Vizitator Andrei-Valentin Popa Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Buna ziua. Am atasat o poza cu un transformator pentru incarcare acumulatori scaun electric. Ajutati.ma va rog sa gasesc altul....sau o alternativa la asta....cum sa incarc acumulatorii daca nu gasesc piesa? Multumesc anticipat Piesa este capsulata... am mers cu ea la un electrician... mi s-a spus ca nu mai poate fi reparata in niciun caz, pentru ca ar avea nu stiu ce circuite arse... am tot cautat ca cumpar alta...nicio sansa...ce alternativa am? Multumesc Link spre comentariu
QQme Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Vedeti ca sunt pe OLX incarcatoare de 24V pt bik-scutere electrice cu bat cu plumb. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Dacă vă completați localitatea la Profil, poate e cineva de pe forum prin apropiere să vă ajute. Nu cred că acel încărcător chiar nu mai poate fi reparat, sau cel puțin să fie de folos pentru a construi altul cu aceleași caracteristici.Am construit acum cîtva timp un astfel de încărcător pentru cineva care avea o trotinetă de 24V. Link spre comentariu
bentanioan Postat Septembrie 4, 2018 Partajează Postat Septembrie 4, 2018 https://www.tehnoelectric.ro/produse/76_607_sursa_in_comutatie_smps_220v_24v_8a Link spre comentariu
QQme Postat Septembrie 4, 2018 Partajează Postat Septembrie 4, 2018 Pt incarcat acu.cu Pb. trebue 28V. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 4, 2018 Partajează Postat Septembrie 4, 2018 Exact, la încărcare completă, acumulatorul ajunge la o tensiunde de 28,8V sau chiar mai mult.În funcție de gradul de uzură, tensiunea finală poate ajunge și la 30V pentru încărcarea completă, dar pentru a nu degaja gaze excesiv, se folosește o tensiune finală de 28-29V. Pentru a ști când acumulatorul e complet încărcat, se folosește un led care se aprinde la atingerea tensiunii maxime, de 28-29V.În timpul încărcării, ledul este stins. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 4, 2018 Partajează Postat Septembrie 4, 2018 Sunt si redresoare auto pt baterii de 24v. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 4, 2018 Partajează Postat Septembrie 4, 2018 Da, dar nu au limitarea de curent necesară, aici e vorba de niște acumulatori de capacitate mică, de 30Ah. Dacă se încarcă prea rapid, scade durata de utilizare, fiindcă astea au gel nu electrolit. Link spre comentariu
YO5VAE Postat Septembrie 7, 2018 Partajează Postat Septembrie 7, 2018 Nu baga surse de alimtare ca o sa iti termini bateriile. Incarcatoarele astea sunt inteligente, cu 3 stagii de incarcare. Gasesti pe ebay sau OLX. Eventual mai poti incerca sa incarci pe rand bateriile cu incarcatoare gen alea din Lidl, si alea erau cu 3 stagii. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 8, 2018 Partajează Postat Septembrie 8, 2018 Daca vrei sa repari incarcatorul original poti sal trimiti la mine si se rezolva Link spre comentariu
Postări Recomandate