Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Chassis CW62B

Florinel TV

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

13

• ionel sm

3

• gabiz_ro

2

• dan-a2

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca ai verificat toate cele....., sigur e procesorul ouat, m-am uitat prin colectia mea de integrate crt si nu am, daca aveam ti-l dadeam gratis.....cat timp am reparat crt-uri, am fost un colectionar foarte anrait de CI-uri......, am dat foarte multe dintre ele pe la colegi care mai repara asa ceva.....

324192624_COLECTIEINTEGRATE-crop.jpg.377f7273bf8969ea332a0b8fd052e2c0.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

deci Q501 , R526 , R527 , D501 , C5551 , R529 nu sunt pe placa si nici nu au loc ele sunt doar pe schema , pinul63 vine direct din 5v prin L501 pin62 vine direct pe masa care in schema nui trecut la masa , C595 este bun , procesor defect pe verticala , in rest functioneaza prinde posturi sunet este imaginea se vede cu generatoru 50hz 

Link spre comentariu

Daca stabilizezi cat de cat imaginea cu 50Hz aplicat extern si din service menu dai V guard pe 0 sau off se schimba ceva?

Ai pus osciloscopul in pinul 30?

Incearca sa injectezi acolo un semnal vezi daca reactioneaza deflexia pe verticala.

N-am gasit datasheet la multifunctional dar in altele VSC era vertical sawtooth capacitor si mai era o rezistenta implicata pentru deflexia pe vertical.

E posibil ca din anumite cauze sa dezactiveze verticalul.

Verifica fiecare componenta pe partea de vertical.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Am schimbat procesorul si problema a fost din procesor pe bv , acum sa deschis complet imaginea , dar nu merge pe av , pe av face dungi desincronizate ca la calea comuna , procesorul mi la trimis colegu dan-a2 cu tot cu memorie , am probat ambele memorii si face la fel , de la scart pina la pinul procesorului este in regula verificat tot , as mai incerca un dump ok daca are cineva , si daca nu este din dump atunci si acest procesor este afectat , si pe partea de tuner face la fel , cine are un dump bun din tv functional il rog sal posteze , va multumesc

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

TV Rezolvat am gasit la aswo procesor si cu acesta este in regula , va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat

Pretul a fost unul pe masura

TDA12020PQ/N1F00C.I.

în stoc

Lichidare de stoc [info]
Preţul este de 143,05 RON
CI diverse

Sper sa nu se considere reclama , multumesc pentru intelegere

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări