Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Chassis CW62B

Florinel TV

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

13

• ionel sm

3

• gabiz_ro

2

• dan-a2

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu am intalnit .Procesorul se pare ca e smd.De obicei cand se arde BV se duce si iesirea procesor care il comanda.Daca ai procesorul defect....greu de gasit.

Editat de ionel1959
Link spre comentariu

Procesorul este normal si nu a fost defect integratul de bv , a venit cu imagine de la jumate in jos , am crezut cai din bv avea un cond unflat de pe alimentare la bv lam inlocuit si la fel am schimbat si integratul cu 2 buc unul nou si unul din recuperari acum face doar duga , ic de bv sunt bune ca leam deschis cu generatoru pe 50Hz

din procesor nu iese semnal de deschidere 

Link spre comentariu

Scuze am crezut ca e smd.Atunci nu ramane decat sa faci rost de un procesor.Totusi incearca sa-i rescrii memoria...nu costa nimic.

Editat de ionel1959
Link spre comentariu

Am scris si memoria cu 4 dumpuri si tot nimic , se vede si in poza ca am pus soclu la memorie sami fie mai usor

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Ai pus osciloscopul pe pinii procesorului de esti convins ca nu scoate semnal ?  Ai rezistenta mica fata de masa pe ei ? Vezi sa nu fie traseul intrerupt si sa schimbi procul degeaba.

Link spre comentariu

Am izolat pinii procesorului si direct din piesele ce vin direct din pini procului am pus generator pe 50hz si deschide bv-ul , atunci de unde traseie intrerupte , osciloscopul lam pus pe pinii de la proc si scoate putin dar nu cit trebuie semnal

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări