Marian Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 SI tocmai acea liniarizare ar reduce armonica a 2-a, adica ar departa schema de scopul propus: sunet de lampa... Link spre comentariu
arcgotic Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 @DarkAvengerJLH-ul original l-ai incercat? Cum e, daca da? Link spre comentariu
DarkAvenger Postat Septembrie 11, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2018 Cum n-am reusit sa obtin repede Jfet-urile, am renuntat la acea versiune. Eu zic ca aceste amplificatoare sunt cam supra-apreciate. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 Si eu sint de aceeasi parere. Link spre comentariu
arcgotic Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 (editat) JLH cu jfet-uri? Nu are asa ceva, din ce stiu eu.. Le-ati auzit ca sa spuneti ca sunt supra apreciate? Editat Septembrie 11, 2018 de arcgotic Link spre comentariu
DarkAvenger Postat Septembrie 11, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2018 Am confundat, scuze. Vorbesc in general de clasa A. Link spre comentariu
simson Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 (editat) 6 hours ago, arcgotic said: JLH cu jfet-uri? Nu are asa ceva, din ce stiu eu.. Le-ati auzit ca sa spuneti ca sunt supra apreciate? Am construit acest amplificator JLH69 in varianta quadro prezentat in aceasta sectiune la pag 10. Merita construit, recomand utilizare iarna astfel se economiseste incalzirea. In multe privinte depaseste ampliful cu lampi. Editat Septembrie 11, 2018 de simson 1 Link spre comentariu
clausnc Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 14 hours ago, Marian said: SI tocmai acea liniarizare ar reduce armonica a 2-a, adica ar departa schema de scopul propus: sunet de lampa... Ai putea pierde un pariu de 2000eur pe aceasta afirmatie. Liniarizarea doar tine bine in frau tendinta foarte naravasa de a oscila a acestei tipologii ; compensarea termica fiind deasemenea necesara . Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 La variantele JLH 2003 si DLH se poate încerca polarizarea/stabilizarea offsetului prin operational, ca la Quad 405 sau 306. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum