kh9005 Postat Noiembrie 12, 2019 Partajează Postat Noiembrie 12, 2019 2 PCB. Mulțumesc. Link spre comentariu
giliman66 Postat Noiembrie 12, 2019 Partajează Postat Noiembrie 12, 2019 2 PCB. Va multumesc! Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 13, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2019 Toti cei care ati confirmat ieri aveti PM cu datele contului. Spor. Link spre comentariu
humulin Postat Noiembrie 13, 2019 Partajează Postat Noiembrie 13, 2019 confirm si eu 3 placi multumesc Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 14, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2019 Am trimis acum mesaj privat cu detaliile pentru plata si celorlalti din lista, toti aveti acum cele necesare pentru efectuarea platii. Dupa ce operatiunea se va finaliza am si plasat comanda, si va voi tine la curent. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 15, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2019 @flomar60 - 2 placi - Plata confirmata! @humulin - 3 placi - Plata confirmata! @bucegi - 2 placi @mcxc - 2 placi - Plata confirmata! @serbanp - 3 placi - Plata confirmata! @tehnic dan - 1 placa - Plata confirmata! @Emil 1986 - 2 placi @giliman66 - 2 placi - Plata confirmata! @franzm - 4 placi @Mihai85 - 1 placa - Plata confirmata! @AliBaba33 - 2 placi - Plata confirmata! @joe - 2 placi - Plata confirmata! @johnelforum - 2 placi - Plata confirmata! @kh9005 - 2 placi - Plata confirmata! Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 19, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 @flomar60 - 2 placi - Plata confirmata! @humulin - 3 placi - Plata confirmata! @bucegi - 2 placi - Plata confirmata! @mcxc - 2 placi - Plata confirmata! @serbanp - 3 placi - Plata confirmata! @tehnic dan - 1 placa - Plata confirmata! @Emil 1986 - 2 placi @giliman66 - 2 placi - Plata confirmata! @franzm - 4 placi @Mihai85 - 1 placa - Plata confirmata! @AliBaba33 - 2 placi - Plata confirmata! @joe - 2 placi - Plata confirmata! @johnelforum - 2 placi - Plata confirmata! @kh9005 - 2 placi - Plata confirmata! Am actualizat lista platilor, ar mai fi doar @Emil 1986 si Dl @franzm. Ambii au citit mesajele mele insa n-au lasat nici un raspuns. Voi mai astepta pana joi, daca pana atunci nu se face plata atunci voi disponibiliza cele 6 placi ( adica ar putea fi rezervate de altcineva ). Asta pentru a nu tine prea mult in asteptare pe cei care deja au platit. Spor. Link spre comentariu
djlove Postat Noiembrie 20, 2019 Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 Daca raman libere placi doresc sa fiu pus pe lista cu 1-2bucati Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 20, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 Maine decid ce si cum. Link spre comentariu
franzm Postat Noiembrie 20, 2019 Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 (editat) Chiar acuma trec pe la banca, sa vad de ce nu s-a operat plata. Pot sa cedez doua din placile mele colegului djlove. Dupa ce vad care-i treaba. Editat Noiembrie 20, 2019 de franzm Link spre comentariu
djlove Postat Noiembrie 20, 2019 Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 Acum 9 ore, franzm a spus: Chiar acuma trec pe la banca, sa vad de ce nu s-a operat plata. Pot sa cedez doua din placile mele colegului djlove. Dupa ce vad care-i treaba. Multumesc frumos, astept cu interes cui trebuie sa ii platesc si ce suma. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 21, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2019 (editat) D-le @franzm confirm plata, va multumesc si va prezint scuze daca am fost tracasant dar na, v-am explicat ceva in PM. In cursul dupa-amiezii plasez comanda, vreau intai sa mai verific o ultima oara desenul sa fiu sigur ca-i in regula. @djlove catre Dl @franzm trebui sa platesti 65 lei ( 2 placi plus eventualul comision interbancar ). Ia legatura in privat cu dumnealui si stabiliti detaliile. Editat Noiembrie 21, 2019 de Marian Link spre comentariu
franzm Postat Noiembrie 21, 2019 Partajează Postat Noiembrie 21, 2019 Acum 10 ore, djlove a spus: Multumesc frumos, astept cu interes cui trebuie sa ii platesc si ce suma. Cel mai bine e sa tratati direct cu Marian. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 21, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2019 In regula, am trimis PM catre @djlove. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 21, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2019 Tocmai am plasat comanda la JLCpcb, 30 de placi. O sa va tin la curent cu progresul. Actualizez si lista: @flomar60 - 2 placi - Plata confirmata! @humulin - 3 placi - Plata confirmata! @bucegi - 2 placi - Plata confirmata! @mcxc - 2 placi - Plata confirmata! @serbanp - 3 placi - Plata confirmata! @tehnic dan - 1 placa - Plata confirmata! @Emil 1986 - 2 placi @giliman66 - 2 placi - Plata confirmata! @franzm - 2 placi - Plata confirmata! @Mihai85 - 1 placa - Plata confirmata! @AliBaba33 - 2 placi - Plata confirmata! @joe - 2 placi - Plata confirmata! @johnelforum - 2 placi - Plata confirmata! @kh9005 - 2 placi - Plata confirmata! @djlove - 2 placi Emil 1986 a a avut la dispozitie 1 saptamana sa-mi raspunda la mesaj, nu am primit nici o reactie din partea lui ( a citit mesajul si a intrat si pe forum ). Motiv pentru care il scot din lista si disponibilizez cele 2 placi solicitate de el. Primul care isi manifesta aici interesul le obtine, pretul evident 30 de lei pe placa, plus 5 lei daca plata se face de la alta banca in afara de BRD ( comision ). Spor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum