 de doru3160 Link spre comentariu
Nostalgic Postat Decembrie 14, 2018 Partajează Postat Decembrie 14, 2018 am descarcat schema chit radio Kiev 4.pdf 1 Link spre comentariu
vranceanu Postat Decembrie 14, 2018 Partajează Postat Decembrie 14, 2018 Am reusit sa scanez Ceaslovul . Cam asta a fost . 2 Link spre comentariu
Vittorino Postat Decembrie 14, 2018 Partajează Postat Decembrie 14, 2018 Off topic... @doru3160 Cum se procedeaza cu radiomuseum? Dupa ce ma inscriu si platesc inscrierea am acces direct la download la scheme sau trebuie sa le tot cer eu? Multumesc mult. Scuze de spam. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 14, 2018 Partajează Postat Decembrie 14, 2018 (editat) Nu trebuie sa ai cont.Soliciti schema si ei ti-o trimit pe mail, la adresa pe care le-o pui la dispozitie.Am primit cateva scheme care e drept, nu aveam de unde sa le procur.Am apelat rar, si doar cand nu aveam alta sursa.Dar, asa cum am spus, am avut si situatii in care desi in luna respectiva nu le solicitasem nimic, nu mi-au trimis schemele cerute.Ai voie la cateva descarcari pe luna, parca 3, nu mai mult. De asta am si spus, ca daca le are colegul vranceanu, nu are rost sa le solicit lor schema. Editat Decembrie 14, 2018 de doru3160 Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 14, 2018 Partajează Postat Decembrie 14, 2018 (editat) Acum 3 ore, vranceanu a spus: Cam asta a fost . Multumim...uite ceva de care se vor bucura si rusii daca le vor gasi aici.Am spus, pe site-ul lor ori n-am gasit eu, ori nu au (inca) asa ceva. Cam asta am gasit la ei...poate n-am cautat in sectiunea care trebuie, insa si celelalte Kiev sunt tot kit-uri. Editat Decembrie 14, 2018 de doru3160 Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 14, 2018 Partajează Postat Decembrie 14, 2018 (editat) Cand eram pionier, se gaseau kituri de radio rusesti...Iunosti, etc...nu mi-am luat niciodata pentru ca toate functionau la 9V, iar pe vremea aia o baterie de 9V ori nu se gasea decat f rar, ori era prea scumpa si se epuiza rapid. Am preferat sa-mi construiesc eu fel de fel de radiouri cu amplificare directa cu 2, 3, 4 sau 6 tranzistoare dar cu alimentare la 3V, dupa scheme din diverse carti de electronica din acea vreme. Chiar facusem un radio cu reactie cu 2 tranzistori ce mergea la 1,5V! M-am chinuit ceva pana sa-l reglez, dar apoi m-am dat mare la scoala cu el bagat intr-o cutie de chibrituri! Editat Decembrie 14, 2018 de Untold Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum