sebim Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Stimati domni, In vederea ridicarii tensiunii de ierire din 12V la 14V la o Sursa IBM am fost sprijinit de un user de aici cu un montaj cadou. Ii multumesc inca o data foarte mult daca citeste topicul ! Imi mai trebuisc cateva bucati dar nu mai pot apela din nou la dumnealui pentru ca nu dispune de timpul necesar. Doresc sa ma ajute cineva contracost cu realizarea acestui montaj. Am primit codul care trebuie pus pe atinny si am si schema montajului adiacent, cateva rezistente si condensatori. Dimensiunea montajului 20x40 mm. Detalii prv. Multumesc, Seb Link spre comentariu
nico_2010 Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Subiectul se muta la Electrojob Link spre comentariu
sebim Postat Septembrie 3, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2018 mersi si scuze. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 De ce este nevoie de un montaj auxiliar, nu s-a pututu umbla la bucla de control? Sau calea principala nu se modifica ci este nevoie de o a doua tensiune? "Analogic" nu se putea face? Link spre comentariu
sebim Postat Septembrie 3, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Va salut dle Miticamy, Este nevoie ca sursa sa dea valori intre 12 si 14 nu trebuie sa ramana doar in 14. Nu pot sa va spun de ce s-a ales acest mod de control, am luat-o ca atare si mi-ar placea sa o pot reproduce si la alte surse. Dvs aveti disponibiliatea sa va implicati in fabricarea acestor montaje? Sa va trimit schema in prv sa vedeti despre ce este vorba? Stima! Seb Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Multumesc de oferta, eu functionez in regim de avarie 10%. La comentarii sunt mai activ ca nu platesc piesele arse sau urmaresc si eu ce mai fac electronistii. Link spre comentariu
masterpic77 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Trimiteti-mi schema sa vedem despre ce este vorba. Link spre comentariu
sebim Postat Septembrie 10, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2018 On 9/6/2018 at 2:22 PM, masterpic77 said: Trimiteti-mi schema sa vedem despre ce este vorba. Salut, Dă-mi un nr tel in msj prv si îți arăt pe wasup. Mersi! Seb. Link spre comentariu
one Postat Septembrie 25, 2018 Partajează Postat Septembrie 25, 2018 Despre ce curent este vorba sau ce putere trebuie sa aiba acest convertor de la 12 la 14V ? Link spre comentariu
sebim Postat Octombrie 1, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2018 (editat) Salut. Este o Sursa IBM care scote in 12V -> 2880W. Model IBM PN 39Y7408. Ce vreau eu este un controller care sa dicteze procesorului sursei ridicarea de tensiune. M-a ajutat userul Masterpic77, testat, functioneaza, ii multumesc. E alegerea dumnealui daca binevoieste sa detalieze aici implementarea montajului. Cred ca topicul se poate inchide. Stima! Seb Editat Octombrie 1, 2018 de sebim Link spre comentariu
Postări Recomandate