Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda sistem Pioneer model X-SMC1-K

bobo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bobo

3

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

Pentru Bravo 48212, power face sigur, restul functiilor nu stiu...testeazale si sa ne spui si noua......Eu am telecomanda Logitech programata pentru acest sistem audio, din pacate in afara de VOL+, VOL- si MUTE nu stiu ce sa clonez, pentru ca trebuie sa ai sistemul in fata ca sa testezi......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Ieri am primit la reparat acest sistem care este mort complet,cumparat sambata din talcioc,fara alimenator si telecomanda.

Azi il repar si comunic rezultatul.

Clientul vrea sigur si telecomanda.

Ps, de cand se organizeaza talciocul si sambata in Buzau vor mai creste putin si veniturile depanatorilor.

Link spre comentariu

OK, tu repara sistemul...... pentru telecomanda se rezolva, daca nu te poate ajuta nimeni, iti dau telecomanda Logitech sa o clonezi, cu programul longer V7 poti sa editezi cum vrei tastele si functiile telecomenzi.

Link spre comentariu
Acum 6 ore, Costica LCD a spus:

OK, tu repara sistemul...... pentru telecomanda se rezolva, daca nu te poate ajuta nimeni, iti dau telecomanda Logitech sa o clonezi, cu programul longer V7 poti sa editezi cum vrei tastele si functiile telecomenzi.

Pai poti sa salvezi fisierul ir pe txt si gata dai txt-ul poti pune si aici poate mai are cineva nevoie

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări