bobo Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Salut. Detine cineva un cod mfy,bravo,alien.etc pt acest sistem audio? Se pare ca telecomanda originala este 076R0TF021. Daca are cineva clona ei rog sa mi trimita fisierul. Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 (editat) Pentru Bravo 48212, power face sigur, restul functiilor nu stiu...testeazale si sa ne spui si noua......Eu am telecomanda Logitech programata pentru acest sistem audio, din pacate in afara de VOL+, VOL- si MUTE nu stiu ce sa clonez, pentru ca trebuie sa ai sistemul in fata ca sa testezi...... Editat Septembrie 2, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
bobo Postat Septembrie 3, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Ieri am primit la reparat acest sistem care este mort complet,cumparat sambata din talcioc,fara alimenator si telecomanda. Azi il repar si comunic rezultatul. Clientul vrea sigur si telecomanda. Ps, de cand se organizeaza talciocul si sambata in Buzau vor mai creste putin si veniturile depanatorilor. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 OK, tu repara sistemul...... pentru telecomanda se rezolva, daca nu te poate ajuta nimeni, iti dau telecomanda Logitech sa o clonezi, cu programul longer V7 poti sa editezi cum vrei tastele si functiile telecomenzi. Link spre comentariu
bobo Postat Septembrie 3, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Aveti mesaj privat. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Acum 6 ore, Costica LCD a spus: OK, tu repara sistemul...... pentru telecomanda se rezolva, daca nu te poate ajuta nimeni, iti dau telecomanda Logitech sa o clonezi, cu programul longer V7 poti sa editezi cum vrei tastele si functiile telecomenzi. Pai poti sa salvezi fisierul ir pe txt si gata dai txt-ul poti pune si aici poate mai are cineva nevoie Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 5, 2018 Partajează Postat Septembrie 5, 2018 Fisierul text pentru programat telecomanda, o sa-l posteze colegu' bobo, ca i-am imprumutat telecomanda Logitech sa o cloneze. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum