Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor fabricare montaj cu atinny25 contracost

sebim

Postări Recomandate

Stimati domni,

In vederea ridicarii tensiunii de ierire din 12V la 14V la o Sursa IBM am fost sprijinit de un user de aici cu un montaj cadou.  Ii multumesc inca o data foarte mult daca citeste topicul !

Imi mai trebuisc cateva bucati dar nu mai pot apela din nou la dumnealui pentru ca nu dispune de timpul necesar. 

Doresc sa ma ajute cineva contracost cu realizarea acestui montaj. Am primit codul care trebuie pus pe atinny si am si schema montajului adiacent, cateva rezistente si condensatori. Dimensiunea montajului 20x40 mm.

Detalii prv.

Multumesc,

Seb

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sebim

5

• one

1

• masterpic77

1

• nico_2010

1

Top autori în acest subiect

Va salut dle Miticamy,

Este nevoie ca sursa sa dea valori intre 12 si 14 nu trebuie sa ramana doar in 14.

Nu pot sa va spun de ce s-a ales acest mod de control, am luat-o ca atare si mi-ar placea sa o pot reproduce si la alte surse.

Dvs aveti disponibiliatea sa va implicati in fabricarea acestor montaje?

Sa va trimit schema in prv sa vedeti despre ce este vorba?

Stima!

Seb

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Salut.

Este o Sursa IBM care scote in 12V -> 2880W.

Model  IBM PN 39Y7408.

Ce vreau eu este un controller care sa dicteze procesorului sursei ridicarea de tensiune.

M-a ajutat userul Masterpic77, testat, functioneaza, ii multumesc.

E alegerea dumnealui daca binevoieste sa detalieze aici implementarea montajului.

Cred ca topicul se poate inchide.

Stima!

Seb

Editat de sebim
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări