Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Magazine si targuri de electronice in Timisoara. Cine stie??

Adrian Luben

Postări Recomandate

Peste vreo 2 luni o sa ma mut in Timisoara. Merg periodic pe acolo, dar nu m-am interesat de magazine sau targuri, doar Dioda stiu unde este :smt005 .Asa ca ii rog pe cei din TM sa ma aduca si pe mine la curent cu magazinele, si cu targurile(daca sunt). :yawinkle:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adrian Luben

3

• ionut20

1

• Bala

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Boby

Salut ! Pai ai o gramada de targuri precum AURORA ; MEHALA ,iar ca magazine ai DIODA ; VITACOM ; R.E.T. ,etc. si iti urez bun venit in Timisoara ,garantat ca iti va place,poate merem la o :partyman: Stima !!! :smt006

Link spre comentariu

Imi place la nebunie, ca de 6 ani tot vin pe acolo, dar nu m-am interesat niciodata, ti-as fi foarte recunoscator daca ai putea sa-mi zici locatia lor si zilele de desfasurare(la targuri)Trebuie sa-mi completez agenda cu prieteni electronisti din TM :yawinkle: :partyman:

Link spre comentariu

pai cam asa ...

Dioda e in langa centru pe strada V.Alecsandri, gasesti de toate acolo, dar in general cea ce iti trebuie, nu :smt005 stau cam prost cu stocurile si cam uita sa comande marfa ce s-a gatat.

Tot langa centru gasesti si BDK pe strada Paris, e un magazin de electrocasnice, dar au si mufe de toate felurile, adaptori, accesorii boxe & other

Tot in centru mai gasesti si Vitacom gasesti de toate la ei, ce nu gasesti pot sa iti aduca pe comanda, cu calitatea produselor nu am avut probleme, dar preturile sunt mari ... la unele produse, foarte mari. Str. D. Cantemir.

In zona Sinaia, pe strada Ion Ghica, gasesti magazinu Ret e cel mai ok zic eu, au de toate(piese .. rez. .. cond ... trz) stau cam prost cu comenzile si ei, dar preturile sunt bune.

Tot acolo in Sinaia mai e un magazin, Rubin, dar nu recomand sa cumeperi nimic de acolo .... sunt niste fraieri cu preturi cretin de mari si calitate extrem de scazuta .... costa la un moment dat rezistor de 5 W recuperati, nu noi, cam 3.5 lei bucata :axe:

Mai e un magazin in zona bazarului, pe Brancoveanu, unde gasesti diverse integrate si aparatura audio, dar e mai mult inchis decat deschis :d .. imi scapa numele acuma ...

Targuri gasesti in Mehala si in Flavia/Aurora, in principiu in sfarsitul de saptamana, daca nu ploua :d in flavia gasesti multe porcarii, in aurora, care e langa flavia, mai putin electronice ... iar in mehala gasesti de toate, depinde cum ti-e norocul sa gasesti. Mehala e cu intrare gratis, Flavia e 2 lei, aurora 1.5 lei :) . Diverse subansamble recuperate mai gasesti si in spate la piata Iosefin, acolo in fiecare zi, dar e cam slabuta oferta.

Cam atat .... oricum, bun venit in TM, pt cand te muti. Iti dau un add pe mess daca mai ai intrebari :smt006

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

In mehala din pacate locul pieselor electronice a cam fost luat de cei care vand piese pt telefoane :toimonster: Eu intr-un timp ma alimentam cu piese din mehala dar acum nu prea mai sunt. Bun venit Tm !!! :partyman:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări