v67 Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 cuptorul vu microunde MWD5820Gnu functioneaza ,nu se aprinde afisorul pe cablaj am verificat tensiunea +5v +12v nu sunt tensiune de alimentare 230v ac, este ce ma sfatuiti? Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Verificați microcontactele de pe ușa cuptorului.Poate unul a rămas blocat sau unul nu mai face contact. Link spre comentariu
Analfabetul Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 (editat) Quote Ce ma sfatuiti? 1) Să scrii românește și să folosești semnele de punctuație. 2) Să cauţi siguranţele până la transformator şi după el. După ce o (le) înlocuiești, măsoară tensiunile din secundarul(ele) lui Editat Septembrie 2, 2018 de Analfabetul Link spre comentariu
v67 Postat Septembrie 11, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2018 Am verificat microcontactele actionate de usa ,sunt bune ,am facut o punte pe contactii releului cre comanda partea de coptor cu microunde functioneaza am incalzit apa intr-o cana , ma gindesc la un temporizator ,a mai facut cineva astfel de modificari? Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 Verifică cine dă tensiunile de 5 și 12V, cel mai probabil ai un transformator.Dacă e ars înlocuiește-l, dar desfă-l și e posibil ca în bobinajul primar să aibă o siguranță termică ce s-a întrerupt.Dacă e așa, o poți șunta de probă, fiindcă uneori se întrerup de la șocuri mecanice, mai ales dacă traful era și mai fierbinte.... Link spre comentariu
danys Postat Octombrie 3, 2018 Partajează Postat Octombrie 3, 2018 ce cod are transformatorul ? poate am si se inlocuieste usor . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum