Florinel TV Postat Septembrie 1, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2018 VSC1 este pinul 1 procesor si este la masa Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 (editat) Pinul 1 este VSSC1 si VSC1 e pinul 30 Editat Septembrie 1, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 1, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2018 Asa este , VSC1 este in pin 30 Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 (editat) Daca ai verificat toate cele....., sigur e procesorul ouat, m-am uitat prin colectia mea de integrate crt si nu am, daca aveam ti-l dadeam gratis.....cat timp am reparat crt-uri, am fost un colectionar foarte anrait de CI-uri......, am dat foarte multe dintre ele pe la colegi care mai repara asa ceva..... Editat Septembrie 1, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 Este cumva modelul cu ecran slim ? >> am un lg ptr piese (nu am acces acum ) Daca are procesorul mentionat il trimit marti , miercuri ,evident gratis !! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 1, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2018 Da are ecran slim Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 1, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2018 deci Q501 , R526 , R527 , D501 , C5551 , R529 nu sunt pe placa si nici nu au loc ele sunt doar pe schema , pinul63 vine direct din 5v prin L501 pin62 vine direct pe masa care in schema nui trecut la masa , C595 este bun , procesor defect pe verticala , in rest functioneaza prinde posturi sunet este imaginea se vede cu generatoru 50hz Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 Acum 5 minute, Florinel TV a spus: Da are ecran slim Ok. , va trimit pm. !! Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 Daca stabilizezi cat de cat imaginea cu 50Hz aplicat extern si din service menu dai V guard pe 0 sau off se schimba ceva? Ai pus osciloscopul in pinul 30? Incearca sa injectezi acolo un semnal vezi daca reactioneaza deflexia pe verticala. N-am gasit datasheet la multifunctional dar in altele VSC era vertical sawtooth capacitor si mai era o rezistenta implicata pentru deflexia pe vertical. E posibil ca din anumite cauze sa dezactiveze verticalul. Verifica fiecare componenta pe partea de vertical. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 23, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2018 Am schimbat procesorul si problema a fost din procesor pe bv , acum sa deschis complet imaginea , dar nu merge pe av , pe av face dungi desincronizate ca la calea comuna , procesorul mi la trimis colegu dan-a2 cu tot cu memorie , am probat ambele memorii si face la fel , de la scart pina la pinul procesorului este in regula verificat tot , as mai incerca un dump ok daca are cineva , si daca nu este din dump atunci si acest procesor este afectat , si pe partea de tuner face la fel , cine are un dump bun din tv functional il rog sal posteze , va multumesc Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 15, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 TV Rezolvat am gasit la aswo procesor si cu acesta este in regula , va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat Pretul a fost unul pe masura TDA12020PQ/N1F00C.I. #9509115 în stoc Lichidare de stoc [info] Preţul este de 143,05 RON CI diverse Sper sa nu se considere reclama , multumesc pentru intelegere Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum